حمایت ۳۵۰ میلیاردی بیمه سلامت از بیماران خاص چهارمحال و بختیاری
مدیرکل بیمه سلامت استان چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته ۹هزار و ۹۶۳ بیمار خاص و صعبالعلاج نشاندار شدند و ۳۵۰میلیارد ریال در این خصوص از طریق بیمه سلامت هزینه شد.
علیرضا اصغرزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج به منظور جبران بخشی از هزینههای درمان این بیماران و کاهش پرداخت از جیب آنها، از ابتدای مهرماه سال 1401 تاسیس شده است.
وی بیان داشت: بیمه شدگان بیمارخاص و صعب العلاج مشمول صندوق، که لیست آنها در سامانه شهروندی بیمه سلامت، وارد شده است پس از ثبت نام و دریافت نشان، میتوانند با مراجعه به موسسات طرف قرار داد سازمان، از مزایا صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج استفاده کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان چهارمحال و بختیاری گفت: بیماران خاص میتوانند از طریق مراجعه به معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی در سامانه RDA وزارت بهداشت ثبت نام سپس با مراجعه به سامانه شهروندی و ثبت (بیماری صعب العلاج) از مزایای مطرح در اساسنامه تشکیل صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج بهرمند شوند.
وی با اشاره به اینکه 107 بیماری خاص و صعبالعلاج استان زیرپوشش تقریباً رایگان بیمه سلامت قرار گرفته است، افزود: افراد مشمول میتوانند با مراجعه به اداره کل بیمه سلامت استان و یا ادارات بیمه سلامت شهرستانها با ارائه مدارک مربوط به بیماری، ثبت نام نموده و نشان بیماریهای خاص را دریافت نمایند.
مدیرکل بیمه سلامت استان چهارمحال و بختیاری گفت: بیماریهای خاص و صعبالعلاج تحت پوشش تقریباً رایگان بیمه سلامت شامل بیماریهای تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز صفاقی، دیالیز خونی، بیماریهای موکوپلی ساکاریدوز، بیماری بال پروانهای، اسام ای تیپ یک و دو و سه، بیماری سی اف، اوتیسم، گروه سرطانها با تمام طیفها، بیماریهای قلبی و عروقی، پیوند سلولهای بنیادی و خون ساز، پیوند کلیه و ... است.
اصغرزاده در پایان خاطرنشان کرد: بیماری خاص و صعبالعلاج دیگر همچون پیوند کبد، پیوند قلب و پانکراس، پیوند روده و پیوند ریه، بیماریهای مزمن روانی، صرع مقاوم به درمان، پارکینسون و آسیبهای شنوایی شدید و ... نیز تحت پوشش رایگان بیمه سلامت قرار میگیرند. در سال گذشته 9هزار و 963 بیمار خاص و صعبالعلاج نشاندار شدند و 350میلیارد ریال در این خصوص از طریق بیمه سلامت هزینه شد.
انتهای پیام/7540/.