واکنش کشورهای عربی به هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک

واکنش کشورهای عربی به هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک

برخی کشورهای عربی هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک را محکوم کردند و آن را اقدامی در راستای برانگیختن احساسات مسلمانان جهان به ویژه در ماه مبارک رمضان دانستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های خبری روز شنبه اعلام کردند که اعضای یک گروه راست افراطی در دانمارک یک نسخه از قرآن کریم  و همچنین یک پرچم ترکیه را سوزاندند.

این حمله توسط حامیان گروهی به نامPatrioterne  Gar Live  انجام شد  که آن را به صورت پخش زنده در فیس بوک مستند کردند.

عاملان این  اقدام شنیع همچنین با برافراشتن بنرهای ضد اسلام، شعارهای توهین آمیز سر دادند و پرچم ترکیه را به آتش کشیدند.

به دنبال هتک حرمت قرآن کریم کشورهای عربی اقدام این گروه افراطی در دانمارک را محکوم کردند و گفتند که این اولین بار نیست که قرآن کریم در دانمارک  سوزانده می‌شود.

اردن و قطر سوزاندن قرآن کریم در دانمارک را یک اقدام خطرناک دانستند که احساسات مسلمانان در ماه رمضان را تحریک می‌کند.

  وزارت خارجه اردن  نیز با صدور بیانیه‌ای  هتک حرمت قرآن کریم را اقدام تحریک آمیز و نژادپرستانه غیرقابل قبول دانست  که احساسات مسلمانان را به ویژه در ماه مبارک رمضان برانگیخته است.

 این وزارت‌خانه  تاکید کرد: سوزاندن قرآن کریم اقدامی کینه‌توزانه خطرناک  و مظهر اسلام هراسی است.

وزارت امور خارجه قطر نیز در بیانیه خود اعلام کرد: این حادثه شنیع اقدامی تحریک آمیز و تحریکی جدی برای احساسات بیش از دو میلیارد مسلمان در جهان به ویژه در ماه مبارک رمضان است.

بر اساس بیانیه وزارت‌خانه مذکور،اجازه هتک حرمت مکرر قرآن کریم به بهانه آزادی بیان، به نفرت و خشونت دامن می‌زند و ارزش‌های همزیستی مسالمت‌آمیز را تهدید می‌کند».

مغرب نیز سوزاندن یک نسخه از قرآن کریم در کپنهاگ پایتخت دانمارک در مقابل نیروهای امنیتی را محکوم کرد.

وزارت خارجه مغرب با صدور بیانیه‌ای اعلام  کرد که  این اقدام شنیع  بر مقدسات و احساسات بیش از یک میلیارد مسلمان به ویژه در ماه مبارک رمضان تاثیر می‌گذارد.

این وزارت خانه از مقامات دانمارکی خواست تا برای مقابله با چنین رفتارهای تحریک آمیز غیرمسئولانه ای قاطعانه  برخورد کنند و اجازه تکرار آن را به هیچ بهانه‌ای ندهند .

مغرب بر لزوم جلوگیری از هر گونه نفرت از مذاهب و آسیب رساندن به احساسات پیروان آنها تاکید کرد.

جنبش مقاومت اسلامی  فلسطین (حماس) نیز این  اقدام شنیع را محکوم کرد و این رفتار را تحریک‌آمیز برای مسلمانان و موجب گسترش نفرت و خشونت دانست.

حماس از دولت دانمارک خواست تا اجازه چنین رفتاری را ندهد و یادآور شد که سوزاندن قرآن کریم نقض آزادی مذهبی  است.

در 27 ژانویه  نیز پلیس سوئد به «راسموس پالودان»  سیاستمدار نژادپرست راست افراطی «استرام کورس» دانمارک مجوز داد که نسخه ای از قرآن کریم را در مقابل سفارت ترکیه بسوزاند.

به دنبال این اقدام کشورهای عربی  اهانت به قرآن کریم و سوزاندن آن در مقابل سفارتخانه ترکیه در «استکهلم» پایتخت سوئد را محکوم کردند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon