اذعان مقام نظامی آلمان به کمبود بودجه ارتش
کمیسیونر ارتش آلمان در پارلمان این کشور به کمبود بودجه ارتش بهعنوان مانعی برای پیشبرد پروژههای مدنظر این نهاد امنیتی اذعان کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "انتیوی" آلمان، ایوا هوگل، کمیسیونر ارتش آلمان در پارلمان این کشور پیشنهاد کرده است که صندوق ویژه ارتش پس از اتمام آن تکمیل شود. وی به "اشتوتگارتر سایتونگ" و "اشتوتگارتر ناخریشتن" گفت: پروژهای مانند جانشین جتهای تورنادو نمیتواند از بودجه جاری بهخوبی تأمین شود زیرا فقط مربوط به یک سال است، بنابراین شکل تأمین مالی از طریق صندوق ویژه صحیح است.
وی افزود: ما میتوانیم به این فکر کنیم که زمانی که برای تأمین مالی پروژهها در طول سال این صندوق استفاده میشود، میتوانید آن را دوباره پر کنید، بدون اینکه حقوق مشارکت پارلمان را محدود کنید.
در 27 فوریه 2022، در جریان جنگ روسیه علیه اوکراین، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان یک "نقطه عطف" را برای بهبود اوضاع ارتش اعلام کرد، در این راستا یک صندوق ویژه 100 میلیارد یورویی برای نوسازی بوندسوهر (نیروهای مسلح آلمان) تصویب شد.
هوگل مجدداً تأکید کرد که بودجه دفاعی عموماً باید با ده میلیارد یورو بیشتر در سال تأمین شود. بهگفته وی صندوق ویژه برای پروژههای بزرگ و ویژه در نظر گرفته شده است، اما عملیات روزانه بوندسوهر نیز از کمبود بودجه رنج می برد. او گفت: سالانه ده میلیارد یورو بیشتر برای این وزارتخانه یک تقاضای معقول است.
وی اضافه کرد: این پول قطعاً مورد نیاز خواهد بود. هدف ناتو برای صرف دو درصد از تولید ناخالص داخلی برای دفاع را نباید نادیده گرفت.
بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان هم چندی پیش به مسئله کمبود بودجه در ارتش آلمان اشاره کرد و گفت: اگر در چند سال آینده افزایش قابلتوجهی در بودجه نداشته باشم، ممکن است تنها بتوانم از سال 2026 به بعد، عملیات جاری را تأمین مالی کنم.
کارشناسان بودجه و دفاعی در آلمان هم هشدار میدهند که اگر پول صندوق ویژه بهزودی استفاده نشود، بوندسوهر ممکن است ورشکست شود.
وزیر دفاع آلمان هم از نیاز شدید ارتش آلمان به بودجه بیشتر برای پیشبرد اهداف خود و ارتقای تجهیزاتی ارتش خبر داد و درباره عواقب عدمتأمین بودجه کافی برای این نهاد مهم امنیتی هشدار داد.
این روزها رسانههای آلمانی در گزارشهای مختلفی ابعاد تازهای از ضعفهای ارتش آلمان را آشکار میکنند.
ارتش آلمان این روزها با مشکلات زیادی از جمله کمبود پرسنل و تجهیزات مواجه است که جنگ اوکراین هم این کمبودها را بیشتر آشکار کرده است.
بهگفته مقامات در سال 2022، برای دومین بار متوالی، ارتش آلمان بیش از استخدام نیرو تعداد زیادی سربازان خود را از دست داد.
در پایان ماه مارس مشخص شد که بیش از 19500 سرباز در سال 2022 بوندسوهر را ترک کردهاند که بالاترین رقم از سال 2017 بوده است. بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان برای اینکه ارتش آلمان بتواند به هدف سیاسی 203000 سرباز تا سال 2031 دست یابد، 21000 سرباز هر سال باید برای خدمت استخدام شوند.
ایوا هوگل، کمیسیونر نیروهای مسلح بوندستاگ، هم اخیراً در اظهاراتی خواستار تقویت ارتش آلمان شد تا نهتنها بر مواد، بلکه بر استخدام پرسنل نیز تمرکز کند. او به روزنامههای گروه رسانهای فونکه گفت: وزارت دفاع بهدنبال این است که بوندسوهر را از 183000 سرباز فعلی به 203000 تا سال 2031 برساند، من آن را دستنیافتنی میدانم.
هوگل به کاهش درخواستها و نرخ بالای ترکتحصیل میان استخدامیها اشاره کرد. او گفت: چالش ما درباره کارکنان حتی بیشتر از تجهیزات است.
هوگل، کمیسیونر ارتش آلمان در پارلمان این کشور یک مشکل اساسی را در این راستا میبیند و آن این است که متقاضیان کافی برای افزایش نیروها وجود ندارد و حتی کسانی که میآیند لزوماً نمیمانند.
پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان هم اخیراً در مصاحبهای ابراز کرد: کمبود تجهیزات ارتش آلمان در این دهه قابل جبران نیست.
وی دراینباره گفت: همه ما میدانیم که شکافهای موجود تا سال 2030 نمیتوانند بهطور کامل بسته شوند، کمبود پول و ظرفیت تولید در صنعت وجود دارد.
وزیر دفاع آلمان گفت: بوندسوهر (نیروهای مسلح آلمان) بعد از دههها بیتوجهیِ دولت فدرال، نیرو و تجهیزات کافی ندارد.
پیستوریوس خاطرنشان کرد: آلمان باید سرمایهگذاری بیشتری در ارتش خود داشته باشد تا در استانداردهای ناتو قرار بگیرد.
وزیر دفاع آلمان گفت که ارتش این کشور آماده دفاع از کشور در برابر تهاجم نظامی نیست.
این مقام آلمانی اظهار داشت: ما هیچ نیروی مسلحی نداریم که بتواند از کشور دفاع کند، یعنی قادر به دفاع مقابل یک جنگ تهاجمی باشد که وحشیانه بهراه انداخته شده است.
انتهای پیام/+