انتقاد نماینده ولی‌فقیه در کردستان از وضعیت نامناسب نمازخانه‌های بین‌راهی این استان


انتقاد نماینده ولی‌فقیه در کردستان از وضعیت نامناسب نمازخانه‌های بین‌راهی این استان

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان از وضعیت نمازخانه‌های بین‌راهی انتقاد کرد و گفت: از سنندج تا همدان یک نمازخانه مناسب وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی امروز در اجلاس نماز استان کردستان که در اردوگاه سلیمان خاطر این شهر برگزار شد، با انتقاد از جلسات طولانی و ماراتن سخنرانی خواستار برنامه‌ریزی در برگزاری بهتر جلسه‌ها و بهره‌وری بیشتر از آن شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه تواضع، رفتار درست، وقت گذاشتن، منش، فرو بردن خشم و برخورد مناسب با دیگران را باید نخست از خودمان آغاز کنیم، تصریح کرد سعی شود قبل از زبان، سیره و روش در عمل اصلاح شود.

وی با ابراز تاسف از اینکه گاها برای دیگران، دانش آموزان و فرزندانمان موعضه و نصیحت زیاد می‌کنیم اما خودمان رعایت نمی‌کنیم‌، تاکید کرد: اقامه نماز و پرداخت زکات را باید از اول خودمان شروع کنیم.

پورذهبی با اشاره به وجود 38 هزار دانشجو ، 330 هزار دانش‌آموز و 23 هزار فرهنگی در استان کردستان، این ظرفیت را فرصتی مناسب برای ترویج فرهنگ نماز با استفاده از وجود این افراد دانست و ابراز داشت: اگر وقتی یک نفر پرخاشگری و نفرت‌پراکنی و بی‌ادبی کرد در بخشی از آن معلمان و اساتید مقصرند، باید این را بپذیریم.

وی با بیان اینکه اگرچه گرانی هست اما باید اشکالات را بپذیریم، عنوان کرد: جواب ندادن تماس‌های مردمی و سلام مردم که دیگر ربطی به گرانی ندارد؛ جمعیت استان یک میلیون و 678 هزار نفر است، اگر مردم فریاد چرا گرانی و بیکاری و چرا اقتصاد اینطوری است زدند، درست اما در صورت پرخاشگری باید دلیل آن را جست‌وجو کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان یادآور شد: رهبر معظم انقلاب فرمودند در خیلی چیزها پیشرفت کردیم اما در اخلاق فردی پیشرفت نکردیم؛ ترویج نماز را باید از خود فرد آغاز و نمازخانه‌ها را ساماندهی کرد، متاسفانه از سنندج تا همدان و از آن به بعد هم یک نماز خانه مناسب وجود ندارد.

عبدالله رشیدی‌پور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان نیز در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و قدردانی از متولیان برگزاری این مراسم اظهار داشت: امنیت و آسایش کنونی را حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) و همه متولیان امنیت می‌دانیم.

وی با بیان اینکه ترویج فریضه نماز جزو اولویت‌های انقلاب اسلامی بوده و در این حوزه اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، گفت: مردمان کردستان در زمینه آداب و رسوم و برپایی نماز شهره هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی بر پایه نماز و دستورات قرآنی و الهی بنا شده است، خاطر نشان کرد: خوشبختانه هر ساله شاهد برگزاری اجلاسیه و پیام‌های گهربار مقام‌ معظم رهبری هستیم تا این جایگاه به فراموشی سپرده نشود.

وی با یادآوری اینکه بحث نماز بخشنامه‌ای نیست و بر همه انسان‌ها واجب است، تصریح کرد: وضعیت نمازخانه‌ها در سطح استان به ویژه جایگاه‌های سوخت ساماندهی شود.

رشیدی‌پور در بخشی دیگر از سخنان خود به اتفاقات امسال گریزی زد و یادآور شد: ملت ایران و مردمان کشور می‌دانند که دشمنان هر ساله با ترفندهای مختلف، دنبال ایجاد ناامنی و فاصله میان مردم و نظام هستند

وی افزود: ضدانقلاب امسال شعار "زن زندگی و آزادی" را باهدف دوری از نماز، ایجاد بی‌حجابی و ترویج بی‌بندوباری مطرح کردند و بنا داشتند که کردستان را مرکز توطئه قرار بدهند اما خوشبختانه مردم صف خود را از اغتشاگران جدا کردند

معاون استاندار کردستان با اشاره به اینکه در ایام اغتشاشات 155 کانال و شبکه مجازی در حهت تضعیف فرهنگ نماز تلاش می‌کردند اما همه توطئه‌های آنان برچیده شد، عنوان کرد: اگرچه مشکلات بیکاری، گرانی و تورم وجود دارد اما مردم کردستان مخالف ترویج بی‌بند و باری و فرهنگ مبتذل غربی‌ها هستند.

شرکت 165 هزار دانش‌آموز کردستانی در مسابقات قرآنی

هاشم ناظمی‌جلال، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم به همه مهمانان، به فرموده رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: برپائی این همایش فرخنده پس از تأخیر دوساله، مایه‌ خرسندی و موجب برکت است. هر تلاش فکری و عملی برای نشان‌دادن ارزش نماز و بزرگداشت این فریضه‌ مبارک، کاری در جهت نورانی کردن دل انسان‌ها و گرم کردن محفل زندگی آنهاست.

وی با اشاره به اینکه در طول سال گذشته و امسال اجلاسیه‌های نماز در سطح مدارس استان برگزار شده است، گفت: نمازگزار -هر که و هر جا- به اندازه‌ ظرفیت خود از نماز بهره می‌برد، اما در این میان، جوانان و نوجوانان از همه جلوتر هستند؛ در همین راستا تمام تلاشمان این است که این فریضه الهی را در وجود دانش‌آموزان نهادینه کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه مدارس، دانشگاه‌‌ها، صداوسیما و دستگاه‌های فرهنگی به ویژه ارشاد و تبلیغات اسلامی در ترویج نماز نقش ویژه‌ای بر عهده دارند، خاطر نشان کرد: در راستای تحقق اهداف نیازمند همکاری عالمان دینی، معلمان و خانواده‌ها هستیم

وی با اشاره به اینکه 165 هزار نفر از دانش‌آموزان کردستانی در مسابقات قرآنی شرکت کرده که هفت هزار و 839 نفر به مرحله شهرستانی راه یافته و یکهزار و 150 نفر در مرحله استانی با هم رقابت می‌کنند، افزود: 189 نفر از روحانیون و 709 نفر از فرهنگیان به‌عنوان ائمه جمعه در سطح مدارس کردستان فعالیت می‌کنند.

ناظمی‌جلال یادآور شد: 964 نمازخانه در مدارس استان کردستان دایر بوده که دانش‌آموزان و معلمان در این مکان‌ها نماز می‌خوانند.

اکبر عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان نیز در این اجلاس ایجاد یک موج، فضاسازی، تذکر و یادآوری نماز به مسئولان و دست‌اندرکاران را هدف برگزاری این مراسم ذکر کرد و اظهار داشت: تمرکز بر فعالیت‌های فرهنگی در راستای ترویج فریضه نماز جزو اولویت‌هاست.

وی با بیان اینکه پیامبر تمام امور و تصمیمات را در مساجد پایه‌گذاری می‌کرد، گفت: نماز فصل مشترک همه پیامبران و اولیا بوده است؛ برای ترویج این فریضه الهی همکاری همه دستگاه‌ها نیاز است و این ستاد به تنهایی نمی‌تواند به اهداف مورد نظر برسد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با بیان اینکه اقامه نماز یکی از مطمئن‌ترین و ابزار مقابله و جلوگیری از گسترش آسیب‌های اجتماعی است، تصریح کرد: آماده کردن زیرساخت‌های مساجد شهری و راه‌های مواصلاتی و روستایی باید اولویت قرار گیرد، چراکه در بین راهی‌ها وضعیت مساجد مناسب نیست.

وی با ذکر اینکه علی‌رغم اینکه تعداد مساجد در استان کردستان زیاد است اما از لحاظ ساماندهی نسبت به استان‌های دیگر بسیار عقب‌ماندگی‌ داریم، گفت: مسئولان در این راستا تلاش کنند 

عظیمی با اشاره به اینکه در جهان به ازای هر 600 نفر یک مسجد و در کشور این آمار به ازای هر یکهزار نفر است، افزود: در کردستان نسبت به میانگین کشوری مناسب‌تر اما با جهانی فاصله داریم.

مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان با تاکید بر اینکه توزیع مساجد در برخی مناطق به خوبی اجرا نشده و می‌طلبد به مناطق محروم توجه شود، یادآور شد: مسئولان همان‌گونه که به آبادانی و توسعه استان توجه می‌کنند، به احداث مساجد نیز توجه کنند.

به گزار تسنیم؛ در پایان از دستگاه‌های برتر و فعالان به‌نام ترویج فریضه نماز، قرآن و عترت در استان کردستان تجلیل شد، البته بیشتر مدیران کل و دست‌اندرکاران خود مراسم به چشم می‌خورد تا فعالان این حوزه!

انتهای پیام/481/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران