مسابقات بین‌المللی قرآن نقش پررنگی در وحد‌ت‌آفرینی بین جهان اسلام دارد

مسابقات بین‌المللی قرآن نقش پررنگی در وحد‌ت‌آفرینی بین جهان اسلام دارد

داور سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم بر نقش برجسته و پررنگ برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن در وحد‌ت‌آفرینی بین جهان اسلام تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران از تاریخ 29 بهمن ماه الی سوم اسفند ماه با حضور قاریان و حافظان برتر بین‌المللی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال برگزاری است.

محبوبه کاتب داور سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره تأثیر مسابقات بین‌‎المللی قرآن کریم در وحدت جهان اسلام اظهار کرد: برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن نقش برجسته و پررنگی در وحدت‌آفرینی بین قاریان جهان اسلام و به‌دنبال آن جهان اسلام دارد؛ این وحدت از این جهت که حول محور قرآن بوده، بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی همین بود که صدای قرآن و صدای اسلام را به گوش جهانیان برساند و بحمدالله چنین رویکردی حاصل شده است؛ به نظرم طی سال‌هایی که مسابقات بین‌المللی قرآن برگزار می‌شود، نظر عموم قرآنیان جهان اسلام را درباره ایرانیان و شیعیان متفاوت از قبل کرده است.

داور سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم استقبال جهان اسلام نسبت به مسابقات قرآن و رویکرد اساتید و حاضران و سایر فعالان قرآنی را نشانگر رویکرد وحدت‌آمیز و اثرگذار دانست.

کاتب با اشاره به عملکرد تحسین‌آمیز داوری مسابقات بین‌المللی ایران، افزود: گاهی در حوزه داوری مسابقات، داوران بین‌المللی قرآن دعوت می‌شوند و مشخص می‌شود که اعتماد زیادی به ایران و جوّ حاکم بر کشور دارند؛ این شور و اشتیاق و اقبال به مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در ایران، نشان از جایگاه والای کشور و تحقق هدف مهمی همچون ایجاد وحدت در جهان اسلام دارد.

وی درخصوص تاثیرگذاری برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه گفت: امروز در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه شاهد رشد و پویایی هستیم و نمونه‌های بارزی را می‌بینیم و تغییرات ملموسی را شاهد هستیم.

این استاد حوزه تجوید قرآن درخصوص ارتقای کیفیت مسابقات قرآنی در کشور گفت: در سطح کشور باید آموزش همیشگی و همگانی باشد و اگر آموزش همیشگی باشد، کیفیت و رشد را می‌بینیم؛ نباید آموزش فقط در ایام نزدیک به مسابقات جدی گرفته شود؛ افرادی را در برخی از سازمان‌ها و ارگان‌ها می‌بینیم که نزدیک مسابقات خیلی سریع دوره فشرده یک تا دو ماهه می‌بینند که اگر این کار در طول سال و به‌صورت مداوم در جریان باشد، نتایج بهتری خواهد داشت.

داور سی و نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در پایان اقدامات مذبوحانه و هتاکانه دشمن نسبت به قرآن کریم را مورد نکوهش قرارداد و خواستار برخورد جدی با مدعیان دموکراسی در جهان شد و خاطرنشان کرد: باید با کسانی که به دین و اعتقادات مردم بی احترامی می‌کنند، برخورد صورت گیرد، چراکه چنین هتک حرمتی را هیچ یک از فرهیختگان و افراد متدین با هر دین و مذهبی نمی‌پسندند.

محبوبه کاتب متولد سال 1345 در تهران و فارغ‌التحصیل رشته الهیات، گرایش ادیان و عرفان در مقطع کارشناسی است. از سال 80 فعالیت قرآنی خود را در فرهنگسرای قرآن آغاز کرد و اکنون به عنوان معلم و داور کشوری اوقاف محسوب می‌شود.

انتهای‌پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران