روایت علیزاده از گزارش میدانی تسنیم درباره مسمومیت دانش‌آموزان |فهمیدم‌ «شهر هرت» نیست

روایت علیزاده از گزارش میدانی تسنیم درباره مسمومیت دانش‌آموزان |فهمیدم‌ «شهر هرت» نیست

کارشناس مسائل سیاسی درباره ماجرای مسمومیت‌ها گفت: واقعاً قبل از اینکه این گزارش تسنیم را بخوانم فکر می‌کردم اتفاق افتاده و کسی با این علوم و فناوری‌ها آشنا نیست و مسئله بررسی نمی‌شود؛ ولی در ایران مسیری را رفتند که در دانشگاه کلمبیا طی شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، علی علیزاده کارشناس مسائل سیاسی طی سخنانی درباره ماجرای مسمومیت‌های رخ‌داده در برخی مدارس کشور با اشاره به گزارش اخیر تسنیم گفت: با خواندن این گزارش فهمیدم ایران آن‌قدر هم «شهر هرت» نیست و واقعاً قبل از اینکه این گزارش را بخوانم فکر می‌کردم اتفاق افتاده و کسی با این علوم و فناوری‌ها آشنا نیست و مسئله بررسی نمی‌شود؛ ولی در ایران مسیری را رفتند که در دانشگاه کلمبیا طی شد و ما از نظر علم عینی و فیزیکی عقب نیستیم و بعضاً در علوم انسانی عقب‌ماندگی داریم.

وی افزود: اگر این اتفاق در سیستان و بلوچستان رخ می‌داد گفته می‌شد چون سُنی هستند، مسئله برای تهران مهم نیست و اگر در کردستان صورت می‌گرفت می‌گفتند کرد و سنی هستند و پایتخت به آن توجهی ندارد اما این ماجرا در قم که به‌نوعی پایتخت اصلی جمهوری اسلامی رخ داده و این‌طور نبوده که نخواهند رسیدگی کنند. فرزندان مسئولان کشوری و لشکری در این شهر تحصیل می‌کنند؛ عجیب است که حتی به عقل اپوزسیون نمی‌رسد اگر جمهوری اسلامی بخواهد کسی را بزند و بکُشد نباید از قم شروع کند؛ «ابله»، چرا از قم؟

کارشناس مسائل سیاسی گفت: من با خانواده‌های مضطرب همدلی دارم و اضطراب‌شان واقعی است و هم‌چنین با دانش‌آموزانی که دچار مسمومیت شده‌اند همدلی می‌کنم و حس آن‌ها واقعی است و در سر همان ترسی را دارند که اگر بمباران شیمیایی می‌شد می‌ترسیدید؛ اما شاید دانستن پدیده‌ای که گرفتار آن هستند کمک کند تا دچار ترس نشوند.

علیزاده بیان کرد: هم‌چنین نیازمند علوم انسانی، اجتماعی، عصب‌شناسی و علوم جدید هستیم و به‌خلاف بسیاری از علوم مانند فیزیک، شیمی، مهندسی، نانوتکنولوژی و فناوری موشک آن‌قدر در ایران در این زمینه پیشرفت نداشته‌ایم.

وی تصریح کرد: ضمناً این «ابله» را به «ایران‌اینترنشنال‌باز»هایی می‌گویم که از این پدیده برای مقاصد سیاسی کثیف‌شان ماهی‌گیری می‌کنند.

این کارشناس سیاسی درباره به‌کارگیری دستگاهی برای تشخیص 360 نوع گاز در این موضوع، عنوان کرد:‌ این نشان می‌دهد که دستگاه‌های لازم هم خریداری شده است و کار مربوط به علم را درست انجام داده‌اند.

علیزاده اظهار داشت: از گزارش تسنیم متوجه شدیم؛ این‌که جمهوری اسلامی به‌عنوان نظام تا حد زیادی اموری را که وظیفۀ بررسی از نظر شیمی، علمی و بیولوژیک داشته انجام داده است و این پدیده فراتر از چیزی است که وزارت بهداشت و غیره تا الآن متوجه آن شده باشند و البته ما این نقد را رسماً داریم و باید موضوع مهم را بفهمیم.

 

 

 

انتهای پیام/+

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon