احداث هنرستانهای در جوار صنعت در سطح کشور
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس از احداث هنرستانهای در جوار صنعت در سطح کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، حمیدرضا خانمحمدی در همایش گروههای جهادی مدرسهساز و مدرسهیار استان مرکزی در شهرستان شازند با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران سرانه فضاهای آموزشی بهازای هر دانشآموز 1.5 متر بود که اکنون این رقم به 5 متر و 22 سانتیمتر افزایش یافته است.
وی با تقدیر از مشارکت خیرین مدرساز در توسعه فضاهای آموزشی کشور، افزود: علیرغم جنگ اقتصادی تمام عیار دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحریمهای گسترده با کمک خیران و رویکرد جهادی، افزایش سرانه آموزشی کشور حاصل شده است.
خانمحمدی تصریح کرد: قرارگاه عدالت آموزشی و تربیتی در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ایجاد شده است و هدف آن تبدیل فعالیتها و برنامههای این سازمان در جهت توسعه و گسترش فضاهای آموزشی استاندارد و بهینه در سراسر کشور به گفتمان عمومی در سطح ملی است.
وی اولویت اصلی این طرح را شادابسازی و بازسازی مدارس عنوان کرد و گفت: در این طرح از ظرفیت خیرین مدرسهساز و جهادگران این عرصه در جهت شادابسازی و بازسازی مدارس کشور استفاده خواهد شد، همچنین بازسازی و شادابسازی مدارس 2 هزار و 500 میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد که امید داریم با مشارکت و کمک خیران و جهادگران به نتایج مطلوبی در این طرح دست یابیم.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از احداث هنرستانهای در جوار صنعت در سطح کشور خبر داد و گفت: در قالب این طرح، هنرستانهایی در جوار صنایع به منظور تولید مهارت، تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد و تولید اشتغال احداث خواهد شد.
خانمحمدی تصریح کرد: ایجاد گروههای جهادی در مدارس از دیگر برنامههای این سازمان در جهت بازسازی و بهینهسازی فضاهای آموزشی است و به همین منظور در تابستان پیشرو، با مشارکت خیرین مدرسهساز و گروههای جهادی طرح شهید عجمیان عملیات عمرانی 20 هزار واحد آموزشی در سراسر کشور که نیازمند بازسازی و بهسازی هستند، انجام خواهد شد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: این سازمان، بازسازی 105 کلاس آموزشی و فضاهای آموزشی حاشیه شهرها را در دستور کار دارد که اجرای آن نیازمند 238 هزار میلیارد تومان اعتبار است که تأمین این رقم از محل اعتبارات بخش دولتی بالغ بر 50 سال زمان نیاز دارد به همین منظور به مشارکت فعال خیرین مدرسه ساز در این حوزه نیازمند هستیم.
انتهای پیام/711/