نارضایتی سالمندان آلمانی از بی توجهی دولت به نیازهای آنها


نارضایتی سالمندان آلمانی از بی توجهی دولت به نیازهای آنها

نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که بسیاری از سالمندان و بازنشستگان آلمانی بر این عقیده اند که سیاستمداران توجه کمی به منافع و دغدغه های آن ها دارند و از شرایط اقتصادی خود ناراضی هستند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که از هر پنج سالمند در آلمان، چهار نفر (78 درصد) بر این عقیده هستند که سیاستمداران توجه کمی به منافع و نیازهای افراد مسن دارند. از هر ده نفر (38 درصد) چهار نفر از افرادی که حداقل 65 سال سن دارند، از اقتصاد خود ناراضی هستند.

بر اساس نظرسنجی موسسه تحقیقاتی اینسا که به سفارش نشریه "بیلد" آلمان انجام گرفته است آنها اظهار می‌کنند که درآمد فعلی آنها برای یک زندگی خوب کافی نیست. در بین افراد 65 تا 74 ساله 43 درصد چنین نظری دارند.

74 درصد معتقدند که جامعه احترام کافی برای سالمندان قائل نیست 17 درصد با این مسئله مخالف هستند. 52 درصد معتقدند که سیاستمداران بر مسائل اشتباه تمرکز می‌کنند و 33 درصد این باور را ندارند. نتایج این نظر سنجی نشان می‌دهد که 23 درصد گاهی اوقات احساس تنهایی می‌کنند، شش درصد اغلب احساس تنهایی می‌کنند و 71 درصد احساس تنهایی نمی کنند.

به گفته وزیر خانواده آلمان بسیاری از افراد مسن این تصور را دارند که خواهانی ندارند و کار زندگی آنها به رسمیت شناخته نمی‌شود.

لیزا پاوس، وزیر خانواده فدرال آلمان (سبزها) همچنین از عدم احترام به نسل قدیمی در آلمان شکایت کرده است. پاوس در این باره گفت: بسیاری از افراد مسن این تصور را دارند که خواهان ندارند و کار زندگی آنها به رسمیت شناخته نمی‌شود. وی تاکید کرد: نسل قدیمی‌تر بعد از جنگ کارهای باورنکردنی انجام دادند، آنها پایه و اساس جامعه امروز و شکوفایی ما را گذاشتند.

این وزیر آلمانی گفت: بدون آنها آلمان به جایی که امروز است نمی رسید. سالمندان سنگ بنای جامعه ما هستند. متأسفانه نسل جوان هنوز به طور کامل آن را درک نکرده است. کلیشه‌های منفی زیادی در مورد افراد مسن وجود دارد. ما باید با آن مقابله کنیم.

ورنا بنتله، رئیس انجمن اجتماعی VdK هم در این باره به نشریه "بیلد" آلمان گفت: بسیاری از مستمری بگیران فقیر دیگر تا اواسط ماه پول کافی برای مایحتاج زندگی ندارند.

وی افزود: افزایش قیمت‌ها به‌ویژه به آن‌ها ضربه می‌زند، زیرا آنها اغلب پیرتر از آن هستند یا آنقدر بیمار هستند که نمی‌توانند چیزی اضافی به دست آورند. حقوق بازنشستگان با توسعه دستمزدها افزایش یافت، اما نه یک به یک.

بنتله خواستار این شد که عوامل کاهش باید برای همیشه از فرمول بازنشستگی حذف شوند. وی تاکید کرد: به عنوان کمک سریع در بحران، انجمن اجتماعی VdK خواستار پرداخت های یکباره برای افراد با حقوق بازنشستگی کم است.

اولریش اشنایدر، مدیر کل انجمن موسوم به برابری در آلمان، همچنین خواستار در نهایت حداقل مستمری ضد فقر و با توجه به تورم، کمک های مالی هدفمند برای همه خانواده‌های فقیر شد. وی تاکید کرد: این کمک نه تنها باید به سالمندان فقیر، بلکه به افرادی که مزایای شهروندی، دانش‌آموزان یا خانواده‌ها را دریافت می‌کنند، داده شود.

در اواسط فوریه، وزارت دارایی فدرال آلمان اعلام کرد که حدود 195000 بازنشسته دیگر مجبور به پرداخت مالیات در سال 2023 نیستند و آن ها از افزایش 6.3 درصدی کمک هزینه پایه از 10347 یورو در سال 2022 به 10908 یورو در سال جاری بهره مند خواهند شد.

در عین حال، 87000 مستمری بگیر به عنوان مالیات دهندگان جدید اضافه می شوند. زیرا از جولای 3.53 درصد (غرب) و 4.25 درصد (شرق) بیشتر مستمری دریافت خواهند کرد. در مجموع، حدود 5.9 میلیون نفر در سال 2023 در رده مودیان مالیاتی با درآمد بازنشستگی باقی خواهند ماند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon