آغاز اکران دانشگاهی مستند " وداع با اسلحه"
کارگردان مستند وداع با اسلحه از آغاز اکران دانشگاهی این اثر در دانشگاههای مختلف کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، روز گذشته مستند "وداع با اسلحه" با روایتی از موضوع قدس و فلسطین در چند دانشگاه تهران از جمله تهران و شریف با حضور برخی از عوامل سازنده آن اکران شد.
امیرحسین کاربخش کارگردان این اثر، با اشاره به آغاز اکران دانشگاهی مستند مذکور با بیان اینکه ایده ساخت این مستند دوسالونیم قبل به ذهنمان رسید، گفت: در آن برهه بحث معامله قرن پررنگ شده بود و بههمیندلیل این ایده به ذهنمان رسید که بتوانیم مستندی را درباره جنگ و صلح در فلسطین تولید کنیم، تا از این طریق بتوانیم به زمینههای صلح و جنگ در این کشور بپردازیم.
وی ادامه داد: بعد از اتمام پژوهشها، ایدههای مختلفی برای این ساخت این مستند داشتیم اما در نهایت به روایتی که امروز در مستند شاهد آن هستید، رسیدیم. یکسال و سه چهار ماه هم زمان برای نگارش فیلمنامه، بازنویسی آن و تدوین اثر صرف شد.
محمد علی مهتدی، پژوهشگر حوزه بین الملل نیز درباره این مستند در جمع دانشجویان گفت: مستند وداع با اسلحه جزئیات کامل روند صلح با صهیونیست ها است و می توان گفت یاسر عرفات قهرمان این مستند است.
این پژوهشگر حوزه بینالملل افزود: مقاومت و مبارزه با صهیونیست ها همواره در فلسطین وجود داشته است البته مقاومت مسلحانه قبل از یاسر عرفات و اشتغال فلسطین نیز وجود داشت ولی بعد از تشکیل دولت خودگردان این مبارزات بر عهده ارتشهای عربی و آزادی خواه قرار گرفت.
مهتدی با تاکید بر اینکه جریان مقاومت باید ایدئولوژی و پایگاه مردمی داشته باشد، گفت: در گذشته 10 تا 15 جبهه عربی برای فلسطین تشکیل شد که هر کدام از یک کشور حمایت مالی میشد؛ در چنین شرایطی آن گروه ها تحت امر آن کشور بوده و به دنبال اهداف آزادی بخش فلسطین نبودند لذا مقاومت باید درون فلسطین باشد تا تفاوت دیدگاه و نقض حاکمیت پیش نیاید.
وی ضمن استقبال از توجه دانشجویان و جوانان به ساخت چنین مستنداتی گفت: مونتاژ تصاویر در مستند اهمیت ویژهای دارد و تصاویر تکراری در طولانی مدت باعث خستگی تماشاگران می شود.
انتهای پیام/