آغاز احداث مخزن ذخیره آب شرب بمپور سیستان و بلوچستان
عملیات احداث مخزن ذخیره آب شرب شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان به ارزش قرارداد ۲۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بمپور، عملیات احداث مخزن ذخیره آب شرب شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان به ارزش قرارداد 200 میلیارد ریال صبح امروز با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان و معتمدان محلی آغاز شد.
علیرضا قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان در آئین آغاز این سازه زیربنایی اظهار داشت: احداث این مخزن به ظرفیت پنج هزار مترمکعب برای تامین و ذخیره آب شرب جمعیت شهر بمپور تا افق سال 1430پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان بمپور دارای سه شهر، چهار دهستان و 38 روستا است، افزود: از مجموع این تعداد روستا، 28 روستا که 96 درصد جمعیت شهرستان را شامل میشود دارای شبکه آبرسانی هستند.
قاسمی با اشاره به ثمرات اقداماتی که طی دو سال اخیر در سطح شهرستان صورت گرفت، بیان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته در تابستان سال 1402 وضعیت آب در بالاترین حد پایداری قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم به ارتقای سطح کیفی و کمی آب شرب روستاهای کشور، گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تشکیل شورای جهاد آبرسانی، برنامهریزی برای ارتقای شاخص آبرسانی روستایی کشور به بالای 90 درصد طی سی ماه در دستور کار قرار گرفت.
قاسمی با بیان اینکه این طرح برای آبرسانی به هفت هزار و 135 روستا با ارزش بیش از 190 هزار میلیارد ریال با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در حال اجراست، افزود: 25 درصد اعتبارات این طرح با اعتبار پنج هزار میلیارد تومان، برای آبرسانی به یک هزار و 751 روستا متعلق به سیستان و بلوچستان است که نیروی زمینی سپاه قدس استان به عنوان معین عملیات اجرایی طرح را بر عهده دارد.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین قرارداد طرح آبرسانی روستایی کشور به نام سیستان و بلوچستان رقم خورد، ادامه داد: از اردیبهشتماه سال جاری تاکنون بیش از 800 کیلومتر لولهگذاری در سطح استان انجام شده و قرار است ظرف مدت سی ماه سه هزار و 500 کیلومتر لولهگذاری، احداث مخازن، ایستگاههای پمپاژ و ایجاد منابع تامین آب جدید صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوجستان بیان کرد: آبرسانی به 600 روستا از محل منابع ملی طی هفته گذشته به تصویب رسید. همچنین تأمین آب 500 روستا نیز با مشارکت مجمع خیران وزارت نیرو از دیگر برنامههای این وزارتخانه برای رفع تنش آبی و آبرسانی به بیش از دو هزار و 800 روستای استان است.
انتهای پیام/