تحولات اوکراین| واشنگتن از دیدار بلینکن با لاوروف عذرخواهی نخواهد کرد
واکنش روسیه به عدم توافق وزرای گروه ۲۰ درباره بیانیه پایانی، عدم رضایت مسکو از نحوه اجرای توافق صادرات غلات، مواضع نامشخص چین برای آمریکا در خصوص کمک نظامی به روسیه و تعداد نظامیان اوکراینی آموزش دیده در غرب، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روز پنج شنبه مشخص شد که سرگئی لاوروف و آنتونی بلنکن، وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا در جریان اجلاس وزیران کشورهای عضو گروه 20 در دهلی نو "بصورت سرپایی" با یکدیگر صحبت کردند. گفتگوی دو طرف در مجموع 10 دقیقه به طول انجامید.
بلینکن روز پنجشنبه خود در این باره گفت که در جریان این گفتگو از لاوروف خواسته تا پیشنهاد ایالات متحده برای تبادل زندانیان را پذیرد و همچنین از روسیه درخواست کرده در تصمیم خود درباره تعلیق مشارکت در پیمان استارت تجدید نظر کند. وی همچنین یادآور شد که اجرای این توافقنامه در راستای روابط دوجانبه است.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، نیز روز پنجشنبه گفت که لاوروف در جریان اجلاس وزرای خارجه کشورهای عضو گروه 20 با بلینکن "در حال حرکت" صحبت کرده و یادآور شد که در واقع چنین گفتگوی کوتاهی را نمی توان مذاکره یا ملاقاتی بین دو طرف تلقی کرد. زاخارووا همچنین اظهارات بلینکن درباره دیدار با لاوروف را خود تبلیغی ارزان قیمت نامید. به عقیده وی، وزیر خارجه آمریکا چیزی برای نشان دادن به مردم ایالات متحده در موضوعات اصلی دستور کار بین المللی ندارد و خواسته از این طریق چیزی به آنها گفته باشد.
در این رابطه، ند پرایس، رئیس دفتر مطبوعاتی وزارت امور خارجه آمریکا شب گذشته، پنجشنبه، در جمع خبرنگاران اعلام کرد که ایالات متحده برای گفتگوی انجام شده بین آنتونی بلینکن و وزیر خارجه روسیه عذرخواهی نخواهد کرد، زیرا موضوعات نگران کنندهای در جریان آن مطرح شد. وی گفت: «من می دانم که اکنون همکاران روس ما سعی دارند از این موضوع سر و صدا به پا کنند. اما از سوی ما ذکر این نکته حائز اهمیت است که این یک تماس کوتاه بود و نه یک دیدار دوجانبه تمام عیار. ولی در مفهوم گسترده تر، ما به خاطر اقداماتی که در راستای منافع خود انجام می دهیم، از کسی عذرخواهی نخواهیم کرد.»
وی همچنین یادآور شد که در حال حاضر هیچ تماس جدیدی با طرف روسی برنامه ریزی نشده و افزود: «البته ما همیشه آماده گفتگو هستیم، با توجه به وضعیت کنونی روابط بین مسکو و واشنگتن، به گفتگو و دیپلماسی به ویژه در زمان تنش معتقدیم. مسائلی وجود دارد که برای ایالات متحده و همچنین برای بقیه جهان اهمیت زیادی داشته و باید گفته شود. البته پس از این تماس کوتاه در مورد هرگونه صحبت بیشتر، هیچ توافق یا اتفاق نظری وجود نداشت.»
استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز شب گذشته اعلام کرد که دفتر دبیرکل تماس انجام شده بین وزرای امور خارجه روسیه و آمریکا را مثبت ارزیابی میکند و معتقد است که باید از هر فرصتی برای گفتگوی مستقیم و رو در رو که بهترین راه تعامل است، استفاده شود.
در ادامه میتوانید تحولات مربوط به روز سیصد و هفتاد و سوم جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:
***
وزارت خارجه روسیه گروه 20 را گروگان خط مشی تقابلی غرب خواند
وزارت امور خارجه روسیه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که کشورهای غربی گروه 20 را گروگان خط مشی رویارویی طلبانه خود نگه داشته است. این سند در رابطه با عدم دست یابی به توافق گروه 20 در خصوص تصویب سند نهایی نشست شورای وزیران خارجه در دهلی نو منتشر شده است.
در این بیانیه آمده است: «... در هر صورت سند نهایی هرگز مورد توافق قرار نگرفت. دلیل این امر خواسته های زورمدارانه ایالات متحده، اتحادیه اروپا و دیگر کشورهای غربی برای انعکاس دیدگاه های پرورانده ذهن و دور از واقعیت آنها در رابطه با بحران ژئوپلیتیکی ایجاد شده پیرامون اوکراین بود. ما متاسفیم که غربی ها همچنان گروه 20 را در جریان سیاست رویارویی طلبانه خویش علیه روسیه، در گروگان نگه داشتهاند.»
وزارت امور خارجه یادآور شد که سرگئی لاوروف در جریان سخنرانی خود به اهمیت عملکرد سازنده و غیرسیاسی گروه 20 و همچنین تقویت موقعیت کشورهای دارای بازارهای نوظهور در جهان اشاره کرد.
نشست وزرای خارجه گروه 20 روزهای چهارشنبه و پنج شنبه، 1 و 2 مارس، به ریاست هند و در دهلی نو برگزار شد. لاوروف روز گذشته در این نشست گفت که برخی هیئت های غربی کار بر روی دستور کار گروه 20 را به امری مسخره تبدیل کردند و از رفتار آنها عذرخواهی کرد. وی بدین ترتیب، به برخورد آنالنا بوربوک، وزیر امور خارجه آلمان اشاره کرد که از همتای روس خود خواست تا به عملیات نظامی در اوکراین پایان دهد. به عقیده لاوروف، کشورهای غربی تمام موضوعاتی که باید "هسته" دستور کار اجلاس گروه G20 را تشکیل دهد، را قربانی جاه طلبیهای خود در خصوص اوکراین کردند.
سفیر روسیه در لندن: هیچ تهدیدی از طرف تانکهای غربی علیه روسیه وجود ندارد
آندری کلین، سفیر روسیه در انگلیس تاکید کرد که تانک های غربی که به اوکراین عرضه می شوند، برخلاف تسلیحات دوربردی که لندن وعده داده است، هیچ تهدیدی برای روسیه به شمار نمی روند.
این دیپلمات بامداد امروز، جمعه، در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت: «من فکر نمیکنم که آنها (تانکها) یک تهدید جدی برای ما باشند. تهدید در تسلیحات دوربرد است، زیرا سلاح های دوربرد می توانند به اهدافی در خاک روسیه برسند. با این حال، اکثر کشورها از ارائه (چنین تسلیحاتی) خودداری کرده و یا می گویند که این کار را بعداً انجام خواهند داد. فقط انگلیس مستقیماً گفته که قرار است تسلیحات دوربرد در اختیار ارتش اوکراین قرار دهد. و ما مطمئن هستیم که این سلاحها علیه اهداف غیرنظامی استفاده خواهد شد.»
کلین یادآور شد که سیستم هایی که قبلاً توسط کشورهای غربی به اوکراین منتقل شده، برای گلوله باران اهداف غیرنظامی در منطقه دونباس مورد استفاده قرار می گیرند. برای جلوگیری از چنین تهدیدی، روسیه مجبور خواهد شد تا به عمق خاک اوکراین پیشروی کرده و خط مقدم جبهه را جلو ببرد. به عقیده این دیپلمات روس، کشورهای غربی با اقدامات خود" اوکراین را به نابود می کشانند".
کاخ سفید: مواضع چین در خصوص کمک نظامی به روسیه نامشخص است
جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید، بامداد امروز، جمعه اعلام کرد، در ایالات متحده معتقدند که چین هنوز تصمیم نهایی خود در خصوص ارائه کمک نظامی به روسیه را نگرفته است. وی در جریان یک نشست مطبوعاتی اعتراف کرد که پکن ممکن است بحث پیرامون این موضوع را برای مدتی به تعویق بیندازد.
