وضعیت سیستان و بلوچستان امنیتی نیست
سرپرست معاونت حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: وضعیت سیستان و بلوچستان امنیتی نیست و امنیت در آن برقرار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، ابوالفضل احمدزاده با اشاره به لزوم ایجاد امنیت در جامعه، اظهار داشت: امنیت از منظر اسلام جزو مقولههای بسیار کلیدی و مهم است که علاوه بر فقه اسلامی، مذاهب اربعه و فقه جعفری در پژوهشهای اخیر که مراکز مرتبط با فقه اسلامی کار کردهاند جای خود را پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه امنیت فردی، گروهی و عمومی است، افزود: امنیت بهعنوان یک حق مشروع و قانونی در ادبیات فقهی و قانونی ما پذیرفته شده و برای حاکم اسلامی یا قانونگذار تکلیف و حکم است که این امنیت را در جامعه برقرار کند؛ در همین راستا ایستهای بازرسی با جنبه کاملاً ایجابی در سیستان و بلوچستان بهویژه زاهدان شناسایی و جانمایی شد تا مردم بیشازپیش ایمنی خاطر داشته باشند.
مراکز ایست بازرسی باهدف ایمنی بیشتر راهاندازی شد
سرپرست معاونت حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان با اشاره به دیدگاه مطلوب مردم در راستای ایجاد امنیت بیشتر با روی کار آمدن ایستهای بازرسی، گفت: سیستان و بلوچستان شرایط خاصی دارد در حال حاضر استان در ایمنی مطلوب و امنیت کامل به سر میبرد، و بهواسطه گزارشها ارائه شده از سوی انتظامی این ایست بازرسیها اثرات مثبت خود را گذاشته است امید که این مسیر در راستای ایمنسازی بیشتر جامعه باشد.
وی با اشاره به ابراز ناراحتی عدهای از مردم مبنی بر معطلی در صف ایست و بازرسی، اظهار کرد: قصد ما از تأخیر 10 دقیقهای ایجاد نارضایتی برای مردم نیست و هدف حفظ حقوق افراد از حیث تأمین ایمنی و امنیت بیشتر است.
سرپرست حقوق عامه در بخش دیگر سخنان خود با تأکید بر اینکه مأمورانی که در ایست بازرسیهای بهکارگیری شدهاند جزو مأموران و ضابطین آموزشدیده ما محسوب میشوند، ادامه داد: این افراد آموزشهای لازم پیرامون نحوه برخورد با اربابرجوع را آموزشدیدهاند و اگر طبق مستندات و مدارک برخورد ناشایستی از سوی آنان محرز شود طبق قانون حق شکایت برای شهروندان محفوظ بوده و بر اساس قانون با متخلف برخورد میشود، دستگاه قضا دستگاه معادله است و در این شهر و استان میزی که در آن مشغول به خدمترسانی هستیم میز عدالت تلقی میشود و مورد وفاق تمام مردم است ازاینحیث عدالت برای همگان یکسان اجرا میشود.
سیستان و بلوچستان در امنیت کامل به سر میبرد
وی با بیان اینکه وضعیت سیستان و بلوچستان امنیتی نیست و امنیت در آن برقرار است، گفت: مقام معظم رهبری در خصوص سیستان و بلوچستان توجه و حساسیت ویژهای دارند، جا دارد جامعه حقوقدانان نسبت به رویکردی که رهبر انقلاب نسبت به این استان داشته و دارند آگاهیهای لازم را به سمع و بصر عموم مردم برسانند.
احمدزاده تصریح کرد: در جریانات اخیر عفو گستردهای شامل حال این استان شد که اعزام نماینده اعزامی از سوی رهبر انقلاب و عفو افرادی که در حادثه هشتم مهرماه مقصر نبودند نمونهای از آن است، همچنین این عفو اخیر که دامنه شمول بسیار گستردهای داشت حتی محکومین را در برگرفت بهطوریکه تعداد افرادی که از زندان آزادشدن بسیار چشمگیر بود، این مهم میطلبد تا حقوقدانان در کلیه کشور به جوانب این عفو بپردازند.
وی تأکید کرد: پرداختن به این موضوع وظیفه تمام حقوقدانان است که در این زمینه باید حقایق را با رسانهها پیرامون آگاهسازی مردم در میان بگذارند چرا که این عفو ضمائم بسیاری دارد، باید دانشگاهها هم در حیطه پژوهشها این مهم را موردتوجه قرار دهند؛ از سوی دیگر آثاری که در خانوادههای معسرین داشت اینها از برکات انقلاب اسلامی ایران است.
این مسئول در پاسخ به گلایه مردمی مبنی بر عدم اطلاعرسانی از مصوبات هیئت اعزامی از سوی رهبر انقلاب، گفت: تصمیماتی با حضور نماینده اعزامی از سوی رهبر انقلاب به سیستان و بلوچستان اتخاذ و کمیتهای تشکیل شد و موارد به سمع و نظر عموم مردم رسانده شد، اما اینکه چه آثار و مصوباتی داشته یا تصمیماتی که باید به منصه ظهور میرسیده و به مردم اطلاع میدادند ما ذیمدخل نبودیم.
سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان در ادامه با اشاره به اینکه باید اتباع بیگانه مجاز و غیرمجاز تعیین تکلیف شوند و دستگاههای مربوطه ورود کرده و پاسخگو باشند، افزود: افرادی که مجاز نیستند و شناسایی شدهاند باید طرد شوند؛ اتباع بیگانه اگر وارد یک کشوری شوند در تمام کشورها باید از قواعد و ضوابط آن تبعیت کنند، در جمهوری اسلامی ایران هم این قاعده یک امر مسلم است و اگر شخصی به نحوی غیرمجاز وارد یک کشوری میشود باید جلوی آن را گرفت که در این زمینه ایستهای بازرسی بهعنوان مانع شدید در این امر سهیم و تبعات خوبی را از این حیث داشتهاند.
انتهای پیام/