درگیری مبارزان فلسطینی با صهیونیستها در نابلس/ شهادت جوان فلسطینی در اریحا
بر اساس گزارش های رسیده سحرگاه امروز درگیری مسلحانه شدیدی بین رزمندگان مقاومت با صهیونیستها در نابلس رخ داد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، گروه مقاومت عرین الاسود (بیشه شیران) با صدور بیانیهای اعلام کرد که رزمندگان گروه مقامت فلسطینی بامداد امروز دوشنبه با نظامیان اشغالگر صهیونیستی که به شهر «نابلس» یورش برده بودند، درگیر شدند.
در بیانیهای مذکور آمده است، رزمندگان مقاومت فلسطین نظامیان رژیم اسرائیل را در شمال و جنوب شهر نابلس با گلوله و نارنجکهای دست ساز هدف قرار داده و با آنان به صورت مسلحانه درگیر شدند.
نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان حمله به نابلس 6 جوان فلسطینی را ربوده و به مکان نامعلومی انتقال دادند.
شهادت جوانی فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست
منابع محلی از شهادت جوانی فلسطینی به نام سلیمان عایش به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر اسرائیلی در جریان حمله صبح امروز به اردوگاه عقبه جبر در اریحا خبر دادند . صهیونیستها جسد این جوان شهید فلسطینی را توقیف کرده و از تحویل آن به طرف فلسطینی خودداری کردند.
«اسحاق بریک» ژنرال احتیاط رژیم صهیونیستی در صفحه فیسبوک خود نوشت: اسرائیل در آستانه جنگی قرار دارد که از سال 1948 تاکنون شاهد آن نبوده است و ارتش آماده جنگ آینده نیست و این یک ضربه مهلک خواهد بود. ارتش اسرائیل طی بیست سال اخیر تحت فرماندهی 5 رئیس ستاد به زیر خط قرمز رسیده است و آماده جنگ در جبهههای متعدد نیست و ارتش شاهد شکاف بیسابقه و شرایط خطرناکی قرار دارد.
العربی الجدید در گزارشی اعلام کرد که اخیرا سخنان محافل اسرائیل درباره نیاز به آمادگی برای انجام یک حمله نظامی محدود یا یک جنگ پیشگیرانه علیه دشمنانش به دلیل تحولات خطرناک اخیر زیاد شده است.
چنین رویکردی در اسرائیل در سایه تحولات اخیر بویژه حملات راکتی از چند جبهه علیه اسرائیل اعم از جنوب لبنان، نوار غزه و جولان سوریه برجسته شده است. آنچه اسرائیل را نگران میکند، اتحاد میادین درگیری علیه آن است و حملات اخیر، نمونه کوچکی از جنگ چند جانبهای بود که میتواند در صورت وقوع تشدید اوضاع امنیتی چه در غزه و قدس و یا کرانه باختری رخ دهد.
خطر اوضاع و پیچیدگی آن تحلیلگران اسرائیلی را به مقایسه اوضاع کنونی و شرایط قبل از جنگ شش روزه سال 1967 میلادی وادشته است؛ جایی که اسرائیل به دلیل رکود اقتصادی از یک بحران اقتصادی شدید رنج میبرد و همین موضوع به موج اعتراضات و آواره شدن شمار زیادی از سرزمین اشغالی منجر شد.
انتهای پیام/