رمز موفقیت در آزمون دکتری از زبان یک جوان روستایی؛ روزانه ۶ ساعت مطالعه دقیق


رمز موفقیت در آزمون دکتری از زبان یک جوان روستایی؛ روزانه 6 ساعت مطالعه دقیق

حسین خاکشور رتبه یک آزمون سراسری مقطع دکتری می‌گوید برای کسب رتبه یک روزانه ۶ ساعت مطالعه دقیق کفایت می‌کند، توصیه به اینکه روزانه چقدر باید مطالعه کرد شاید اشتباه باشد زیرا هر کس به نحوی مطالب را یاد می‌گیرد.

حسین خاکشور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند‌ اظهار داشت: از اهالی روستای دل‌آباد ‌بخش مرکزی بیرجند هستم. از همان کودکی علاقه زیادی به علم و تحصیل داشتم و همیشه برای تحصیل و کسب علم پیشقدم می‌شدم. مقطع لیسانس را در رشته مهندسی معدن گرایش اکتشاف و مقطع فوق لیسانس را ‌در رشته مهندسی معدن گرایش استخراج معدن در دانشگاه بیرجند گذراندم. در مقطع لیسانس و فوق لیسانس دانشجوی ممتاز بودم و دروس تخصصی را به خوبی آموختم و کسب ‌رتبه یک را داشتم.

این دانشجوی برتر بیرجندی بیان کرد: در مقاطع تحصیلات تکمیلی علم‌آموزی بسیار شیرین است چون به صورت تخصصی در زمینه مورد علاقه تحقیق و کار می‌شود. با توجه به اینکه امریه پژوهشی دانشگاه بیرجند هستم در ساعات اداری مشغول به کار بودم و مطالعه بنده در ساعات بعد از کار بود.

وی با بیان اینکه به طور متوسط روزانه 4 ساعت مطالعه داشتم، ادامه داد: چون از پایه مطالب را به خوبی آموخته بودم مطالعه بیشتر جنبه یادآوری داشت.

برای کسب رتبه یک روزانه 6 ساعت مطالعه دقیق کفایت می‌کند

خاکشور با اشاره به اینکه برای کسب رتبه یک روزانه 6 ساعت مطالعه دقیق کفایت می‌کند، بیان کرد: توصیه به اینکه روزانه چقدر باید مطالعه کرد شاید اشتباه باشد زیرا هر کس به نحوی مطالب را یاد می‌گیرد، و این مورد به ویژگی‌های فردی بستگی دارد.

دانشجوی برتر بیرجندی یادآور شد: جزو پرسنل امریه بودم و در ساعات بعد از کار هم به دلیل خستگی مطالعه بازدهی لازم را ندارد اما تلاش کردن همیشه نتیجه خوبی می‌دهد و چون امید زیاد به آینده دارم و علاقه شدید به علم معدن دارم با انگیزه فراوان تلاش کردم تا موفق شدم.

خاکشور با بیان اینکه با داشتن روحیه عالی برای تحصیل یادگیری چند برابر و فهم مطالب آسان‌تر می‌شود، ادامه داد: در خیلی از مسائل، بنده چون منابع در اختیار نداشتم مجبور به تحقیق مستقل بودم و این وقت زیادی لازم داشت و چون وقت کمی داشتم مجبور بودم بیشتر تلاش کنم.

ویروس کرونا باعث شد مدتی از تحصیل دور شوم

وی درباره تلخ‌ترین خاطره دوران تحصیلش گفت: در سال 1398 که ویروس کرونا اوج گرفت و مشغول تحقیق روی پایان‌نامه کارشناسی ارشد بودم، دانشگاه و آموزش غیرحضوری شد که باعث شد مدتی از فضای آموزش دور باشم.

دانشجوی موفق بیرجندی با بیان اینکه در این مدت به دلیل نداشتن جلسات کافی با اساتید به ویژه استاد راهنمای پایان‌نامه نتوانستم به خوبی مطالب را پیش ببرم، ادامه داد: خاطره خوبم مربوط به کسب رتبه یک در کنکور دکتری تخصصی بود چون همیشه تحصیل در مقاطع بالاتر را دوست دارم و این موفقیت خیلی برایم شیرین بود.

خاکشور با بیان اینکه برای ادامه تحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران (پلی‌تکنیک تهران) را در رشته مهندسی استخراج معدن انتخاب کردم، اظهار داشت: امیدوارم در مصاحبه دانشگاه موفق شوم و پذیرش این دانشگاه را بگیرم؛ این دانشگاه در زمینه مهندسی معدن از حرفه‌ای‌ترین دانشگاه‌های ایران است و تحصیل در این دانشگاه علاوه بر تحصیل علمی به ارتقای شخصیت هم کمک می‌کند.

رتبه دانشگاه بیرجند در ایران 27 است

خاکشور با بیان اینکه رتبه دانشگاه بیرجند در ایران 27 است اما در رشته مهندسی معدن جزو 15 دانشگاه برتر می‌تواند باشد گفت: در سال‌های گذشته نیز در کنکور کارشناسی ارشد رتبه‌های تک‌رقمی زیادی در رشته مهندسی معدن داشتیم که نشان از سطح علمی بالای گروه معدن دانشگاه بیرجند دارد.

وی با بیان اینکه بیرجند شهر کوچکی است و موقعیت‌ها و ظرفیت‌هایی شغلی زود تکمیل می‌شوند گفت: افراد تحصیل‌کرده اگر متکی به توانایی خود و کارآفرین باشند بسیار خوب است اما اگر فقط به فکر کار دولتی یا شرکتی هستند شاید نتوان به آن رسید مگر که خیلی در تخصص خود توانمند باشیم.

این دانشجوی فرهیخته بیرجندی بیان کرد: با داشتن نگاه ویژه به دوره‌های مهارتی در کنار واحدهای علمی و ارتباط دانشجویان با صنعت می‌توان علم‌آموزی را حرفه‌ای‌تر کرد.

مدرک تنها عامل موفقیت نیست، انگیزه و تلاش مهم‌تر است

خاکشور عنوان کرد: مدرک تنها عامل موفقیت نیست، انگیزه و تلاش مهم‌تر است اما اگر علم هدفمند و کامل فراگرفته شود موفقیت تضمینی است.

وی با بیان اینکه مدرک به همراه مهارت لازم است و افرادی که در رشته تحصیلی خود مهارت دارند صاحب شغل می‌شوند، گفت: در نتیجه ملاک ما برای موفقیت صرفاً یک کاغذ مانند مدرک تحصیلی نیست بلکه هدف باید مدرک به همراه مهارت باشد.

این دانشجوی فرهیخته بیرجندی به جوانان و نخبگان توصیه کرد: امیدوار به آینده تلاش کنند و ناامید نشوند در این صورت حتماً موفق و سربلند خواهند شد.

خاکشور با بیان اینکه نخبگان مایه آبروی ایران هستند و با تحقیقات این بزرگواران ایران در زمینه‌های مختلف پیشرفت کرده است، خاطرنشان کرد: جوانان باید از توانایی‌های خود برای پیشرفت کشور استفاده کنند و رو به جلو حرکت کنند.

انتهای پیام/ 257/./؛

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon