تحولات اوکراین| ادعای تسلط روسیه بر شهر باخموت که اوکراین آن را رد کرد


تحولات اوکراین| ادعای تسلط روسیه بر شهر باخموت که اوکراین آن را رد کرد

کشته شدن خبرنگار جنگی روس در انفجار کافه‌ای در سن پترزبورگ، افزایش تلفات این انفجار به ۳۰ نفر، هشدار درباره عواقب دخالت آمریکا در اوکراین، محل استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک بلاروس و تماس تلفنی بلینکن و لاوروف، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری آسوشیتدپرس در تحلیلی نوشته است که اگر نیروهای مسلح اوکراین نتوانند با تسلیحات غربی که به میدان نبرد تحویل داده شده، موفقیت نظامی از خود نشان دهند، کشورهای غربی ممکن است حمایت خود از کی‌یف را متوقف کنند. 

در این مقاله آمده است: «اکنون دوره تعیین‌کننده‌ای در پیش خواهد بود: اگر کی‌یف نتواند با کمک تسلیحات غربی در میدان نبرد پیشرفتی بدست آورد، ممکن است متحدان غربی دیگر مایل نباشند تجهیزات گران‌تری به اوکراین ارسال کنند».

به گفته تحلیلگران نظامی آمریکایی، اوکراین با انجام یک سری عملیات ضدحمله و نه فقط یک مورد، قادر خواهد بود در درگیری با روسیه موفق شود، ولی شکست کی‌یف در جبهه نبرد پیامدهای جهانی خواهد داشت، زیرا "درک متعارف از امنیت اروپا" از بین خواهد رفت.

چند روز قبل، آلکسی آرستوویچ،  مشاور سابق رئیس دفتر رئیس جمهوری اوکراین، نیز یادآور شد که اگر غرب تسلیحات دوربرد به کی‌یف ارسال نکند، حمله متقابل نیروهای مسلح اوکراین منجر به تلفات و خسارات بسیار زیادی خواهد شد.

پیش از آن، روزنامه آلمانی بیلد نوشت که ارتش اوکراین خود را برای عملیات تهاجمی در منطقه لوهانسک و زاپروژیا آماده کرده است. به نوشته این نشریه،  از اوایل ماه مه، نیروهای مسلح اوکراین می توانند از سلاح های غربی که توسط کشورهای ناتوارسال شده، از جمله حدود 500 تانک و نفربر زرهی، در جبهه نبرد با روسیه استفاده کنند.

نشریه اکونومیست در اواسط ماه مارس گزارش داد که سطح حمایت از ارائه کمک های مالی و نظامی به کی‌یف در ایالات متحده و اتحادیه اروپا در حال کاهش است. طبق این اطلاعات، در ایالات متحده، تعداد حامیان ادامه کمک به اوکراین، چه در میان جمهوری خواهان و چه در میان اعضای هم حزبی رهبر فعلی آمریکا - دموکرات‌ها، در حال کاهش است. در کشورهای اتحادیه اروپا نیز روند مشابهی در میان سیاستمداران و مردم وجود دارد.

علاوه بر این، روزنامه واشنگتن تایمز، به تازگی به این واقعیت اشاره کرده که غرب به دلیل ادامه ناکامی‌های اوکراین در میدان نبرد با روسیه و سیاست مبهم جو بایدن، رهبر آمریکا در قبال این کشور، به زودی مجبور خواهد شد از حمایت نظامی خود از اوکراین دست بکشد. به نوشته این روزنامه، رای دهندگان در ایالات متحده نیز این عدم اطمینان را احساس کرده و به زودی خستگی آنها از این واقعیت که واشنگتن ده‌ها میلیارد دلار برای کمک به اوکراین ارسال می کند، نقش خود را ایفا خواهد کرد.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به روز چهارصد و چهارم جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

کمک مالی جدید صندوق بین المللی پول به اوکراین

اوکراین که تحت تأثیر جنگ روسیه قرار گرفته است، از صندوق بین المللی پول  کمک مالی جدیدی دریافت کرده است. وزارت دارایی این کشور اعلام کرد که معادل 2.5 میلیارد یورو از طرف این صندوق روز دوشنبه وارد کی یف شده است. این اولین بخش از برنامه جدید وام چهار ساله صندوق بین المللی پول است که جمعه گذشته تصمیم گیری شد. از جمله، اوکراین متعهد شده بود که اقدامات کاهش مالیات را که در آغاز جنگ معرفی شده بود، پس بگیرد.

 بر این اساس نرخ مالیات بر ارزش افزوده بنزین و گازوئیل از اول جولای دوباره به 20 درصد افزایش می یابد. علاوه بر این، مشاغل کوچک باید به جای دو درصد مالیات، پنج درصد پرداخت کنند.  پس از تهاجم روسیه به اوکراین در بیش از 13 ماه پیش، کی یف نیز حسابرسی مالیاتی را به حالت تعلیق درآورد.  در سال 2022، بودجه اوکراین با بیش از 35 میلیارد یورو از خارج حمایت شد. برای سال جاری، کی یف امیدوار است که به طور مشابه از خارج تامین مالی شود. حدود نیمی از بودجه اوکراین توسط منابع خارجی تامین می شود.

چشم امید مولداوی برای تداوم حمایت های غرب

با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین، جمهوری شوروی سابق مولداوی به حمایت غرب برای دفاع از  این کشور امیدوار است. مایا ساندو، رئیس‌جمهور مولداوی روز دوشنبه در حضور اولاف شولتز، صدراعظم آلمان و کلاوس یوهانیس، همتای رومانیایی‌اش، در بخارست، در پاسخ به این سوال که آیا مولداوی خواهان تسلیحات و تجهیزات نظامی از غرب است یا خیر، گفت: بله، ما باید توان دفاعی (مان) را تثبیت کنیم و بله، برای آن به کمک نیاز داریم و بله، در حال گفتگو با شرکای خود هستیم.

مولداوی با اوکراین و رومانی هم مرز است.  ساندو گفت که کشورش بارها با "حملات هیبریدی" و "تلاش برای بی‌ثباتی" از سوی طرف روسیه مواجه شده است.  شولتز و یوهانیس چندین بار تاکید کردند که غرب از مولداوی حمایت اقتصادی خواهد کرد. اگرچه مولداوی قصد ندارد به ناتو بپیوندد، اما می خواهد به اتحادیه اروپا بپیوندد. در ژوئن 2022، این کشور، مانند اوکراین، وضعیت نامزدی  دریافت کرد.

آلمان و سایر کشورهای اتحادیه اروپا با مبالغ هنگفتی از مولداوی حمایت می کنند. در سه کنفرانس اهداکنندگان در سال گذشته، بیش از یک میلیارد یورو برای این کشور جمع‌آوری شد که پول زیادی در کشوری با خروجی اقتصادی سالانه حدود 14 میلیارد دلار آمریکا است .دولت فدرال آلمان  نیز سال گذشته به مولداوی قول کمک نظامی داده بود. در ژانویه، اولین نفر از 19 نفربر زرهی پیرانا به نیروهای مسلح مولداوی تحویل داده شد. مولداوی از نظر سیاسی بین نیروهای طرفدار اروپا و طرفدار روسیه تقسیم شده است. سربازان روسی از دهه 1990 در منطقه جداشده ترانسنیستریا، نوار باریکی در مرز با اوکراین، مستقر شده اند. همچنین گفته می شود که یک انبار مهمات بزرگ از زمان شوروی در این منطقه وجود دارد.

درخواست دبیر کل ناتو برای آزادی روزنامه نگار آمریکایی دستگیر شده در روسیه

"ینس استولتنبرگ"، دبیرکل ناتو خواستار آزادی فوری "ایوان گرشکویچ"، روزنامه نگار آمریکایی که در روسیه دستگیر شده است، شد. وی روز دوشنبه در بروکسل گفت که بازداشت کارمند وال استریت ژورنال مایه نگرانی شدید است.  وی تاکید کرد: احترام به آزادی مطبوعات و حقوق روزنامه نگاران مهم است. دادگاهی در مسکو روز پنجشنبه حکم بازداشت خبرنگار آمریکایی گرشکویچ را به اتهام جاسوسی برای ایالات متحده صادر کرد. این روزنامه نگار درباره جنگ روسیه علیه اوکراین نیز تحقیق کرده بود.  این دادگاه گفت که او ابتدا تا 29 مه در بازداشت بود. گرشکویچ در صورت محکومیت به 20 سال زندان محکوم خواهد شد. وال استریت ژورنال اتهامات علیه کارمند خود را رد کرده است . دولت آمریکا نیز اتهامات جاسوسی را مضحک خواند و حبس گرشکویچ را محکوم کرد.

وعده  دبیر کل ناتو برای کمک های نظامی بیشتر به اوکراین

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو وعده کمک نظامی بیشتر این ائتلاف نظامی  به اوکراین را داده است. استولتنبرگ روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل گفت: از آنجایی که هیچ گفتگوی صلحی پیش بینی نمی شود باید از  این کشور در دفاع در برابر مهاجمان روس حمایت شود.   وی تاکید کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای صلح آماده نمی شود، او برای جنگ بیشتر آماده می شود. کمک نظامی قبلی کشورهای ناتو به اوکراین 65 میلیارد یورو است.

استولتنبرگ گفت: در نشست وزرای خارجه ناتو در روز سه‌شنبه، باید درباره  این مسئله که چگونه می‌توانیم حمایت خود از جمله تقویت نیروهای مسلح اوکراین را افزایش دهیم بحث شود. حمایت ناتو از این کشور مورد حمله برای درازمدت در نظر گرفته شده است. او گفت: ما نمی توانیم اجازه دهیم روسیه به تضعیف امنیت اروپا ادامه دهد.

انتقاد پارلمان آلمان از مخالفت ترکیه و مجارستان با پیوستن سوئد به ناتو

مایکل راث، رئیس کمیسیون روابط خارجی پارلمان آلمان، ترکیه و مجارستان را به دلیل نگرش آنها نسبت به پیوستن سوئد به ناتو مورد انتقاد قرار داد. این مقام حزب سوسیال دموکرات  روز دوشنبه در سخنانی در سایت رادیو آلمان گفت: البته این از نظر سیاست امنیتی کوته بینانه است، اما عمدتاً دلایل داخلی وجود دارد که مجارستان و ترکیه را در این راستا  مسدود می کنند.

هفته گذشته ترکیه با ورود فنلاند به ناتو به عنوان آخرین کشور عضو این ائتلاف غربی موافقت کرد. در ابتدا فنلاند و سوئد می خواستند با هم به این اتحاد بپیوندند. با این حال، ترکیه همچنان از پذیرش سوئد جلوگیری می کند و تصویب مجارستان همچنان در انتظار است.

راث با این وجودابراز خوش بینی کرد که سوئد نیز در این اتحاد گنجانده شود.  به گفته وی در ناتو اجماع گسترده ای در این مورد وجود دارد. با این وجود، راث، نخست وزیر مجارستان، ویکتور اوربان و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه را متهم کرد که خسارات قابل توجهی به دستاودهای ناتو با این موضع گیری خود وارد کرده اند.

راث همچنین از تحقق هدف دو درصدی ناتو برای هزینه های دفاعی حمایت کرد.  راث گفت: این آسان نخواهد بود، اما ما اکنون باید بیشتر روی امنیت لیبرال و سوسیال دموکراسی خود سرمایه گذاری کنیم، ما باید بیشتر برای تعهدات خود انجام دهیم. هزینه‌های دفاعی "با صندوق ویژه 100 میلیارد یورویی کافی  نخواهد بود، اما مطمئناً پول بیشتری در بودجه سالانه وجود خواهد داشت".

راین متال آلمان تسلیحات اوکراینی را در رومانی تعمیر می کند

راین متال در آینده می خواهد تسلیحات اوکراینی مانند تانک های جنگی و هویتزرهای خودکششی در رومانی را سرویس و تعمیر کند. سخنگوی راین متال در این باره  گفت: راین متال با سرعت تمام در حال پیشبرد ساخت یک مرکز نگهداری و لجستیک نظامی در کشور شریک ناتو، رومانی است . بر این اساس  کار بر روی سایت در مجاورت شهر Satu Mare از قبل آغاز شده است. این شهر نزدیک مرز اوکراین است.  قرار است این مرکز در آوریل شروع به کار کند. آرمین پاپرگر، رئیس راین متال گفت: این باید نقش محوری در حفظ آمادگی عملیاتی سیستم های رزمی غربی در حال استفاده در اوکراین و تضمین پشتیبانی لجستیکی آنها ایفا کند. وی گفت: این یک دغدغه کلیدی مهم ما در راین متال است که به نیروهای مسلح ناتو و اوکراین بهترین پشتیبانی ممکن را در این شرایط بحرانی بدهیم.

آمریکا: اوکراین همچنان در اطراف شهر باخموت می جنگد

بر اساس اطلاعات دریافتی از ایالات متحده، جنگ برای شهر باخموت در شرق اوکراین همچنان ادامه دارد. جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی این کشور به خبرنگاران گفت که نیروهای اوکراینی از این  شهر اخراج نشده اند. او در واکنش به اظهارات یوگنی پریگوشین ، موسس و رئیس شرکت شبه‌نظامی روسی واگنر که بر اساس آن نیروهای واگنر او باخموت را فتح کردند این سخنان را ایراد کرد.

اوکراین از تبادل مجدد زندانیان با روسیه خبر داد

بر اساس اطلاعات اوکراین روسیه 12 زندانی اوکراینی را آزاد کرده است. ستاد هماهنگی اوکراین مسئول اسیران جنگی در تلگرام اعلام کرد که ده سرباز و دو غیرنظامی از جمله آزاد شدگان هستند. غیرنظامیان از روستای لیپزی در منطقه خارکف و از شهر بندری ماریوپل آمده بودند. این سربازان در مناطق دونتسک و لوهانسک اسیر جنگ شدند.

کی یف پیش از این پنج روس را که به شدت مجروح شده بودند به روسیه منتقل کرده بود.  با وجود  این کمپین بازگشت، طرف اوکراینی دولت روسیه را متهم می کند که به تعهدات خود در توافق ژنو برای آزادی همه مجروحان جدی عمل نکرده است. از زمان تهاجم روسیه به اوکراین  در 13 ماه پیش، تقریباً 2000 اوکراینی در جریان تبادل زندانیان به وطن خود بازگشته اند.

گروسی برای انجام مذاکرات با هیات روسی درباره نیروگاه زاپوریژیا به کالینینگراد می رود

رافائل گروسی، رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) می خواهد مذاکرات خود را در مورد ایمنی نیروگاه هسته ایزاپوریژیا اوکراین در اواسط هفته ادامه دهد. میخائیل اولیانوف، سفیر روسیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین به شبکه تلویزیونی دولتی روسیا-24 گفت: گروسی با یک هیئت روسی دیدار خواهد کرد.  به گفته سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی، این مذاکرات در منطقه کالینینگراد روسیه انجام می شود.

گروسی هفته گذشته برای دومین بار از زمان آغاز جنگ، از نیروگاه اتمی زاپوریژیا که تحت کنترل نیروهای روسیه است بازدید کرد. او هشدار داد که افزایش جنگ در منطقه بزرگترین نیروگاه هسته ای اروپا را در معرض خطر قرار می دهد.

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان سفر خود به صراحت اعلام کرد که دیگر نمی‌خواهد یک منطقه امنیتی در اطراف این  نیروگاه ایجاد کند، بلکه به دنبال توافقی است مبنی بر اینکه نیروگاه گلوله باران نشود یا به عنوان پایگاهی برای حملات مورد استفاده قرار گیرد. گروسی هفته گذشته با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفتگو کرد. به گفته دیپلمات ها، اوکراین نگرانی هایی دارد  مبنی بر اینکه چنین توافقی می تواند به عنوان به رسمیت شناختن اشغال روسیه تفسیر شود.

واکنش روسیه به الحاق برنامه ریزی شده فنلاند به ناتو برای فردا

با توجه به پذیرش رسمی فنلاند در ناتو که برای فردا برنامه ریزی شده است، روسیه ظرفیت نظامی خود را در غرب و شمال غرب این کشور افزایش می دهد.  بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی ریا، الکساندر گروشکو، وزیر امور خارجه روسیه این موضوع را واکنشی به  این الحاق اعلام کرد.

ترکیه و مجارستان هنوز الحاق سوئد را تایید نکرده اند . ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو می گوید، عضویت فنلاند همچنین سوئد را امن تر خواهد کرد. در ابتدا،  این دو کشور اسکاندیناوی می خواستند مشترکا به ائتلاف نظامی غربی بپیوندند.

وعده آلمان و رومانی به مولداوی درباره حمایت از این کشور در برابر تهدیدات روسیه

در صورت تهدید خاص روسیه، اولاف شولتز ، صدر اعظم آلمان و کلاوس یوهانیس، رئیس جمهور رومانی وعده کمک خود را به جمهوری مولداوی داده اند. رئیس جمهور رومانی گفت که منافع مشترکی در حمایت از مولداوی وجود دارد. شولتز گفت آلمان به طرق مختلف کمک می کند و قبلاً پناهندگان جنگی اوکراینی از مولداوی را پذیرفته است.

فنلاند رسما فردا عضو ناتو می شود

چند روز پس از تصویب طرح الحاق فنلاند به ناتو توسط  ترکیه، فنلاند رسماً در ناتو پذیرفته می شود.. ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو گفت: از فردا سه شنبه، این کشور شمال اروپا به عضویت ائتلاف دفاعی غربی در خواهد آمد.

استولتنبرگ گفت که این کشور به عنوان سی و یکمین عضو ائتلاف دفاعی غربی در حاشیه نشست وزیران خارجه مورد استقبال قرار خواهد گرفت و پرچم فنلاند برای اولین بار در مقر ناتو برافراشته خواهد شد.  وی از یک روز خوب برای امنیت فنلاند، برای امنیت شمال اروپا و برای کل ناتو صحبت کرد.

پنجشنبه گذشته ترکیه آخرین کشور ناتو بود که با الحاق فنلاند موافقت کرد.  پیش از این یک مناقشه یک ماهه در داخل  این ائتلاف نظامی در مورد گسترش آن به شمال وجود داشت.

ترکیه همچنان مانع از ورود کشور همسایه فنلاند، سوئد به عضویت ناتو می شود. رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، سوئد را به عدم اقدام علیه سازمان های تروریستی متهم می کند.

هامبورگ و کی یف مناسبات خود را تقویت می کنند

کی یف همچنان کمک های مالی و هدایایی از هامبورگ دریافت می کند.  پیتر تسچنتشر،  شهردار هامبورگ و همتای او در کی یف پس از نشستی در هامبورگ اعلام کردند که این روابط گسترش خواهد یافت. تسچنتشر گفت: مردم هامبورگ در همبستگی با مردم اوکراین  در کنار آن ها ایستاده اند.

پس از آغاز جنگ، هر دو شهر با یکدیگر «پیمان همبستگی و آینده» منعقد کرده بودند.  از جمله ساخت یک مرکز مراقبت از کودکان در پایتخت اوکراین برنامه ریزی شده است. ویتالی کلیچکو از حمایتی که برای اوکراین  که حیاتی است تشکر کرد.

رئیس جمهور اوکراین به لهستان سفر می کند

بر اساس اطلاعات طرف  لهستانی،  ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به ورشو می آید. مارسین پرزیداچ، مشاور سیاست خارجی لهستان، گفت که آندژی دودا، رئیس جمهور لهستان از ولودیمیر زلنسکی  برای این سفر دعوت کرده است . بر این اساس دو رئیس جمهور می خواهند در مورد حمایت اقتصادی و سیاسی از اوکراین و وضعیت امنیتی گفتگو کنند.

پرزیداچ گفت که رئیس جمهور اوکراین همچنین با پناهندگان اوکراینی در میدان قلعه ورشو صحبت خواهد کرد.  دو رئیس جمهور آخرین بار در ماه دسامبر با یکدیگر دیدار کردند.

14:33- کرملین: کنترل سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی مستقر در بلاروس در اختیار روسیه خواهد بود

دمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه امروز، دوشنبه اعلام کرد که بلاروس تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسی مستقر شده در این کشور را کنترل نخواهد کرد.

وی در یک نشست مطبوعاتی گفت: پیشنهاد می‌کنم روی اظهارات رئیس جمهور پوتین تمرکز کنید که در مصاحبه با پاول زاروبین در این باره توضیحات مفصلی داده است.

پسکوف همچنین تایید کرد که از امروز، سوم آوریل، آموزش نظامیان بلاروسی در زمینه مدیریت سلاح های هسته‌ای روسیه آغاز خواهد شد.

سخنگوی کرملین گفت: همانطور که ولادیمیر پوتین از قبل گفته، این دوره آموزشی آغاز می شود. البته کنترل این تسلیحات در اختیار نیروهای مسلح ما قرار خواهد داشت.

14:20- علت تغییر دکترین سیاست خارجی روسیه، مقابله با غرب است

دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه امروز دوشنبه یادآور شد که دکترین سیاست خارجی این کشور به منظور مقابله موثرتر با اقدامات تجاوزکارانه غرب به روزرسانی شده است.

سخنگوی کرملین در جمع خبرنگاران گفت: «روش استفاده پیشگیرانه در بسیاری از کشورهای جهان، از جمله کشورهای غربی به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته و می گیرد. روند تحولات تهاجمی پیرامون کشور ما نیز این امر را ضروری کرده تا چنین حقی را برای خود محفوظ بدانیم.»

در تاریخ 31 مارس، وزارت امور خارجه روسیه از دکترین جدید سیاست خارجی این کشور رونمایی کرد. در این سند، از جمله، آمده است که مسکو خط مشی آمریکا را منبع اصلی سیاست ضد روسی و مخاطرات برای امنیت، صلح بین‌المللی و توسعه متوازن و عادلانه بشریت می‌داند.

بطور همزمان، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه، طی سخنانی در نشست شورای امنیت روسیه، گفت: در دکترین جدید سیاست خارجی، ایالات متحده آغازگر و مجری اصلی خط مشی ضدیت با روسیه نامیده شده است.

13:50- کرملین قتل خبرنگار جنگی تاتارسکی را اقدامی تروریستی خواند

دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه امروز در جمع خبرنگاران درباره کشته شدن خبرنگار نظامی "ولادلن تاتارسکی" در جریان انفجار روز گذشته در کافه‌ای در مرکز شهر سن پترزبورگ اظهار نظر کرده و گفت: این یک اقدام تروریستی است، ما اظهارات کمیته ملی ضد تروریسم را دیده‌ایم. اکنون مرحله فعال تحقیقات در حال انجام است. ما شاهد اقدامات بسیار جدی برای بازداشت مظنونان این انفجار هستیم، باید صبور باشیم و منتظر نتیجه تحقیقات سرویس های ویژه امنیتی باشیم.» 

به گفته وی، با قضاوت بر اساس بیانیه امروز کمیته ملی ضد تروریسم روسیه، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد سرویس‌های ویژه اوکراینی ممکن است در طراحی این حمله تروریستی دست داشته باشند.

سخنگوی کرملین تاکید کرد: «رژیم حاکم بر اوکراین آشکارا از فعالیت های تروریستی حمایت می کند، رژیمی که پشت قتل داریا دوگینا، خبرنگار جوان روس نیز قرار داشت، رژیمی که از سال 2014 در پشت قتل بسیاری از مردم بوده است و به همین دلیل است که عملیات نظامی ویژه در اوکراین در حال انجام است.»

پسکوف همچنین افزود که ولادیمیر پوتین بلافاصله در مورد این حادثه مطلع شده است. وی یادآور شد که هنوز اطلاعی در مورد اعطای مدال افتخار به تاتارسکی پس از مرگ وی ندارد.

13:11- دستور پوتین درباره ایجاد صندوقی برای حمایت از شرکت کنندگان در جنگ و خانواده‌های نظامیان کشته شده 

بر اساس فرمان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه مبنی بر ایجاد چنین ساختاری، بنیاد مدافعان میهن از آسیب دیدگان و جانبازان در عملیات ویژه نظامی و همچنین کسانی که از سال 2014 در درگیری‌های نظامی در منطقه دونباس شرکت داشتند، حمایت خواهد کرد.

این سند امروز، دوشنبه، در پرتال رسمی اطلاعات حقوقی روسیه منتشر شد. علاوه بر این، این صندوق به اعضای خانواده شهروندانی که در حین انجام وظایف محوله در جریان عملیات نظامی ویژه جان خود را از دست داده ویا در صورتی که فوت آنها در اثر جراحت یا بیماری در حین انجام وظایف رخ داده باشد، کمک خواهد کرد.

12:22- لهستان چند فروند جنگنده میگ- 29 به اوکراین تحویل داد

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری لهستان امروز، دوشنبه اعلام کرد که این کشور چندین فروند جنگنده میگ-29  را به مقامات کی‌یف تحویل داده است. وی در یک مصاحبه رادیویی گفت: «چند فروند میگ-29  تاکنون به اوکراین ارسال شده است.» جزئیات دیگری از این مسئله مشخص نشده است.

در این رابطه، پاول یابلونسکی، معاون وزیر امور خارجه لهستان در اواخر ماه مارس یادآور شده بود که ورشو تمامی جنگنده های میگ خود را به اوکراین نخواهد داد.

علاوه بر لهستان، جمهوری اسلواکی نیز چند فروند جنگنده میگ-29 به کی‌یف تحویل داده است. چهار جنگنده نخست در تاریخ 23 مارس به اوکراین اعزام شدند و برای انتقال 9 هواپیمای جنگی دیگر نیز برنامه ریزی شده است.

الکساندر گروشکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه به نوبه خود هشدار داد که میگ-29های انتقال یافته به اوکراین، تنها آمار ارتش روسیه ازهواپیماهای سرنگون شده را تکمیل خواهد کرد.

11:48- معاون صدراعظم آلمان بطور غیرمنتظره وارد کی‌یف شد

روزنامه بیلد امروز، دوشنبه، گزارش داد که رابرت هابک، معاون صدراعظم جمهوری فدرال آلمان و وزیر اقتصاد و مشکلات اقلیمی این کشور ساعتی پیش وارد کی‌یف شد.این نشریه سفر وی را غیرمنتظره توصیف کرد.

طبق این اطلاعات، هابک صبح امروز با قطار وارد پایتخت اوکراین شد. در این سفر وی را هیئتی از نمایندگان بازرگانی آلمان همراهی می کنند. برنامه ریزی شده که آنها با مقامات دولت اوکراین در مورد بازسازی و همکاری در بخش انرژی گفتگو کنند.

معاون صدراعظم آلمان در ایستگاه راه آهن به خبرنگارن گفت: «این نه تنها به نفع اروپا است که در مواقع سخت از یکدیگر حمایت کند، بلکه تضمین می کند که اوکراین همچنان یک شریک اقتصادی قدرتمند برای آلمان باقی خواهد بود».

11:00- قصد چاووش اوغلو برای گفتگو با لاوروف درباره روابط دوجانبه و توافق غلات

مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه امروز اعلام کرد که در جریان سفر سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه به آنکارا، روابط دوجانبه و توافقنامه صادرات غلات مورد بحث قرار خواهد گرفت.

شبکه تلویزیونی TRT به نقل از وی گفت: «طیف وسیعی از موضوعات وجود دارد که قرار است در خصوص آنها گفتگو کنیم. در کنار روابط دوجانبه، موضوع تمدید توافق غلات نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در این خصوص در تاریخ 30 مارس با دبیرکل سازمان ملل متحد گفتگوهایی داشتیم. او به خصوص به احتمال مشارکت ترکیه در تعدادی از مسائلی که طرف روسی از آنها شکایت دارند، علاقه مند بود. ما یادآور شدیم که روی این مشکلات کار خواهیم کرد.»

چاووش اوغلو همچنین یادآور شد، یکی از موضوعاتی که در خصوص توافقنامه صادرات غلات وجود دارد، تمدید احتمالی آن برای 120 روز و نه 60 روز، آنطور که روسیه اصرار دارد، است.

به گفته وزیر خارجه ترکیه، روند اوضاع در سوریه، لیبی و دیگر مسائل منطقه‌ای نیز در جریان مذاکرات با سرگئی لاوروف مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

لاوروف در روزهای 6 و 7 آوریل (17 و 18 فروردین ماه) به ترکیه سفر رسمی خواهد کرد.

اوکراین تسلط روسیه بر شهر باخموت را رد کرد

خبرگزاری تاس به نقل از رییس گروه واگنر گفت که پرچم روسیه بر فراز شهرداری آرتیوموفسک (به نام باخموت در اوکراین) برافراشته شده است.

ستاد کل ارتش اوکراین سقوط کامل این شهر را رد کرد و مدعی شده است که ارتش این کشور همچنان کنترل بخشی از این شهر راهبردی را در اختیار دارد.

پیش از این «ولادیمیرزلنسکی» رئیس جمهور اوکراین درباره سقوط شهر باخموت هشدار داده بود.

تعداد مجروحان انفجار سن پترزبورگ به 32 نفر افزایش یافت

وزارت بهداشت روسیه بامداد امروز، دوشنبه، گزارش داد که تعداد مجروحان انفجار در یک کافه در شهر سن پترزبورگ به 32 نفر افزایش یافته است. 24 مجروح از محل حادثه به مراکز درمانی منتقل شده بودند. شش مجروح دیگر، به دلیل شدت جراحات، با وجود دریافت کمک‌های پزشکی لازم جان باختند. در میان قربانیان یک نوجوان نیز وجود دارد.

حال شش مصدوم دیگر این انفجار وخیم ارزیابی شده است. 24 نفر باقی مانده نیز در وضعیت جسمانی متوسط ​​و خفیف قرار دارند.

"ولادلن تاتارسکی" وبلاگ نویس  معروف و خبرنگار نظامی روس که در این کافه مراسمی برای گرامیداشت کارهای خلاقانه وی ترتیب داده شده بود، از جمله قربانیان این انفجار است. 

به عقیده کارشناسان، انفجار در سن پترزبورگ  برای ایجاد وحشت عمومی، ترساندن فعالان اجتماعی و روزنامه نگارانی که عملیات نظامی در اوکراین را پوشش می دهند و  همچنین برای انحراف اذهان عمومی از وقایع کنونی اوکراین و اعمال فشارها بر کلیسای ارتدکس سازمان دهی شد و امکان دست داشتن سازمانهای اطلاعاتی و خرابکاران اوکراینی در این حادثه وجود دارد.

در میان افرادی که در بیمارستان بستری هستند، یک مظنون نیز وجود دارد. هنوز از وضعیت او اطلاعی در دست نیست. احتمالاً مواد منفجره توسط یکی از بازدیدکنندگان - دختر جوانی که خود را آناستازیا معرفی کرده بود - به داخل این کافه آورده شده است. به گفته  یک مقام مسئول، ماده منفجره بکار گرفته شده بیش از 200 گرم TNT بود.

یکی از همکاران خبرنگار تاتارسکی  نیز در خصوص  دخالت اوکراین در انفجار صحبت کرد و یادآور شد که گروه های خرابکار و اطلاعاتی اوکراینی احتمالاً در انفجار سن پترزبورگ دست دارند. علاوه بر این، به گفته وی، گروهی از جانبازان گردان واستوک تصمیم گرفته بودند در گرد هم آیی روز گذشته به "ولادلن تاتارسکی" صلیب نقره‌ای و جایزه‌ ویژه کهنه سربازان این یگان را اهدا کنند.

تاکید سفارت آمریکا در روسیه به علاقه واشنگتن به حفظ پیمان استارت

در سفارت آمریکا در فدراسیون روسیه اعلام کردند که ایالات متحده به حفظ توافقنامه ادامه کاهش و نابود سازی تسلیحات راهبردی تهاجمی (پیمان استارت-3 ) علاقه مند است و به اجرای تمامی مفاد اصلی این توافقنامه، به استثنای انتقال داده‌ها در مورد وضعیت و تعداد کلاهک‌ها به طرف روسی، ادامه خواهد داد.

در نمایندگی دیپلماتیک آمریکا در مسکو یادآوری شده که در پیمان استارت پیش بینی شده که فدراسیون روسیه و ایالات متحده دو بار در سال گزارشی از داده‌ها درباره وضعیت کلاهک‌های هسته‌ای را مبادله خواهند کرد. در پایان ماه مارس، جان پلام، دستیار رئیس پنتاگون در امور سیاست فضایی، گفت که واشنگتن، در واکنش به تصمیم مقامات مسکو به توقف مشارکت خود در این توافقنامه، دیگر اطلاعات کلیدی در مورد نیروهای هسته‌ای خود تحت استارت را به طرف روسی منتقل نخواهد کرد.

در سفارت آمریکا تاکید شد: «به استثنای این اقدام متقابل، در مورد به‌روزرسانی داده‌ها هر دو سال، ایالات متحده به طور کامل مفاد پیمان استارت از جمله محدودیت‌های مرکزی را رعایت می‌کند. پیروی متقابل از مفاد این توافقنامه استارت، امنیت ایالات متحده، متحدان و شرکای آن، روسیه و کل جهان را افزایش می دهد. به همین دلیل است که ایالات متحده آمریکا برای حفظ این پیمان تلاش می کند.»

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه چند روز قبل یادآور شد که خودداری واشنگتن از ارائه اطلاعات، یکی دیگر از موارد نقض این توافقنامه دوجانبه است. به گفته وی، ایالات متحده برای خودداری از این اقدام باید یا از این پیمان خارج می شد یا به طور رسمی آن را تعلیق می کرد، همانطور که طرف روسی انجام داد تا هیچ گونه نقضی رخ نداده باشد.

در اواخر ماه مارس، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو در حال حاضر در رابطه با سرنوشت پیمان استارت هیچ تماسی با ایالات متحده ندارد. وی گفت: برای اینکه روسیه بتواند مذاکره در این زمینه را از سر بگیرد، طرف آمریکایی باید رفتار خود را تغییر دهد.

پرچم روسیه بر فراز ساختمان دولت آرتموفسک برافراشته شد

یوگنی پریگوژین، دبیر مطبوعاتی شرکت نظامی خصوص واگنر  Wagner PMC شب گذشته، یکشنبه، اعلام کرد در شهر آرتموفسک (به نام اوکراینی - باخموت) در روز یکشنبه، پرچم روسیه بر فراز ساختمان دولت برافراشته شد. به گفته وی، بدین ترتیب این شهر قانوناً به تصرف روسیه درآمده  و نیروهای دشمن تنها در برخی مناطق غربی شهر متمرکز هستند.

این مقام نظامی یادآور شد که  نیروهای نظامی روسی در چندین منقطه از مرکز آرتموفسک به موفقیت دست یافته و در حال پیشروی هستند. طی چند روز گذشته درگیری در اطراف ساختمان دولت جریان داشت.

نماینده کنگره  مداخله آمریکا در اوکراین را فاجعه خواند

واشنگتن باید فوراً کمک نظامی به کی‌یف را متوقف کند، چرا که مداخله ایالات متحده در روند اوضاع اوکراین منجر به عواقب فاجعه بار و تلفات گسترده جانی شده است. این مسئله در بیانیه‌ای که توسط پل گوسار، نماینده جمهوری خواه کنگره آمریکا از ایالت آریزونا منتشر شد، مورد تاکید قرار گرفته است.

این قانونگذار یادآور شده که نامه ای به رئیس کمیته تخصیصات مجلس نمایندگان کنگره ایالات متحده ارسال کرده که در آن خواستار «عدم گنجاندن وجوه مضاعف» در بودجه سال مالی 2024 برای تامین تسلیحات برای اوکراین شده است. به گفته وی، اصلا نباید یک دلار دیگر هم برای این نیازها تخصیص داده شود.

گوسار توضیح داد: دخالت آمریکا در جنگ بین روسیه و اوکراین یک فاجعه بزرگ بود که منجر به صدها هزار تلفات نظامی و غیرنظامی شده است. هر روز بدون صلح، امنیت شکننده ای که جهان برای چندین دهه عاری از اثرات مخرب سلاح های هسته‌ای از آن برخوردار بود، در معرض خطر بیشتری قرار می گیرد. آمریکا بیش از 100 میلیارد دلار را برای یک جنگ نیابتی علیه روسیه که اصلاً به این کشور ارتباطی ندارد، هدر داده است.

این نماینده کنگره با اشاره به اینکه ایالات متحده "به معنای واقعی کلمه در حال فروپاشی است"، و مشکلات متعدد داخلی نیاز به توجه فوری دارد، تاکید کرد: به طور خلاصه، کنگره باید منابع محدود کشور را روی رفع نیازهای مردم آمریکایی متمرکز کند، نه اوکراین.

وزارت خارجه روسیه تصرف صومعه پچرسک لاورای کی‌یف را غیرقانونی و غیراخلاقی خواند

وزارت امور خارجه روسیه شب گذشته، یکشنبه بیانیه ای منتشر کرده و در آن تاکید کرده است که فعالان نئونازی خود را به محل صومعه پچرسک لاورای کی‌یف رسانده و تلاش‌های افراد مومن و کسانی که در مجاروت آن جمع شده و دعا می‌کنند تا صومعه به عنوان بخشی از کلیسای ارتدکس اوکراین حفظ شود، را به تمسخر گرفته و در کنار آنها به رقص و پایکوبی می‌پردازند. در این پیام آمده است که چنین اقداماتی که کاملاً غیرقانونی و غیر اخلاقی هستند، از مدت ها قبل تدارک دیده شده است.

وزارت امور خارجه روسیه این واقعیت را مورد توجه قرار داده که فشار بر کلیسای ارتدکس در ایام "روزه بزرگ" انجام می شود.دولت زلنسکی در سیاست ضد مذهبی خود مستقل عمل نکرده و دستور ایجاد انشعاب در مذهب ارتدکس از واشنگتن به کی‌یف رسیده است.

علاوه بر این، در این بیانیه به عدم پاسخگویی به درخواست سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه از دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس سازمان امنیت و همکاری اروپا به منظور جلوگیری از اقدامات بیش از حد سخت گیرانه مقامات کی‌یف علیه کلیسای ارتدکس اوکراین  اشاره شده است.

روز شنبه نیز ماریا زاخارووا،سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، گفت که در اوکراین، در مقابل چشمان تمام جهان، «مذهب ارتدوکسی مورد تجاوز قرار می‌گیرد» در حالی که  «جهان غرب متمدن» همچنان به سکوت خود ادامه می‌دهد و حتی برای دفاع از حقوق بشر و آزادی مذهبی تلاشی نمی کند.

توضیح سفیر روسیه درباره محل استقرار تسلیحات هسته‌ای در بلاروس 

بوریس گریزلوف، سفیر روسیه در مینسک شب گذشته در گفتگویی تلویزیونی اعلام کرد که تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسی در خاک بلاروس به مرزهای غربی این کشور منتقل خواهند شد تا امکان تضمین امنیت کشور متحد روسیه-بلاروس را افزایش دهد. 

وی تاکید کرد: اگر روسیه درباره استقرار سلاح های هسته‌ای آمریکا در کشورهای اروپایی صحبت می کند، خود باید اقداماتی را انجام دهد که امنیت کشور متحد را افزایش دهد. به همین دلیل تسلیحات هسته‌ای روسی به مرزهای غربی کشور متحد منتقل خواهد شد تا امکان تضمین امنیت ما را افزایش خواهد داد. این کار با وجود ایجاد سر و صدای بی اساس در اروپا و ایالات متحده انجام خواهد شد.

این دیپلمات همچنین یادآور شد که تا قبل از اول ماه جولای، یک انبار برای نگهداری این نوع سلاح در بلاروس آماده می شود. گریزلوف افزود که روسیه و بلاروس قلمرو کشوری متحد هستند و بر خلاف سرزمین های دیگر کشورهایی که آمریکا در آن سلاح های هسته‌ای خود را در آن مستقر کرده، این اقدام کاملاً قانونی است.

پوتین کشور متحد را "لوکوموتیو ادغام" در فضای اوراسیا نامید

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در روز دوم آوریل به مناسبت روز وحدت مردم روسیه و بلاروس اعلام کرد که به لطف تلاش های مشترک، کشور متحد به لوکوموتیوی برای ادغام در فضای اوراسیایی تبدیل شده است. 

رئیس جمهور در پیامی تلگرامی که در سایت کرملین منتشر شده، گفت: بسیار مهم است که در شرایط دشوار کنونی امنیت قابل اعتماد کشور متحد روسیه-بلاروس را تضمین کرده و پتانسیل دفاعی کشور اتحادیه را تقویت و به طور موثر اقدامات خود را در عرصه بین المللی هماهنگ کنیم.

رهبر روسیه یادآور شد که تا به امروز امکان دستیابی به حقوق برابر برای شهروندان روسیه و بلاروس در زمینه های مختلف: پزشکی و آموزشی، امنیت اجتماعی و حقوق بازنشستگی و همچنین در انتخاب محل سکونت و کار فراهم شده است. برنامه های هماهنگ توسعه اقتصادی، علمی و فناوری به طور سیستماتیک اجرا می شود، تعامل و همکاری بین پارلمانی بین مناطق و شهرها در حال گسترش است و این روند همچنان ادامه دارد.

پیش از این، رئیس جمهوری روسیه اوایل روز یکشنبه، به مناسبت این روز به الکساندر لوکاشنکو، همتای بلاروسی خود تبریک گفت. وی تاکید کرد که مردم روسیه و بلاروس به سنت های مشترک، دوستی برادرانه و حسن روابط حسنه دوستی و حسن همجواری پایبند هستند.

لوکاشنکو نیز روز وحدت مردم بلاروس و روسیه را به پوتین تبریک گفت و یادآور شد: استحکام و جدایی ناپذیری دوستی بین دو کشور، توان بالقوه کشور متحد در تمامی زمینه ها را افزایش داده است.

تماس تلفنی وزیر امور خارجه آمریکا با لاوروف 

وزارت امور خارجه روسیه روز یکشنبه اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور تماس تلفنی گرفته است.

این وزارتخانه یادآور شد که گفتگوی تلفنی لاوروف و بلینکن به ابتکارعمل طرف آمریکایی انجام شد و در جریان این گفت‌وگو به برخی موضوعات دوجانبه پرداخته شد.

طبق این اطلاعات، لاوروف و بلینکن در مورد بازداشت اخیر  "ایوان گرشکوویچ" یک شهروند آمریکایی و خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال، مظنون به جاسوسی گفتگو کردند. در چارچوب این گفتگو، رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه توجه وزیر خارجه آمریکا را به لزوم احترام به تصمیمات مقامات مسئول روسی که مطابق با قانون و تعهدات بین المللی فدراسیون روسیه اتخاذ شده است، جلب کرد.

طرف روسی همچنین بر غیرقابل قبول بودن ایجاد جنجال بی مورد از سوی مقامات واشنگتن و رسانه های غربی با هدف دادن رنگ و بوی سیاسی به این پرونده تاکید کرد.

سرگئی لاوروف به همتای آمریکایی خود یادآور شد که خبرنگار وال استریت ژورنال هنگام تلاش برای به دست آوردن اطلاعات محرمانه، جمع آوری داده هایی که اسرار دولتی محسوب می شود، دستگیر شده و اکنون دادگاه باید سرنوشت وی را مشخص کند.

وزیر دفاع چک: پراگ قصد ندارد در این کشور سلاح هسته‌ای مستقر کند 

یانا چرنوخووا، وزیر دفاع جمهوری چک روز یکشنبه اعلام کرد که مقامات پراگ هیچ برنامه ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در این کشور ندارند.

وی در یک برنامه تلویزیونی در مورد استفاده احتمالی از سلاح های هسته‌ای در اوکراین صحبت کرده و  گفت: "اگر چنین اتفاقی بیفتد، هیچ خطری شهروندان چک را تهدید نخواهد کرد".   او تاکید کرد که در هر صورت سلاح هسته‌ای در خاک جمهوری چک قرار نخواهد گرفت.

علاوه بر این، وزیر دفاع افزود که لازم است مذاکرات درباره صلح در اوکراین هر چه زودتر آغاز شود و فرقی نمی کند که چه کسی این مذاکرات را سازماندهی می کند - غرب یا متحدان روسیه. به عقیده او، طرف های درگیر اکنون نباید از مذاکرات دیپلماتیک دوری کنند.

رسانه‌ها از کشته شدن یک مزدور فرانسوی در اوکراین خبر دادند

خبرگزاری فرانس پرس (AFP) روز یکشنبه، 2 آوریل به نقل از منابع خبری خود در وزارت امور خارجه فرانسه گزارش داد که یک مزدور فرانسوی حامی نیروهای مسلح اوکراین یک هفته پیش در جریان درگیری ها در اوکراین کشته شد.

این خبرگزاری نام مزدور فرانسوی کشته شده را فاش نکرده و او را "T"  نامید.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تا به امروز حداقل هشت شهروند فرانسوی در جریان درگیری نظامی در اوکراین کشته شدند. وزارت امور خارجه فرانسه نیز مجدداً توجه شهروندان این کشور را این واقعیت جلب کرد که بطور کلی سفر به اوکراین بدون خطر نخواهد بود، چه رسد به اینکه کسی در درگیری نظامی در این کشور شرکت کند و توصیه کرد از انجام چنین کاری خودداری کنند.

یکی از مقامات نظامی روس، در اواخر ماه مارس از انهدام محل استقرار گروهی از مزدوران فرانسوی در منطقه عملیاتی خبر داده بود. وی یادآور شده بود که این افراد به خوبی آموزش دیده هستند،  آنها هم نقش مربی را انجام داده و هم برخی از آنها در کنار گروه های تهاجمی اوکراینی می جنگند.

پیش از این دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه، گفت که مزدوران نظامی خارجی در اوکراین یک هدف قانونی برای ارتش روسیه هستند. گفته می شود  مزدوران خارجی حداقل از 50 کشور جهان با نیروهای مسلح اوکراین در جنگ علیه روسیه همکاری دارند.

روزنامه ایرانی کمک آلمان به کی‌یف را عامل بحران در این کشور دانست

روزنامه "همشهری" تهران در تحلیلی نوشته است:  آلمان با پیوستن به رژیم تحریم ها علیه روسیه اشتباه بزرگی مرتکب شده و در نتیجه عملاً خود را درگیر مناقشه نظامی در اوکراین کرده است. بنابراین تا زمانی که این کشور سیاست خارجی خود را اصلاح ندهد، وضعیت تغییر نخواهد کرد.

این نشریه یادآور شده که آلمان خود را محکوم به کاهش استانداردهای زندگی کرد، اعتصابات گسترده در آنجا آغاز شده که توسعه عادی اقتصاد در این کشور را متوقف کرده است و بدین ترتیب کار فرودگاه ها، اتوبوس ها و ایستگاه های راه آهن را دچار اختلال و  به حمل و نقل کالا و بار  آسیب رسانده است.

در این مقاله آمده است،  قیمت انرژی در آلمان به شدت افزایش یافته و تورم زیادی در این کشور مشاهده شده است. به همین دلیل، آلمان در یک دور باطل قرار گرفت، جایی که تحریم‌های جدید ضد روسیه باعث گسترش بیشتر تورم در این کشور شد. با این وجود، مقامات آلمانی باز هم اصرار دارند که سیاست تحریم‌ها باید «تا زمانی که لازم باشد» دنبال شود.

پیش از این، در اواخر ماه مارس، حدود 200 نماینده سابق حزب سوسیال دموکرات آلمان (SPD) از اولاف شولتز، صدراعظم آلمان خواستند تا مذاکرات را برای توقف درگیری نظامی در اوکراین آغاز کند. آنها تاکید کردند که صلح در اوکراین نه از طریق پمپاژ سلاح، بلکه تنها بر اساس قوانین بین المللی و همراه با روسیه امکان پذیر است.

این در حالی است که در اواخر ماه مارس، مشخص شد که وزارت دارایی آلمان قصد دارد حمایت مالی از اوکراین را به 15 میلیارد یورو افزایش دهد. پیش از  آن نیز، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان پیش بینی کرد که درگیری نظامی در اوکراین، به احتمال زیاد، برای مدت بسیار طولانی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
گوشتیران
رایتل
triboon
طبیعت