قاضی‌زاده هاشمی: امسال سعی داریم رمان‌هایی از دفاع مقدس را تبدیل به فیلم کنیم

قاضی‌زاده هاشمی: امسال سعی داریم رمان‌هایی از دفاع مقدس را تبدیل به فیلم کنیم

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌گوید ما امسال سعی داریم رمان‌هایی از دفاع مقدس را تبدیل به سریال و یا فیلم سینمایی کنیم و همزمان این کار را آغاز کردیم منتها مشکل اساسی ما فیلمنامۀ خوب و فاخر است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  مراسم تجلیل از بانوان نویسندۀ کتاب‌های تقریظ‌شده از سوی مقام معظم رهبری امروز با حضور قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، سید محمد صادق هاشمی، معاون فرهنگی بنیاد شهید و جمعی از نویسندگان حوزه ایثار و شهادت در مجتمع فرهنگ شهید رسول‌زاده برگزار شد.

قاضی‌زاده هاشمی در این نشست با اشاره به اینکه نویسندگان حوزۀ ایثار و دفاع مقدس خدمتگزاران واقعی شهدا هستند، گفت: بزرگ‌ترین انتظار شهدا ادامه دادن راهشان است؛ این به معنای تداوم مکتب فکری‌شان است.

وی افزود: آنچه باید بدانیم، چرایی حرکت شهدا است. آن بزرگواران چرا حاضر شدند عزیزترین عنصر وجودی‌شان که جانشان است، فدا کنند؟ چرا خانوادۀ آنها با این شهدا همراهی کردند؟ نسل زیادی از جوانان امروز ما که انقلاب اسلامی و جنگ را درک نکردند، با نوشته‌های شما با فرهنگ دفاع مقدس آشنا شدند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه متأسفانه تعداد فیلمی که توانستیم در حوزۀ دفاع مقدس بسازیم، کم است، گفت: در حوزۀ کتاب و نیز مستندنگاری‌هایی که در این باره انجام شد به توفیقاتی رسیدیم. از توفیقات جمهوری اسلامی بود که بانوان ما احساس مسئولیت کردند و وارد عرصۀ کتاب و نشر دفاع مقدس شدند.

وی افزود: ما روحیه و سبک زندگی شهیدپروری را حتماً باید به جامعه نشان دهیم. روایت، فقط روایت شخص شهید نیست بلکه او مسیری را طی کرده که به این قله رسیده است. زنان نویسندۀ زیادی در دنیا داریم؛ آنها در فضایی که الگو و مکتب فکری و فلسفی خودبافتۀ خود را به انسان‌ها انتقال می دهند، ما باید انتقال‌دهندۀ مکتب پاک شهدا باشیم. 17 هزار فقط زن شهید و جانباز و آزاده داریم که اینها در سنین مختلف بودند. اینها برای بانوان ما می‌توانند الگوی خوبی باشند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: افرادی که صاحب این روایت‌های شهیدان و ایثارگران هستند، مدت معدودی در اختیار ما هستند. این نگاشته‌ها باید به سرعت ثبت و ضبط شوند. با اینکه تاکنون بیش از 2 هزار عنوان کتاب منتشر شده با این حال به نظر تا حد مطلوب نیست. تشکیل این جلسه ضمن اینکه وظیفۀ ما برای تشکر از نویسندگان حوزۀ ایثار و مقاومت است، یک نوع درخواست کمک برای تقویت این حوزه محسوب می‌شود. البته باید کیفیت هم حفظ شود.

قاضی‌زادۀ هاشمی با تأکید بر تبدیل کتب حوزۀ ایثار و مقاومت به آثار هنری گفت: ما امسال سعی داریم رمان‌هایی از دفاع مقدس را تبدیل به سریال و یا فیلم سینمایی کنیم و همزمان این کار را آغاز کزدیم منتها مشکل اساسی ما فیلمنامۀ خوب و فاخر است.

در انتهای این مراسم از تعدادی از نویسندگان حوزۀ دفاع مقدس تقدیر به عمل آمد. محبوبه معراجی پور، زینب عرفانیان، معصومه سپهری، معصومه آباد، اکرم اسلامی، وجیهه علی اکبری سامانی، سیده اعظم حسینی، فاطمه سادات میرعالی، زینب مولایی، مهناز فتاحی، بهناز ضرابی زاده، فاطمه دوست کامی و زهره یزدان پناه اسامی از تقدیرشدگان مراسم بودند. همچنین از مادر شهیدان سعید و علی رضایی اشرف بانو پارسای احمدی به طور ویژه تقدیر به عمل آمد.

انتهای‌پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران