بزرگترین پروژه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به‌زودی آغاز می‌شود

بزرگترین پروژه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به‌زودی آغاز می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی پروژه پل معلق، تله کابین و سورتمه با برآورد اعتباری بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان به‌زودی آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سعید طالبی پور امروز در نشست با اصحاب رسانه با بیان اینکه در دولت سیزدهم در استان شاهد اتفاقات خوبی در زمینه گردشگری بوده‌ایم به آخرین وضعیت طرح‌های گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و اظهار داشت: پارک آبی تلخسرو که پس از سال‌ها در دولت سیزدهم به بهره‌برداری رسید. این طرح یکی از مهمترین پروژه‌های گردشگری در سطح جنوب کشور بوده که توانسته توجه بسیاری از گردشگران را به خود جلب کند.

طالبی‌پور بیان کرد: این پروژه باعث اشتغال زایی 150 نفر شده و ارزش این پروژه از لحاظ سرمایه‌گذاری در حال حاضر به 150 میلیارد تومان می‌رسد.

وی اذعان کرد: پروژه پل معلق، تله کابین و سورتمه به عنوان یکی از مجموعه‌های مهم پیشران گردشگری استان با برآورد اعتباری بین 400 تا 600 میلیارد تومان نیز حدود 90 درصد از مراحل اداری را طی کرده و امیدواریم به زودی وارد فاز اجرایی شود.

طالبی پور از کلنگ‌زنی بازارچه صنایع دستی استان در شهر یاسوج خبر داد و گفت: اجرای این بازارچه نیز به عنوان یکی از نیازهای اساسی استان و از مطالبات مهم هنرمندان آغاز شده است.

وی گفت: در سال گذشته برنامه‌های متعددی در زمینه صنایع دستی و گردشگری استان برگزار شد، که از مهم‌ترین آن می‌توان به برگزاری جشنواره برفی و حضور در نمایشگاه تهران اشاره کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری جشنواره بزرگ ملی کوچ عشایر در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: در سال گذشته این جشنواره به دلیل برگزاری کنکور و کرونا در موعد مقرر کوچ که در این ایام است برگزار نشد.

طالبی پور بیان کرد: موعد کوچ عشایر در اردیبهشت ماه هر سال است و امسال با همکاری سایر دستگاه‌ها از جمله سپاه عشایر و امور عشایر این جشنواره ملی کوچ عشایر از 27 اردیبهشت به مدت چهار روز در یاسوج برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری جشنواره کوچ عشایر در استان را حفظ و اشاعه فرهنگ عشایر عنوان کرد و افزود: با توجه به ظرفیت بالای استان در بحث گردشگری توجه و حفظ فرهنگ ، سنن و آداب زندگی عشایری از رسالت‌های مهم دستگاه‌ها است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در ادامه به نقش عشایر در حیات جامعه پرداخت و تصریح کرد: امروزه با توجه به موضوع تحریم و تاکید بر اقتصاد مقاومتی توجه به نیازهای جامعه عشایری و کمک به حل مشکلات این قشر با توجه به ظرفیت‌های بالا، می‌تواند کمک شایانی به اقتصاد جامعه و رونق تولید و خودکفایی کند.

وی تبیین موضوع نقش زنان در زندگی عشایری و تأثیر زندگی عشایری در اقتصاد مقاومتی را از مهم‌ترین اهداف جشنواره کوچ عشایر عنوان کرد و افزود: نمایشگاه توانمندی‌های جامعه عشایری و نمایشگاه صنایع دستی استان نیز همزمان با جشنواره کوچ عشایر در همان مکان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره ملی کوچ عشایر مربوط به همه کشور است و استان‌های درگیر با زندگی عشایری معمولاً در این برنامه‌ها شرکت می‌کنند و انتظار داریم در این جشنواره بیش از ده استان شرکت داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نقش مهم زندگی عشایری در رونق و شکوفایی گردشگری و اهمیت موضوع وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای افتتاحیه این جشنواره در استان حضور خواهد یافت.

طالبی پور به همزمانی هفته میراث فرهنگی و جشنواره ملی کوچ عشایر گریزی زد و گفت: میراث فرهنگی و تاریخی این استان چیزی کمتر از فرصت‌های گردشگری ندارد و ما سعی داریم در این مقطع زمانی با توجه به کارهای خوبی که در این حوزه انجام شده‌است، به صورت توأمان با جشنواره ملی کوچ عشایر به معرفی ظرفیت‌های میراث فرهنگی و تاریخی نیز بپردازیم.

انتهای پیام/ن

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon