شناسایی اتباع غیرمجاز در لرستان/ معرفی ۷ کارفرما به مراجع قضایی


شناسایی اتباع غیرمجاز در لرستان/ معرفی 7 کارفرما به مراجع قضایی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به شناسایی اتباع غیرمجاز در این استان گفت: هفت کارفرما سال گذشته به‌دلیل به‌کارگیری اتباع غیرمجاز به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی جهانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی اتباع غیرمجاز در لرستان اظهار داشت: واحد بازرسی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان سال گذشته از هزار و 188 بنگاه اقتصادی بازرسی به عمل آورد که در پی آن تعداد 170 تبعه غیرمجاز شاغل در واحدهای اقتصادی شناسایی شدند.

وی افزود: برخی کارفرمایان در لرستان اتباع غیرمجاز که بیشتر از کشور افغانستان هستند را به‌دلیل عدم بیمه‌کردن و کم‌بودن دستمزد در واحدهای اقتصادی به‌کارگیری می‌کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه به‌کارگیری اتباع غیرمجاز اشغال فرصت‌های شغلی این استان را در پی دارد، عنوان کرد: بازرسی‌ها برای شناسایی و اخراج اتباع بیگانه غیرمجاز در واحدهای اقتصادی لرستان افزایش ‌یافته است.

وی با اشاره به همکاری نیروی انتظامی لرستان برای شناسایی و اخراج اتباع بیگانه غیرمجاز بیان کرد: 111 گشت مشترک از واحدهای اقتصادی این استان انجام‌ شده است.

جهانی با بیان اینکه با کارفرمایان متخلف لرستان درزمینهٔ به‌کارگیری اتباع غیرمجاز برخورد می‌شود، گفت: هفت کارفرما سال گذشته به‌دلیل به‌کارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز شناسایی و ضمن ابلاغ برگ جریمه به مراجع قضایی معرفی شدند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با تأکید به اینکه شناسایی و اخراج اتباع غیرمجاز از محیط‌های کاری در دستور کار این اداره‌کل قرار دارد، ابراز کرد: شناسایی و اخراج اتباع خارجی منجر به جایگزینی 95 نفر از افراد متقاضی اشتغال در واحدهای اقتصادی شده است.

جهانی اظهار داشت: هرگونه به‌کارگیری اتباع خارجی فاقد پروانه کار توسط اداره‌ها، نهادها، کارگاه‌ها، صنوف و کارفرمایان طبق ماده 120 قانون کار ممنوع است.

وی افزود: کارفرمایان در صورت به‌کارگیری اتباع فاقد پروانه کار در مرحله اول به‌ازای هرروز اشتغال مبلغ هشت میلیون و 847 هزار و 140 ریال جریمه محکوم می‌شوند و این مبلغ در صورت تکرار تخلف به 17 میلیون و 694 هزار و 280 ریال افزایش می‌یابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه نیروی ماهر ممکن است در برخی از مشاغل تخصصی این استان وجود نداشته باشد، عنوان کرد: این اداره‌کل برای مهارت‌افزایی مشاغل تخصصی آمادگی همکاری با دفاتر مشاورهای شغلی، کاریابی‌های غیردولتی و سایر نهادهای اجرایی به‌ویژه مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای را دارد.

وی بیان کرد: کارفرمایانی که اتباع بیگانه فاقد پروانه کار و یا با انقضای اعتبار پروانه کار را به‌کار بگیرند با توجه به شرایط به مجازات حبس از 91 تا 180 روز محکوم می‌شوند.

انتهای پیام/‌644/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران