درخواست اتحادیه‌ها و مقامات آلمانی از دولت برای میانجی‌گری به منظور صلح در اوکراین


درخواست اتحادیه‌ها و مقامات آلمانی از دولت برای میانجی‌گری به منظور صلح در اوکراین

اتحادیه‌ها و برخی مقامات حزب سوسیال دموکرات آلمان در نامه‌ای به دولت خواستار تلاش به منظور میانجی‌گری برای پایان جنگ اوکراین شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، سوسیال دموکرات های برجسته و اتحادیه های کارگری در آلمان خواستار تلاش دولت برای میانجیگری برای آتش بس در اوکراین هستند و اعلام کردند که این جنگ خونین خندق باید پایان یابد.

به این ترتیب بسیاری از سوسیال دموکرات ها و اتحادیه های کارگری در آلمان از اولاف شولتز صدراعظم این کشور خواسته اند تا برای میانجیگری آتش بس در جنگ اوکراین اقدامات بیشتری انجام دهد. بر اساس نامه ای که روز شنبه در «فرانکفورتر رودشاو» و «برلینر سایتونگ» به نمایندگی از طرف این گروه ها منتشر شد آمده است: جنگ اوکراین به «جنگ خونین خندق» تبدیل شده که در آن فقط بازنده هایی وجود دارند. در این نامه آمده است: جلوگیری از تشدید جنگ بسیار مهم است.

بر اساس این فراخوان که بنا به گزارش ها توسط حدود 200 نفر امضا شده است آمده است: خطر تشدید خصومت ها هر روز بیشتر می شود. جهان به صلح نیاز دارد. بر این اساس مهمترین مسئله این است که همه چیز را برای آتش بس سریع انجام دهیم، جنگ تجاوزکارانه روسیه را متوقف کنیم و راهی برای مذاکره پیدا کنیم.

در این نامه آمده است: اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان باید تلاش کند تا با فرانسه همکاری کند تا برزیل، چین، هند و اندونزی را به ویژه برای میانجیگری متقاعد کند. بر این اساس به جای تسلط نظامی، آنچه مورد نیاز است زبان دیپلماسی و صلح است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، این فراخوان صلح توسط نوربرت والتر بورجانس، رئیس سابق حزب سوسیال دموکرات، ولفگانگ تیرس، رئیس سابق پارلمان و گونتر ورهوگن، کمیسر سابق اتحادیه اروپا که هر دو از سیاستمداران حزب سوسیال دموکرات هستند امضا هم شد.

آلمان در موضع گیری های مختلف خروج نیروهای روسی از تمام مناطق اوکراین را شرط مذاکره برای صلح اعلام کرده و "اولاف شولتز" صدراعظم آلمان چندی پیش در مصاحبه ای با CNN اعلام کرد: فکر می کنم اوکراینی ها در جریان هستند که ما آماده ارائه تضمین های خاص برای این کشور در دوره صلح آینده هستیم. اما هنوز به این نقطه نرسیده ایم.

شولتز بار دیگر تاکید کرد که غرب درباره حل و فصل مناقشه اوکراین تصمیمی نخواهد گرفت، اما خروج نیروهای روسیه را اساس مذاکرات صلح خواند.

با این همه جنگ اوکراین ضربات سختی به اقتصاد آلمان وارد کرده و مقامات آلمانی هم خواهان یافتن مسیری برای پایان این جنگ ویرانگر هستند.

پیتر آدریان، رئیس اتاق‌های صنعت و بازرگانی آلمان اخیرا گفته است: جنگ اوکراین تا پایان سال، برای اقتصاد آلمان حدود 160 میلیارد یورو (171 میلیارد دلار) هزینه دربر خواهد داشت که معادل 4 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است.

این بدان معناست که سرانه تولید ناخالص داخلی در بزرگترین اقتصاد اروپا 2000 یورو کمتر از آنچه باید می‌بود، خواهد بود.

صنعت سهم بیشتری از اقتصاد آلمان را نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر تشکیل می دهد و این بخش به شدت انرژی بر است و این امر بدان معناست که شرکت های آلمانی به صورت ویژه از افزایش قیمت انرژی که سال گذشته در اروپا رکورد زد، آسیب دیده اند.

آلمان چندین دهه است که نسبتا به گاز ارزان روسیه وابسته است و اکنون در مقایسه با آمریکا که ذخایر گاز طبیعی خود را دارد و فرانسه که انرژی هسته‌ای فراوان دارد، با قیمت بالای انرژی مواجه است.

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon