توجه ویژه به کادرسازی هنری در کانونهای فرهنگی هنری مساجد
معاون فرهنگی ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: در کانونهای فرهنگی هنری مساجد به کادرسازی هنری و نیروی متعهد انقلابی باید توجه ویژه شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مهدی مقدم در مراسم گرامیداشت تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد که به میزبانی تالار حافظ شیراز برگزار شد با تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: راهبری فرهنگی هنری در مسجد مهم است و مدیر کانونها توسط امام مسجد منصوب شده است و پایگاه بسیج، مدیر کانون، مسئول هیئت و ... حلقههای کانونهای فرهنگی هنری مساجد را تشکیل دادهاند که بازوان امام جماعت برای عمران و آبادی مساجد هستند.
معاون فرهنگی ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: به اقتضای شرایط، هر کاری کمک به جبهه انقلاب اسلامی باشد از وظایف کانونهای فرهنگی هنری مساجد محسوب میشود.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری اظهار کرد: کادرسازی هنری از اهمیت فراوانی دارد و بیان هنری در القای مفاهیم نقش موثری دارد و نزول و مفاهیم قرآن کریم هم کاملا هنرمندانه بوده و در کانونهای فرهنگی هنری مساجد به کادرسازی هنری و نیروی متعهد انقلابی باید توجه ویژه شود.
مقدم، مساجد را محل تربیت دانست و عنوان کرد: مساجد برای قرائت و پیاده کردن قرآن بنا شده و ابزار هنر برای جذب جوان و نوجوان به محیط پاک مسجد نقش موثری دارد که در فضا و شرایط امروز باید به ابزار رسانه و هنر توجه ویژه داشته باشیم.
وی تاکید کرد: کانونهای مساجد باید تعامل خود را بیشتر کنند و دانش و تجارب خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند، زیرا نتایج مطلوبی در اقدامات کانونهای مساجد خواهد داشت.
700 محله اسلامی در فارس راه اندازی شده است
عباس رضایی مسئول بسیج مساجد و محلات فارس نیز در این مراسم بیان کرد: در بحث هماهنگی، اتحاد و همدلی ارکان مسجد با مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد فارس و اوقاف و ... هماهنگیهای بسیاری به انجام رسیده است.
وی ادامه داد: سپاه فجر فارس در سال 1401 برنامههای خوبی برای مساجد پیش بینی کرده و شورای حل اختلافی در ابتدای سال برای صلح و صفای ارکان مسجد تشکیل شده است.
رضایی اضافه کرد: سپاه فجر بر بحث محلههای اسلامی تاکید دارد و با هدف خدمت به فرهنگ و هنر و جذب نوجوانان و جوانان این مبحث اجرا میشود و امام جماعت مسجد و نماینده هیئت امنای مسجد و بسیج مسجد و ... در آن به ایفای نقش میپردازند.
وی با تصریح بر اینکه احصای مشکلات مختلف محله از اهداف اصلی طرح محلههای اسلامی است و 700 محله اسلامی در فارس با حمایت ائمه جماعات و ائمه جمعه و هیئات مذهبی راه اندازی شده است، ادامه داد: اگر شاهد هم افزایی ارکان مسجد باشیم شاهد تعالی اهداف مسجد خواهیم بود و بیش از چهار هزار پایگاه مقاومت در فارس داریم که نقش موثری در ایجاد این هم افزایی دارند.
رضایی با تاکید بر نقش روحانیون در مساجد هم گفت: از روحانیون و ائمه جماعات عزیز خواستار توجه به هم افزایی بیشتر ارکان مساجد و پایگاههای بسیج هستیم تا اهداف متعالی مسجد محقق شوند.
مساجد خاستگاه انقلاب اسلامی بودهاند
حجتالاسلام حسین امیدی هم در این مراسم با بیان اینکه این مجلس فرصتی است تا ارکان و اصحاب و مسجد برای ارتقای فعایتهای مساجد گرد هم بیایند و به تبادل نظر موثر بپردازند، گفت: مساجد خاستگاه انقلاب اسلامی بوده اند و در کاهش آسیبها نقش موثری دارند.
وی با بیان اینکه مسجد نقطه تحول و تربیت است و محل و زمینه ساز ظهور امام عصر (عج) هستند و به گفته امام راحل، ما انقلاب کردیم تا مساجد حفظ شوند، با اشاره به برنامههای مختلفی که در مساجد برگزار میشوند، اظهار کرد: در کانونهای فرهنگی هنری مساجد، فرصت برگزاری اقدامات و فعالیتهای مختلف فرهنگی و هنری فراهم میشود و هنرمندان فرصت انجام کارهای فرهنگی را به دست میآورند.
امیدی ادامه داد: انجام فعالیتهای تبلیغی، امور نوجوانان و جوانان و ... در مسجد به صورت موثر فراهم میشود و مسجد مرکز تمام تحولات خوب و عالی است و بیش از 28 بار نام مسجد در قرآن کریم یاد شده است.
وی تصریح کرد: مجموعه کانونهای فرهنگی هنری مساجد فارس آمادگی حمایت از فعالان مسجدی را دارد.
حمیدرضا قانعی مدیر کل فرهنگ و ارشاد فارس هم با گرامیداشت میلاد حضرت علی اکبر (ع) و بزرگداشت نیمه شعبان گفت: امروز جشنی برای بزرگداشت تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد است که گرد هم آمده ایم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد: جامعیت مسجد در تمام زمینههای سیاسی، نظامی، مذهبی و ... در صدر اسلام مشهود بود و محور تمام این فعالیت ها، امامت در مسجد است و در زمان پیامبر (ص) شخصی در غیاب ایشان مسئول مسجد النبی بود و امامت مسجد را بر عهده داشت.
وی اضافه کرد: مساجد پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مانند صدر اسلام جایگاه خود را بازیافتند و به پایگاه ارتباطی مردم تبدیل شدند.
قانعی تاکید کرد: مساجد به انسجام نیروهای مردمی پرداخته اند و ضرورتهای زمان در مساحد صورت میگیرد و از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، هیچ مکانی مانند مساجد قابلیت و این مرکزیت را ندارد.
وی ادامه داد: مساجد پایگاه شاگردان و پیروان امام راحل شدند و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش موثری داشتند و معمار انقلاب با تاکید بر حفظ انقلاب فرموده اند که مسجد محلی است که از آن باید امور اداره شوند و پس از پیروزی انقلاب بر حفظ و ارتقای مساجد تاکید داشتند و میفرمودند پیروزی ما برای اداره مسجد است.
قانعی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از بیانیه گام دوم بر نقش حلقههای میانی و نقش جدی کانونهای مساجد به عنوان یکی از خاستگاههای اصلی حلقههای میانی تاکید فرموده اند.
انتهای پیام/424/.