خیران در کشور با کار جهادگونه امر مدرسه‌سازی را رواج داده‌اند


خیران در کشور با کار جهادگونه امر مدرسه‌سازی را رواج داده‌اند

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور با اشاره به لزوم تامین تعهدات اعتباری برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام مدرسه‌سازی کشور گفت: خیران در کشور با کار جهادگونه امر مدرسه‌سازی را رواج داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حمیدرضا خان‌محمدی ظهر امروز در  بیست و چهارمین جشنواره‌ خیرین مدرسه‌ساز مازندران که در اردوگاه شهدای بادله ساری برگزار شد، اظهار داشت: خیران در کشور با کار جهادگونه امر مدرسه‌سازی را رواج داده‌اند.

وی افزود: مجامع شهرستانی مدرسه‌سازی در مازندران داریم و امیدواریم آموزش و پرورش و نوسازی در کنار یکدیگر تحول آفرین باشد و از 140 پروژه 80 پروژه در مازندران توسط خیران ساخته می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس در ادامه با اشاره با نقش و مشارکت خیران بیان کرد: در کشور 50 درصد اقدامات مشارکتی صورت می‌گیرد که با‌‌‌ بسترسازی مناسب می‌توان این میزان مشارکت‌ها را افزایش داد.

خان‌محمدی به ساخت مدرسه چند ساحتی شهید سلیمانی در مازندران اشاره کرد‌‌‌‌‌ و‌‌ خاطرنشان‌ ساخت: باید از محل مولدسازی اعتبارات برای تکمیل و ساخت مدارس را تامین کنیم و از این محل اعتباری، پیشرفت پروژه‌ها دیده شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: 20 هزار مدرسه در کشور نیاز به نوسازی و شاداب‌سازی دارد که با کمک گروه‌های جهادی و حضور دانش‌آموزان در تابستان نهضت بزرگ شاداب‌سازی مدارس رقم می‌خورد.

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس گفت:در 6 استان نهضت شاداب‌سازی را آغاز کردیم و باید استانداران در کشور از نزدیک در جریان فعالیت‌های مدرسه‌سازی باشند.

خان‌محمدی بیان کرد: تعهدات دولتی نیز در مجموع تامین اعتبار از محل مولدسازی در نظر گرفته شد و می‌بینیم که خیران در بحث طرح‌های مدرسه‌سازی نسبت به اجرای تعهدات دولتی پیشتاز هستند.

وی نصب زندگینامه خیران در مدارس را اقدامی فرهنگی برشمرد که باید در مدارس انجام شود و ادامه داد: این بهترین و راهبردی‌ترین تبلیغ برای فعالیت‌های خیران است.

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور در این جشنواره‌، اظهار داشت: شاهد رشد دو برابری مشارکت خیران مدرسه‌ساز به‌رغم هجمه‌ها در مدرسه‌سازی بوده‌ایم.

ناصر قفلی با بیان اینکه افزایش مشارکت تا 500 درصد در برخی استان‌ها داشته‌ایم، افزود: به دلیل تنش آبی جمعیت زیادی به نیمه شمالی مهاجرت می‌کنند که با تراکم در مدارس روبه‌رو می‌شویم و به دلیل همین مسئله اتخاذ تدابیر در ساخت مدارس و تجهیز مدارس ضرورت دارد.

رئیس جامعه خیران مدرسه‌ساز کشور همچنین تصریح کرد: هزار میلیارد تومان باید از فروش املاک مازاد آموزش و پرورش به کمک در امر مدرسه‌سازی بیاید.

وی ادامه داد: گسترش مهارت‌آموزی در مدارس موضوع با اهمیتی است که به آن پرداخت خواهد شد.

استاندار مازندران هم در آیین با تاکید بر لزوم گسترش  فرهنگ خیرخواهانه در جامعه، اظهار داشت: رسانه‌ها در معرفی تفکر ارزشمند خیرخواهانه در‌‌‌‌ امر مدرسه‌سازی ورود کنند.

سید محمود حسینی‌پور بیان کرد: تجلیل از خیران مدرسه‌ساز باید در کتاب‌های درسی گنجانده شود.

وی با تقدیر از جامعه خیران مدرسه‌ساز مازندران گفت: از مهمترین دغدغه خانواده‌ها در تربیت و آموزش در مدارس است و با حضور خیران در ساخت مدرسه این دغدغه رفع شد و با همت خیران توسعه مدرسه‌سازی را دنبال می‌کنیم.

استاندار مازندران بر گسترش جلسات تجلیل از خیران در مازندران تاکید کرد و گفت: جلسات خیران مدرسه‌ساز هر شهرستان برگزار شود و ما بتوانیم در تبیین و بیان اثرات معنوی این کار خیر سخن بگوییم.

حسینی‌پور افزود: برپایی همایش با هدف جذب سرمایه‌گذاران می‌تواند به تشویق افرادی که بدون پیوست‌های فرهنگی حرکت می‌کند کمک کند.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: فعالیت در حوزه خیرخواهانه عرصه موفقیت مشارکت مدنی است تا در کنار نهادهای رسمی امر مدرسه‌سازی گسترش یابد.

وی بها دادن به نهادهای خیرخواهانه را متمرکز دانست و تاکید کرد: در جامعه امر مدرسه‌سازی نهادینه می‌شود و خیران در کنار ساخت مدرسه فرهنگ همدلی را ساری و جاری می‌کنند که ارزشمند است و نیاز به حضور خیران در جامعه داریم.

به گفته حسینی پور دستگاه‌های دولتی باید بالاترین همکاری را با جامعه خیران استان مازندران داشته باشند.

وی همچنین ادامه داد: دبیرخانه دیپلماسی آموزش و پرورش در استان مازندران راه‌اندازی می‌شود تا بزرگترین تجمعات فرهنگی در مازندران شکل بگیرد و این به دلیل توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در استان بوده است.

استاندار مازندران گسترش نگاه‌های فرهنگی، فکری و غیره را در جامعه خواستار شد و افزود: باید به بهترین نحو برنامه‌ریزی در احداث، تجهیز و نوسازی مدارس صورت بگیرد و ساخت مدارس روستایی نیز باید عادلانه دیده شود.

وی افزود: 3 هزار و 600 روستا در مازندران داریم که گسترش آموزش روستاییان می‌تواند منجر به تحقق توسعه استان شود و حضور خیران در جلسات استانی و شهری کمک به مدیریت استان می‌کند و باید در شهرستان‌ها نیز اتفاق بیفتد و در شورای آموزش و پرورش نماینده جامعه خیران وجود دارد.

علی بابایی کارنامی، اظهار داشت: اقدامات حمایتی و قانونی از خیران مدرسه‌ساز در دستور کار مدرسه است.

وی رفع برخی نواقص بودجه‌ای با هدف حمایت از آموزش و پرورش را خواستار شد و بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش برنامه‌های کمی و کیفی را باید اجرا کند و تسهیل‌گری برای ورود خیران در قانون اندیشیده شده است.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی به فعالیت‌های مشارکتی خیران و افتخارآفرینی‌های متعدد در این زمینه اشاره کرد و گفت: از سرمایه‌های فرهنگی کشور باید به نفع مردم بهره ببریم.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: امروز اگر آموزش و پرورش بها داده شود، آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد و توسعه اخلاق و کرامت انسانی را می‌توانیم داشته باشیم.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon