برنامه مدونی برای مجموعه تربیتی آموزش و پرورش استان کردستان ارائه شود
استاندار کردستان گفت: باید برنامه مدونی برای مجموعه تربیتی آموزش و پرورش استان ارائه شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعیکوشا صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: مجموعه تربیتی و پرورشی باید جزو پویاترین مجموعهها در آموزش و پرورش استان باشد.
وی افزود: باید ساز و کار پرداخت عوارض شهرداریها به آموزش و پرورش در استان مشخص شود.
استاندار کردستان خاطرنشان کرد: دیپلماسی مهارت به عنوان موضوعی مهم به صورت کلی قابل تایید است، اما این مهم باید به صورت جدی و کامل مورد بررسی قرار گیرد و آسیبهای آن مشخص شود.
وی گفت: متاسفانه استانهای مرزی در کشور کمتر توانستهاند از ظرفیت کشورهای همسایه بهره بگیرند، چرا که بهرهگیری از دیپلماسیهایی مانند پزشکی، آموزشی و غیره میتواند به اقتصاد این استانها کمک کند.
زارعیکوشا یادآور شد: ظرفیت دانشگاه کردستان در جذب دانشجوهای اقلیم کردستان، تجربه بسیار خوبی برای بهرهگیری از دیپلماسی آموزشی است.
وی تاکید کرد: باید برنامه مدونی برای مجموعه تربیتی آموزش و پرورش استان ارائه شود.
استاندار کردستان عنوان کرد: اگر برنامهریزی متمرکز و تاثیرگذار در حوزههای آموزشی وجود نداشته باشد قطعا نمیتوان بهرهکافی گرفت.
وی بیان کرد: در استان کردستان هیچ مدرسه خیرسازی را در لیست فروش و مولدسازی قرار نخواهیم داد، لذا اگر مدرسهای به دلیل کمبود دانشآموز تعطیل شده باشد برای استفاده فرهنگی بهکارگیری خواهند شد.
به گفته استاندار کردستان، استفاده از ظرفیتهای قانونی در راستای آموزش مکانیک خودرو به هنرآموزان هنرستانهای استان با استفاده از خودروهای اسقاطی ادارات میتواند به آموزش بهتر مکانیک خودرو کمک کند.
زارعیکوشا یادآور شد: شورای آموزش و پرورش و مدیریت بحران در استان مشخص است و اتخاذ تصمیماتی همچون تعطیلی مدارس در ایام خاص مانند ایام سرد سپری شده در این شوراها با توجه به شرایط عام جامعه است.
رئیس دانشگاه کردستان در این جلسه، اظهار داشت: مشکلی که هماکنون در دانشگاهها و آموزش و پرورش مشاهده میشود کمتر پرداخته شدن به دانش نظری است.
حامد قادرزاده افزود: ایجاد تعادل بین دانش آموختگاه حوزه نظری و عملی از موارد بسیار مهمی است که باید رعایت شود.
انتهای پیام/487/