فوتیهای تصادفات در مازندران صعودی شد
استاندار مازندران با اشاره به افزایش و روند صعودی تصادفات در این استان گفت: کاهش تلفات جانی و به حداقل رساندن شدت ترافیک از اولویتهای شورای ترافیک است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان مازندران در محل فرمانداری سوادکوه از روند صعودی فوتیهای تصادف در استان خبر داد و اظهار داشت: در همین تاریخ نسبت به سال گذشته، افزایش فوتی داریم و این روند صعودی نگران کننده هست و باید اقدامات لازم در جهت کاهش آن انجام شود.
حسینیپور تصریح کرد: مدیران در جلسه شورای ترافیک با آمادگی حضور داشته و حرف درست بزنند تا بدانیم گره کار کجاست و متناسب با مدیریت خود صحبت کنند، جلسات را جدی گرفته و مسئولین نسبت به ماموریت خود پاسخگو باشند.
استاندار مازندران بیان کرد: باتوجه به پیش رو بودن هوای بارانی در استان، اظهار داشت: بارش عامل تشدید کننده در حوادث است و باید مراقب باشیم تا این روند صعودی تصادفات بیش از این افزایش نیابد.
حسینیپور با تاکید بر اینکه هشدارهای لازم نسبت به نقاط حادثهخیز باید انجام شود، گفت: هشدارهای لازم داده و شرایط را برای کاهش سرعت فراهم و عملیاتی شود، اگر جان یک انسانی در جاده گرفته شود، همه مسئول هستیم، کاهش تلفات و حداقلی شدت ترافیک از اهداف است.
نماینده عالی دولت در مازندران، تاکید کرد: شورای ترافیک در هر شهرستانی باید هر روز به طور ثابت تشکیل شود، حضور نداشتن مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای در جلسه شورای ترافیک استان در سوادکوه باید تذکر داده شود، حضورش الزامی است.
حسینیپور آموزش از طریق رسانه ملی به منظور کاهش تصادفات را از برنامهها برشمرد و گفت: آموزش و فرهنگسازی مستمر و پایدار برای مردم خیلی مهم است از طریق رسانه ملی با مردم در ارتباط باشیم و گفتمان سازی کنیم.
ااستاندار مازندران تصریح کرد: تمام دستگاههای عضو شورای ترافیک باید شیفت داشته و 24 ساعت پاسخگو باشند، هنوز نقاطی از جادههای استان نیاز به مرمت دارد، چالههای خاصی وجود دارد که اداره راه باید مرتب بررسی و نقاط نیاز به لکه گیری را ترمیم کند.
وی افزود: دوربینهای ترافیکی باید مرتب بررسی و فعال باشند، فعال کردن ناوگان هوایی مهم است و در حال حاضر سه بالگرد در استان داریم و دو بالگرد آنلاین که در البرز مستقر هستند.
رضا علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در این جلسه با بیان اینکه محور سوادکوه از مسیرهای مهم مازندران محسوب میشود، گفت: از چهار محور کیاسر، سوادکوه، هراز و چالوس ، محور سوادکوه یک محور ترانزیتی و کریدور شمال به جنوب و محور مهمی به شمار میآید، پلسفید، زیراب ، شیرگاه و قائمشهر که در انتهای این محور قرار دارد هر کدام مبادی ورود و خروج این محور محسوب میشوند.
علیخانی تصریح کرد: حجم سفر بالا و تقاضای سفر افزایش مییابد اما ظرفیتهای زیرساختی محدود و هرجا ظرفیت محدود و تقاضا بالاست باید ابتکار عمل به خرج داد و محدودیتهای جادهای را رفع، جریان ترافیک را مدیریت و سفر را هدایت کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران باتوجه به دستور مقام عالی دولت برای انتخاب یک استان به عنوان استان نمونه کاهش تصادفات و سهولت سفر، عنوان کرد: دو هدف به عنوان هدف اصلی ما است، تصادفات صفر و کمترین شدت ترافیک در طول مسیر مورد توجه است.
علیخانی ادامه داد: باید چند نکته از جمله حذف نقاط حادثهخیز با آشکارسازی، ایمنسازی و روانسازی، رفع موانع موجود در جاده، رفع خرابی جاده مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول با برشمردن سایر اقدامات اظهارداشت: متوقف کردن همه پروژههای عمرانی که از 20 اسفند تمام پروژههای عمرانی شهری و راهداری متوقف شده است، بهبود مرمت، شستوشو و افزایش نصب تابلو و علائم، بحث تابلو پایش تصویری ، افزایش گشتها و نیروی پلیس را در طول مسیر داریم.ایجاد کمپ اقامتی سفر، خدماتی، امداد و نجات که خدمات خوبی بر عهده دارند.
کیوان مرادیان کوچکسرایی نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ نیز در این جلسه با بیان اینکه قطعاً مشکلات زیرساختی وجود دارد و باید حل کنیم، خاطرنشان کرد: مسیر فیروزکوه_ سوادکوه_ قائمشهر نزدیک به دو دهه در حال انجام است ، در بحث بودجه 80 میلیارد تومان در سال جاری انجام و برای سالهای آینده نیز بیش از 200 میلیارد تومان که باید سقف اعتبارات را در سالهای آینده به 800 میلیارد برسانیم و کمکی به مجموعه زیرساخت شود.
مرادیان با اشاره به به مشکلات محور سوادکوه تا قائمشهر ، اظهار داشت: پل پلسفید و ورودی زیراب باید تکمیل شده و ورودی شیرگاه، زیر گذر شهرک بشل در همین ردیفها باید مدیریت شود، بحث کمربندی قائمشهر که پر ترافیکترین نقطه کشور محسوب میشود نیز باید مدیریت شود.
انتهای پیام/ن