ضیافت عاشقی| مشکلات سیاسی و خانوادگی را اینگونه حل کنیم + فیلم
کارشناس سبک زندگی اسلامی معتقد است: طبق آموزههای قرآن، گفتگوی صریح و دور از تکلف بسیاری از مسائل خانوادگی و اجتماعی را حل خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شیخالاسلامی محقق قرآن کریم و کارشناس سبک زندگی اسلامی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، "گفتگو" را اصلیترین روش ارتباط میان افراد عنوان کرد که در صورت رعایت نکات و ظرایف مربوط به آن، میتوان بسیاری از مسائل و مشکلات سیاسی، اجتماعی و خانوادگی را مرتفع کرد.
شیخالاسلامی تصریح میکند: یکی از مواردی که در زندگی امروز، آن را از دست دادهایم همین گفتگو است؛ یعنی ما زبان مشترک میان خود را از دست دادهایم.
این محقق قرآن کریم با اشاره به اینکه گفتگو در قرآن بسیار مورد توجه قرار گرفته است، اظهار میکند: از همان ابتدای قرآن یعنی سوره حمد، یک گفتگو ایجاد شده و بسیاری از داستانها و جریانات در قرآن، در بستر گفتگو شکل گرفته است.
کارشناس سبک زندگی اسلامی با بیان اینکه "امروزه در کشور ما و دنیا، گفتگو و آداب و شرایط آن از اهمیت بسیاری برخوردار شده و بسیار مورد توجه قرار گرفته است"، میگوید: خداوند در آیه 52 سوره آلعمران یکی از ویژگیهای گفتگوی خوب را «صراحت» عنوان میکند: «فَلَمَّا أَحَسَّ عِیسَىٰ مِنْهُمُ الْكُفْرَ قَالَ مَنْ أَنْصَارِی إِلَى اللَّهِ قَالَ الْحَوَارِیُّونَ نَحْنُ أَنْصَارُ اللَّهِ آمَنَّا بِاللَّهِ وَاشْهَدْ بِأَنَّا مُسْلِمُونَ».
او توضیح میدهد: حضرت عیسی(ع) بهعنوان یک پیامبر مردم را به خداپرستی دعوت کرد، اما وقتی احساس کرد مردم نمیخواهند ایمان بیاورند و بنای کفر دارند، بسیار صریح و بدون معطلی پرسید؛ "چهکسی حاضر است با من در مسیر خدا همراهی و یاری کند؟"، حواریون حضرت گفتند "ما همراه تو هستیم."
شیخالاسلامی صراحت را رمز یک گفتگوی خوب عنوان میکند و میگوید: متأسفانه ما، ایرانیها، بهشدت با هم تعارف داریم و این رویکرد میان زن و شوهرها، مدیران و کارمندان و سایر مردم وجود دارد، این در حالی است که طبق آموزه قرآن، حضرت عیسی(ع) احساس کرد باید حرف آخر را همان ابتدا بزند و تکلیف را روشن کند، در این مورد هم با ابهام و تعارف برخورد نکرد.
کارشناس سبک زندگی اسلامی خاطرنشان میکند: ما گاهی میترسیم در صورت رک بودن، بدترین اتفاق بیفتد، اما باید به آن توجه کنیم، در عین حال وقتی صراحت داشته باشیم، نه سوءتفاهمی ایجاد میشود و نه دچار سختی میشویم.
انتهای پیام/+