ماجرای اختلاس ۸ میلیارد تومانی در سازمان میادین میوه و ترهبار چه بود؟
رئیس سازمان میادین میوه و ترهبار درباره موضوع اختلاس ۸ میلیارد تومانی در این سازمان توضیح داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در ادامه جلسه یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای شهر تهران بررسی بودجه شرکتها و سازمانهای زیرمجموعه شهرداری تهران برای سال 1402 در دستور کار اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در بررسی بودجه سازمان میادین میوه و ترهبار با اعلام خبری از اختلاس 8 میلیارد تومانی در این سازمان اظهار کرد: در حالی این اختلاس رخ داده که آقایان این موضوع را به ما اعلام نکردند و ما خودمان به این مسئله پی بردیم و رسیدیم!
وی با بیان اینکه باید سازوکاری طراحی شود که از این چنین مواردی جلوگیری شود، گفت: در این زمینه باید شفافسازی صورت بگیرد.
به گزارش تسنیم، ایوب فصاحت مدیر عامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران در واکنش به صحبتهای امانی در خصوص اختلاس 8 میلیارد تومانی در این سازمان گفت: این اختلاس برای دوره ما نبوده و برای یکی از معاونین سابق بوده که ما نیز به محض اینکه موضوع را مطلع شدیم جابجاییها را انجام دادیم البته این موضوع ناگفته نماند که شخص معاون نیز خود این کار را انجام نداده بلکه 3 نفر از افرادی که توسط این فرد منصوب شده بودند اقدام به اختلاس به مبلغ 6 میلیارد تومان کرده بودند.
وی با اشاره به برکناری یکی از معاونین سابق سازمان میادین میوه و ترهبار در پی این اختلاس گفت: با توجه به اینکه این مسئله به اعتبار سازمان لطمه خورده بود بلافاصله پس از مطلع شدن اقدام به برکناری معاون مربوطه کردیم.
فصاحت افزود: این افراد بنا داشتند که اختلاس 20، 30 میلیارد تومانی در سازمان میادین میوه و ترهبار انجام بدهند. پس از مطلع شدن ما، سریعا مبلغ 6 هزار میلیارد تومان به حساب این سازمان برگردانده شد.
وی با تاکید بر اینکه این مسئله به این دوره نیست گفت: این مسئله برای دوره قبل بوده و ما سیستم را اصلاح کردهایم تا چنین ماجرایی رخ ندهد.
به گزارش تسنیم، مهدی پیرهادی در جریان بررسی بودجه سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران، اظهار کرد: بودجه وضعیت نابسامانی دارد و موضوعاتی که در شرکتها و سازمانها داشتیم اعمال نشده است.
وی ادامه داد: برخی شرکتها زیانده هستند و با این وضعیت، هزینه شرکتها و سازمانها روز به روز اضافه میشود و به مرور برخی شرکتها که زیانده نیستند، نیز زیانده میشوند.
عضو شورای شهر تهران با طرح این پرسش که چرا باید درآمدهای شهرداری را به شرکتهای زیانده بدهیم، افزود: پیشنهاد میکنم گروهی در شورا و شهرداری وضعیت شرکتها را بررسی تا به مدل مالی دست یابیم که مشکلات شرکتها مرتفع شود.
پیرهادی پیشنهاد کرد: شرکتهایی که زیانده هستند اما میتوانند سودده باشند، با اصلاح روش، به سوددهی برسند.
وی با بیان اینکه آیا با وضعیت کنونی ما بیش از 40 شرکت نیاز است، خاطرنشان کرد: برخی شرکتهایی که زیانده هستند، با سایر شرکتها ادغام شوند تا هم مشکلات آنها رفع و هم تعداد شرکتها کم شود.
انتهای پیام/