۱۲۸۰۰ نفر در استان کردستان تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار میگیرند
شورای پشتیبانی سوادآموزی در استان کردستان در حالی برگزار شده که مسئولان میگویند ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر برای پوشش سوادآموزی در سال آینده در استان در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعیکوشا پیش از ظهر امروز در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان کردستان که در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: از اهداف جدی و اصلی انقلاب اسلامی پوشش کامل سوادآموزی در کشور بوده است.
وی افزود: رسیدن به 100 درصد پوشش سوادآموزی کار سادهای نیست، چرا که در برخی از افراد مقاومتهایی وجود دارد که از این امر جلوگیری میکند.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه باید در تثبیت سوادآموزی با برنامه عمل کنیم، تصریح کرد: باید به سرچشمه سوادآموزی توجه کنیم تا افراد از تحصیل و سوادآموزی بازنمانند.
وی گفت: بحث جمعیت بیسواد ندامتگاهها امر بسیار مهم است لذا میشود در کنار آموزش مهارت به زندانیان به آنها سواد نیز یاد داد.
زارعیکوشا خاطرنشان کرد: امیدواریم هدف 12هزار و 800 نفری که برای پوشش سوادآموزی در سال آینده برای استان در نظر گرفته شده است, محقق شود.
زارعیکوشا ابراز داشت: امیدواریم با احیا شورای عالی سوادآموزی در کشور در استان نیز شاهد پیشرفت امر سوادآموزی باشیم.
در ادامه هاشم ناظمیجلال، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اظهار داشت: ریشهکن کردن معضل بیسوادی نیازمند عزم عمومی و همکاری دستگاههای مربوطه مختلف است.
وی افزود: برای سال آینده تعداد 12 هزار و 800 نفر حجم به استان اعلام شده که از این میزان 5 هزار نفر برای دوره سوادآموزی، 4هزار نفر برای دوره انتقال و سه هزار و 800 برای دوره تحکیم در نظر گرفته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه دوره سوادآموزی افراد 10 تا 40 سالهای که بیسواد مطلق هستند، عنوان کرد: دوره انتقال با پایان دوره ابتدایی و دوره تحکیم به دوره تثبیت سواد و عدم رجعت به بیسوادی اطلاق میشود.
ناظمیجلال بیان کرد: پوشش دورههای سوادآموزی از اهم مواردی است که در آموزش و پرورش استان دنبال میشود.
در ادامه گلبهار خسروی، معاونت سوادآموزش اداره کل آموزش و پرورش کردستان نیز اظهار داشت: سال گذشته از مجموع 10 هزار و 718 نفری که برای دورههای سهگانه آموزش، انتقال و تحکیم استان پیشبینی شده بود 89.31 درصد پوشش در استان تحقق یافت.
وی افزود: ارگانهایی مانند کمیته امداد، علوم پزشکی، بهزیستی، جهاد کشاورزی و غیره میتوانند با شناسایی افراد بیسواد در مناطق مختلف استان و معرفی آنها به اداره سوادآموزی به امر کاهش بیسوادی در کردستان کمک کنند.
در ادامه علی جوکار، مدیرکل ثبت احوال استان کردستان اظهار داشت: 99 درصد آمار فوتیها در استان در مهلت قانونی ثبت خواهد شد و در این باره کردستان از استانهای پیشتاز است.
در ادامه مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی کردستان، اظهار داشت: تشویق واحدهای تولیدی برای باسوادسازی کارگران بیسواد در دستور کار قرار دارد.
فرزاد پیشکاری گفت: در حال حاضر مشکل اصلی ما در بحث کارگران ساختمانی است، البته تعاونی کارگران ساختمانی در استان در صدد کمک به باسوادی افراد بیسواد در این صنف است.
انتهای پیام/487/