این مقام کاخ سفید در عین حال گفت: ما نگرانیهای خود را در این مورد به چین اعلام کرده ایم. انتقال تسلیحات تهاجمی به روسیه برای مقامات پکن اقدامی پرخطر است و امیدواریم که مقامات این کشور نیز همین این مسئله را درک کنند.
روز گذشته خبرگزاری رویترز گزارش داد که واشنگتن در تلاش است تا دریابد که آیا متحدانش آماده اعمال تحریمهایی علیه پکن در صورت ارائه کمک نظامی به مسکو در ارتباط با رگیری نظامی در اوکراین هستند یا خیر. بر اساس این اطلاعات، چنین رایزنی هایی در وهله نخست با کشورهای گروه G7 انجام می شود. در عین حال، مشخص نیست صحبت در خصوص چه نوع محدودیت هایی می تواند مطرح باشد.
بسته جدید کمک نظامی 400 میلیون دلاری آمریکا به کییف
خبرگزاری رویترز شب گذشته، پنجشنبه، به نقل از منابع خبری خود گزارش داد که ایالات متحده روز جمعه قرار است تخصیص بسته کمک نظامی جدید 400 میلیون دلاری به کییف را اعلام کند.
این آژانس در گزارش خود یادآور شده: روز جمعه، ایالات متحده یک بسته کمک نظامی جدید به اوکراین را به ارزش حدود 400 میلیون دلار اعلام خواهد کرد که عمدتاً شامل مهمات مورد نیاز برای تسلیحات غربی، از جمله موشک هدایت شونده، گلوله تانک و مهمات خودروهای برادلی است.
رویترز یادآور شد که بسته کمک نظامی جدید به اوکراین ممکن است در چارچوب طرح «اختیارات ریاست جمهوری در زمینه برداشت» (Presidential Drawdown Authority) منتقل شود، که اجازه می دهد تسلیحات بدون تأیید کنگره در واکنش به شرایط اضطراری به اوکراین ارسال شوند.
جان کربی، هماهنگکننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید، پیش از این، گفت که واشنگتن قصد دارد بسته دیگری از کمکهای نظامی برای کییف را اختصاص دهد.
نشریه هیل The Hill چند روز قبل گزارش داد، کل هزینه هایی که تاکنون ایالات متحده برای کمک نظامی به اوکراین اختصاص داده، به بیش از 77 میلیارد دلار رسیده است.
کارشناس نظامی آمریکایی: در ازای تسلیحات جدید، ارتش اوکراین باید نتایج مشخص به غرب نشان دهد
"مارک کانسیان"، سرهنگ بازنشسته تفنگداران دریایی ایالات متحده ابراز عقیده کرده که کشورهای غربی خواستار یک حمله موفقیت آمیز از سوی نیروهای مسلح اوکراین به روسیه هستند، در غیر این صورت ممکن است جریان ارسال تسلیحات نظامی به کییف متوقف شود.
او در مصاحبه با نیوزویک در این باره گفت: «در حال حاضر نشان دادن پیشرفت مشخص ارتش اوکراین در میدان جنگ برای غرب بسیار مهم است. متحدان غربی شروع به واکنش منفی به درخواستهای مداوم مقامات کییف برای ارسال تدارکات نظامی جدید به اوکراین کردهاند. در حالی که وضعیت در میدان جنگ به نفع آنها نیست.»
به گفته این کارشناس آمریکایی، این در حالی است که روسیه ممکن است حتی در بهار بر شدت عملیات نظامی خود افزوده و موفقیت بیشتری در مناطق شرقی اوکراین بدست آورد. وی مطمئن است که عدم موفقیت نظامی نیروهای مسلح اوکراین توسط غرب به عنوان یک پیروزی برای مسکو تلقی خواهد شد.
پنتاگون آمادگی خود برای گفتگو با وزارت دفاع روسیه را یادآور شد
سرگرد نیروی هوایی پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون روز پنجشنبه اعلام کرد که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا آماده گفتگو با همتای روسی خود سرگئی شویگو است.
وی در یک نشست مطبوعاتی تاکید کرد: وزیر آستین به صراحت اعلام کرده که همیشه برای ارتباط آمادگی دارد و به عقیده وی، این مسئله به ویژه برای کشورهای دارای سلاح هستهای بسیار مهم است که بتوانند کانالهای ارتباطی باز را برای کاهش خطر اشتباه محاسباتی حفظ کنند.
با این حال، به گفته رایدر، در حال حاضر هیچ برنامه ای برای سازماندهی نشست یا مکالمه تلفنی بین لوید آستین و سرگئی شویگو وجود ندارد.
پنتاگون ارائه اطلاعات به اوکراین برای حمله به خاک روسیه را تکذیب کرد
پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون شب گذشته همچنین در جمع خبرنگاران تاکید کرد که مقامات واشنگتن داده های اطلاعاتی خود را برای انجام حملاتی به اهدافی در خاک روسیه به کییف منتقل نخواهند کرد.
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا توضیح داد: «در رابطه با موضوع اوکراین و حملات پهپادی ادعایی که توسط رسانه ها گزارش شده، چند نکته وجود دارد که باید روشن شود. من می توانم با اطمینان کامل بگویم: این فرضیه که ما اطلاعات یا داده هایی را برای حمله به اهداف در روسیه در اختیار اوکراین قرار می دهیم، پوچ و بی اساس است. ما با روسیه در حال جنگ نیستیم و به دنبال رویارویی نظامی با این کشور هم نیستیم.»
رایدر اطمینان داد که تلاش های ایالات متحده محدود به ارائه کمک به اوکراین و صرفاً روی دفاع از این کشور متمرکز است.
شب چهارشنبه، ارتش اوکراین تلاش کرد به زیرساختارهای غیرنظامی در منطقه کراسنودار و آدیگه در خاک روسیه حمله کند. پهپادهای مهاجم توسط واحدهای جنگ الکترونیک نیروهای مسلح روسیه سرنگون شدند. طبق اطلاعات رسیده، هر دو پهپاد نیز کنترل خود را از دست داده و از مسیر پرواز کاملاً منحرف شدند.
روسیه اطلاعات حمله اوکراین به منطقه بریانسک را به سازمان ملل ارسال خواهد کرد
هیئت نمایندگی دائمی روسیه در سازمان ملل به زودی اطلاعات رسمی در رابطه با حمله نظامیان اوکراینی به منطقه بریانسک روسیه را برای آنتونیو گوترش، دبیرکل این سازمان ارسال خواهد کرد. این موضوع را روز چهارشنبه، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به اظهارات استفان دوجاریک، نماینده دبیرکل این کشور در این زمینه اعلام کرد.
زاخارووا در کانال تلگرامی خود نوشت: «هیئت دائمی روسیه در سازمان ملل متحد در آینده نزدیک اطلاعاتی را ارسال خواهد کرد، اگرچه تمام جهان قبلاً اظهارات رسمی سخنگوی کرملین، سرویس امنیت فدرال روسیه و مقامات محلی را منتشر کرده است.»
این دیپلمات یادآور شد که پیش از این هم دوجاریک به جای تحلیل واقعیتها، تنها نگرانی از اقدامات روسیه را ابراز داشته است که مغایر با وظایف اوست.
روز پنج شنبه، گروهی از خرابکاران اوکراینی به سمت یک خودروی غیرنظامی شلیک کردند و چند نفر را در روستای لوبیچانه در منطقه بریانسک روسیه گروگان گرفتند. بر اساس آخرین گزارش ها، دو نفر در اثر این حمله جان باختند و یک کودک نیز زخمی شد.
بعد از این حادثه سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد که نیروهای ویژه امنیتی ملیگرایان اوکراینی را از منطقه بریانسک به داخل خاک اوکراین بیرون رانده شدند و در آنجا حملات توپخانهای گستردهای به منطقه حضور آنها صورت گرفت.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه نیز روز گذشته حادثه رخ داده در منطقه بریانسک را یک حمله تروریستی نامید.
استقبال دفتر دبیرکل سازمان ملل از تماس صورت گرفته بین لاوروف و بلینکن
استفان دوجاریک، سخنگوی رسمی دبیرکل سازمان ملل روز گذشته اعلام کرد که دفتر دبیرکل تماس انجام شده بین سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه و آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا را مثبت ارزیابی میکند.
وی یادآور شد: «ما از هر فرصتی برای گفتگوی مستقیم بین روسیه و ایالات متحده استقبال می کنیم. من اطلاعات زیادی در خصوص آنچه بین این دو مقام گفته شده یا نه ندارم. اما ما همیشه گفتگوهای مستقیم رو در رو را بهترین راه می دانیم.»
زاخارووا اظهارات بلینکن درباره گفتگو با لاوروف را تبلیغات شخصی نامید
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه در گفتگو با شبکه اول تلویزیون این کشور اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، به جز تبلیغ شخصی ارزان قیمت، چیزی برای نشان دادن به مردم ایالات متحده در موضوعات اصلی دستور کار بین المللی ندارد.
وی بدین این ترتیب، در مورد اظهارات رئیس دیپلماسی آمریکا مبنی بر اینکه در گفتگو با سرگئی لاوروف، از همتای روس خود خواسته که درباره آزادی پل ویلان، شهروند آمریکایی، تبادل زندانیان و بازگشت مسکو به اجرای کاهش تسلیحات تهاجمی، صحبت کرده، واکنش نشان داد.
به گفته زاخارووا، مردم ایالات متحده می بینند که روسیه به اقدامات بی خردانه واشنگتن پاسخ قاطع می دهد، بنابراین بلینکن باید چیزی برای گفتن به آمریکاییها داشته باشند. وی افزود: «بر این اساس، آقای بلینکن باید چیزی را به مردم آمریکا نشان دهد هرچند چیزی برای نشان دادن وجود ندارد، جز اینکه لاوروف را در طول راهروی نشست دهلی، از یقه کتش گرفته و چند کلمه ای بگوید. همین.»
وزارت خارجه روسیه: توافقنامه صادرات غلات کارساز نیست
وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که این کشور مجبور است اعتراف کند که توافقنامه صادرات غلات کارساز نیست، برای اینکه کشورهای غربی در اجرای یادداشت تفاهم بین روسیه و سازمان ملل کارشکنی می کنند.
در بیانیه منتشره در این رابطه آمده است: «در عمل، تاکنون، هشت ماه پس از امضای این توافقنامه، تنها یک بخش از "این توافق بستهای" در حال اجرا است - برای صادرات غلات و مواد غذایی از اوکراین. ضمن اینکه این بخش نیز در پارامترهایی به دور از اهداف انسان دوستانه اعلام شده انجام می شود. یعنی این توافقنامه در واقع در خدمت صادرات غلات تجاری اوکراین است. در عین حال، بدون هیچ خجالتی هم، این واقعیت که کییف همچنان به دلایل صرفاً سیاسی مانع از سرگیری ار خط لوله آمونیاک "تولیاتی -اودسا" Togliatti-Odessa می شود، مسکوت مانده است.»
وزارت امور خارجه یادآور شد: «از اول ماه آگوست بیش از 23 میلیون تن محصول به کشورهای با درآمد بالا (47 درصد) و درآمد متوسط رو به بالا (34 درصد) حمل شده است و سهم تحویل به کشورهای نیازمند، به طور پیوسته در حال کاهش بوده و در حال حاضر تنها 2.6 درصد است. بنابر این، زمان آن است که بازی کارت غذا را متوقف کنیم. برای اینکه بخش عمده غلات از اوکراین به قیمت دامپینگ علوفه به اتحادیه اروپا و نه به فقیرترین کشورهای جهان حمل می شود.»
ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، پیش از این گفت که واشنگتن از مسکو انتظار دارد تا توافقنامه غلات را تمدید کند که اعتبار آن در تاریخ 18 مارس (27 اسفند ماه) منقضی خواهد شد. وی مدعی شد که مقامات آمریکایی هیچ دلیل واقع بینانه ای برای جلوگیری از این امر نمی بینند.
مقامات اوکراینی نیز بر تمدید توافقنامه صادرات غلات برای حداقل یک سال دیگر اصرار دارند. به گفته یوری واسکوف، معاون وزیر زیرساخت اوکراین، کییف برای آغاز مذاکرات در این زمینه رسماً از آنکارا و سازمان ملل درخواست کرده است.
روسیه: صربستان مواضع رسمی خود درباره ارسال تسلیحات به اوکراین را اعلام کند
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز گذشته اعلام کرد که این کشور از صربستان درخواست کرده تا مواضع رسمی خود در مورد دخالت احتمالی بلگراد در تامین تسلیحاتی کییف را اعلام کند.
این دیپلمات در اظهاراتی که از شبکه تلویزیونی RBC پخش شد، گفت: ما قبلاً رسماً از بلگراد درخواست کردهایم که موضع گیری خود را روشن کند، اکنون باید این کار را نه از طریق رسانهها، نه از طریق کانالهای تلگرامی، نه از طریق درز اطلاعات، بلکه از طریق موضع گیری رسمی اعلام شده طرف صرب انجام شود. تنها پس از دریافت پاسخ رسمی بلگراد، مسکو درباره این موضوع نتیجه گیری خواهد کرد.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به اینکه موضوع ارسال تسلیحات به اوکراین برای روابط دوجانبه بسیار مهم است، تاکید کرد که روسیه به شدت نگران گزارشهای برخی رسانهها در مورد ارسال احتمالی مهمات از صربستان به اوکراین است و روند اوضاع پیرامون این موضوع را با دقت زیر نظر دارد.
آموزش 10 هزار نظامی نیروهای مسلح اوکراین در اتحادیه اروپا
دریادار هروه بلژان، فرمانده ماموریت صلح اتحادیه اروپا شب گذشته، پنجشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانسوی TF1 اعلام کرد که نیروهای نظامی کشورهای اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از کمک ارائه شده به اوکراین، بیش از 10 هزار نفر را آماده و آموزش داده اند. به گفته وی، بسیاری از این افراد قبلاً هیچ تجربه رزمی نداشتند.
این مقام نظامی گفت: تا پایان ماه گذشته، ما بیش از 10 هزار سرباز اوکراینی را آموزش داده بودیم. ما این رقم را تا ماه مه (فروردین ماه) به 15 هزار نفر خواهیم رسید و بدیهی است که کار در همین جا متوقف نخواهد شد.
به گفته وی، ارتش اوکراین اغلب شهروندانی را می فرستد که تجربه رزمی ندارند و در چارچوب بسیج اعلام شده به خدمت نظام فراخوانده شدند. با این حال، همین افراد در عرض چند هفته واحدهایی را تشکیل می دهند که برای شرکت در درگیری نظامی مناسب هستند. این فرمانده نظامی در عین حال یادآور شد که آموزش کامل خلبانان برای پرواز با جنگنده F-16 یک تا دو سال طول خواهد کشید.
ژنرال اوکراینی: 50 هزار سرباز نیروهای مسلح اوکراین در غرب آموزش دیدهاند
ژنرال اوکراینی "ویکتور نظروف" روز پنجشنبه در مصاحبه با مجله آلمانی اشپیگل اعلام کرد که تقریباً 50 هزار نفر از نیروهای مسلح این کشور در کشورهای غربی و مطابق با استانداردهای ناتو آموزش دیدهاند.
به گفته این مقام نظامی، که این نشریه آلمانی وی را مشاور "والری زالوژنی" فرمانده کل نیروهای مسلح اوکرایننام برد، پرسنل نظامی آموزش دیده ارتش اوکراین اکنون به لطف سیستم آموزش مربی ایجاد شده میتوانندبه همقطاران خود آموزش دهند .
ژنرال نظروف همچنین اطمینان داد که ارتش اوکراین به سرعت در حال تسلط بر انواع سلاح های جدید غربی است. در همین حال، اعتراف کرد که نیروهای نظامی با مشکلات خاصی روبرو هستند، زیرا برخی از سلاح های ارائه شده کاملا قدیمی هستند و نیاز به تعمیرات فنی دارند. وی گفت: «تعداد آنها بسیار کمتر از آن چیزی است که ما نیاز داریم. مطبوعات غربی گزارش دادند که ایالات متحده ماهانه 14 هزار گلوله 155 میلی متری را تامین خواهد کردد. 14 هزار گلوله چیست؟ این همان مقداری است که ما در ظرف سه روز استفاده می کنیم.»
انتهای پیام/