ناتوانی ارتش آلمان در عمل به تعهدات خود در قبال ناتو


ناتوانی ارتش آلمان در عمل به تعهدات خود در قبال ناتو

یک نشریه آلمانی با استناد به نامه بازرس ارتش آلمان، از وضغیت اسفبار ارتش و ناتوانی آن در عمل به تعهدات خود در قبال ناتو خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، دولت آلمان می خواهد با یک صندوق ویژه 100 میلیاردی، ارتش را از نظر دفاعی مجهزتر کند. اما بر اساس گزارش رسانه‌ها، با وجود این تزریق نقدینگی تاریخی، به نظر می‌رسد که سربازان نمی‌توانند به اندازه کافی به تعهدات خود در قبال ناتو عمل کنند.

بر اساس یک گزارش رسانه‌ای، ارتش آلمان نمی تواند به تعهدات خود در قبال ناتو عمل کند. نشریه "بیلد" با استناد به نامه آلفونس مایس، بازرس ارتش، به بازرس کل بوندسوهر گزارش می دهد که آمادگی عملیاتی لشکر وعده داده شده توسط آلمان از سال 2025 تنها به میزان محدود قابل بازیابی است. بر اساس این نامه، حتی تمرکز کل ذخایر ارتش نیز نمی تواند تجهیز کامل این لشکر را امکان پذیر کند.

بر اساس این گزارش، همچنین آمادگی عملیاتی لشکر دوم که ارتش آلمان می خواهد از سال 2027 فراهم کند، هم غیر واقع بینانه است. نشریه "بیلد" به نقل از این بازرس گفت: این بخش در سال 2027 به اندازه کافی به تجهیزات بزرگ مجهز نخواهد شد.

بر این اساس، حتی این خطر وجود دارد که آمادگی عملیاتی کل ارتش همچنان کاهش یابد. مایس گفت: بدون اقدامات متقابل، ارتش قادر نخواهد بود خود را در نبردهای شدید حفظ کند و تنها قادر خواهد بود به تعهدات خود در قبال ناتو تا حد محدودی عمل کند.

ارتش آلمان این روزها با مشکلات زیادی از جمله کمبود پرسنل و تجهیزات مواجه است که جنگ اوکراین هم این کمبودها را بیشتر آشکار کرده است.

به گفته مقامات در سال 2022، برای دومین بار متوالی، ارتش آلمان بیش از استخدام نیرو تعداد زیادی سربازان خود را از دست داد.

در پایان ماه مارس مشخص شد که بیش از 19500 سرباز در سال 2022 بوندسوهر را ترک کرده اند که بالاترین رقم از سال 2017 بوده است. بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان برای اینکه ارتش آلمان بتواند به هدف سیاسی 203000 سرباز تا سال 2031 دست یابد، 21000 سرباز هر سال برای خدمت استخدام شوند.

ایوا هوگل ، کمیسیونر نیروهای مسلح بوندستاگ، هم اخیرا در اظهاراتی خواستار تقویت بوندسوهر شد تا نه تنها بر مواد، بلکه بر استخدام پرسنل نیز تمرکز کند. او به روزنامه‌های گروه رسانه‌ای Funke گفت: وزارت دفاع به دنبال این است که بوندسوهر را از 183000 سرباز فعلی به 203000 تا سال 2031 برساند. من آن را دست نیافتنی می دانم.

هوگل به کاهش درخواست‌ها و نرخ بالای ترک تحصیل در میان استخدام‌کنندگان اشاره کرد. او گفت: چالش ما درباره کارکنان حتی بیشتر از تجهیزات است.

اوا هوگل، کمیسیونر ارتش آلمان در پارلمان این کشور یک مشکل اساسی را در این راستا می بیند و آن این است که متقاضیان کافی برای افزایش نیروها وجود ندارد و حتی کسانی که می آیند لزوما نمی مانند.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان هم اخیرا در مصاحبه‌ای اظهار داشت که کمبود تجهیزات ارتش آلمان در این دهه قابل جبران نیست.

پیستوریوس به روزنامه دی ولت گفت: همه ما می دانیم که شکاف های موجود تا سال 2030 نمی توانند به طور کامل بسته شوند. کمبود پول و ظرفیت تولید در صنعت وجود دارد.

وزیر دفاع آلمان گفت: بوندس‌وهر (نیروهای مسلح آلمان) بعد از دهه‌ها بی‌توجهیِ دولت فدرال، نیرو و تجهیزات کافی ندارد. پیستوریوس افزود: آلمان باید سرمایه‌گذاری بیشتری در ارتش خود داشته باشد تا در استانداردهای ناتو قرار بگیرد.

وزیر دفاع آلمان گفت که ارتش این کشور آماده دفاع از کشور در برابر تهاجم نظامی نیست.

این مقام آلمانی اظهار داشت: ما هیچ نیروی مسلحی نداریم که بتواند از کشور دفاع کند، یعنی قادر به دفاع در مقابل یک جنگ تهاجمی باشد که وحشیانه به راه انداخته شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon