اعتراف صهیونیست‌ها به ناتوانی در برابر گروه‌های مقاومت

اعتراف صهیونیست‌ها به ناتوانی در برابر گروه‌های مقاومت

چند مسئول نظامی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به افزایش توانایی مقاومت اعتراف کردند که توانایی مقابله با نیروهای مقاومت را ندارند و حملات بعدی ممکن است سنگین‌تر باشد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، درشرایطی که ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی  بر این باور است که تجاوز اخیر به غزه نسبت به تجاوزهای قبلی، بهتر بوده است، محافل نظامی صهیونیستی نتایج  عملکرد ارتش اسرائیل در این عملیات نظامی ناراضی هستند و دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی ادعاهای  «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره تغییر در موازنه قدرت در برابر غزه را اغراق‌آمیز  و پوچ می‌داند.

 به گزارش عربی 21،«تال لیو رام» افسر ارتش اشغالگر صهیونیستی طی مقاله‌ای در روزنامه صهیونیستی «معاریو » نوشت که ممکن است یک عملیات نظامی دیگری انجام شود، اگرچه ارتش  معتقد است که عملیات اخیر یکی از بهترین‌ها تا امروز بوده، اما بحث‌های جاری بر سر این موضوع در سطوح مختلف اسرائیل ادامه دارد و این موضوع حاکی از آن است که گزارش‌های ارتش اغراق آمیز بوده و  نمی‌توان برداشت درستی از درگیری اخیر داشت.

«اسحاق بریک» کمیسر سابق نظامیان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که  سناریوی پیش روی اسرائیل، دریافت هزاران موشک از طریق یک جنگ همه جانبه است و بمباران‌های هوایی نیز هیچ تاثیری بر توانمندی‌های جهاد اسلامی و حماس ندارند. دستگاه امنیتی با ارائه سخنان اغراق‌آمیز درخصوص تغییر موازنه قوا موافق نیست، زیرا بمباران هوایی غزه مراسمی تکراری است که هیچ بازدارندگی به همراه نمی‌آورد و همین امر باعث شده دوره آرامش کوتاه‌تر و دوره‌های درگیری طولانی‌تر شود.

وی در مصاحبه‌ با روزنامه معاریو تاکید کرد که نیروی هوایی اسرائیل هر چند موفق شد شماری از رهبران مقاومت را هدف قرار دهد، اما شلیک روزانه صدها موشک را متوقف نکرد. بدین ترتیب باید دریافت که بیشتر مهمات و انبارهای موشک‌های حماس و جهاد اسلامی در عمق زمین است. بمباران‌ها در مناطقی صورت می‌گیرد که هیچ موشکی در آن نیست  بنابراین نتایج آن منفی است هیچ تاثیری بر کاهش قدرت جهاد اسلامی و حماس و تغییر موازنه قوا نیز ندارد و  حتی به اندازه یک موشک نیز نمی‌تواند سرعت حملات آنها را کاهش دهد.

اسحاق بریک تاکید کرد که نیروی هوایی  اسرائیل بازدارندگی ایجاد نمی‌کند، زیرا فلسطینی‌ها دارای ایدئولوژی و انگیزه‌های بی پایان هستند. آنها حملات خود را تکرار می‌کنند و به اقدامات خود ادامه می دهند. حماس در رویارویی بعدی با آمادگی بیشتری وارد خواهد شد و امروز  توانایی خود را افزایش می‌دهد و نباید تصور کرد که در درگیری بعدی وارد نخواهد شد، در این صورت با یک فاجعه سراسری مواجه خواهیم بود. اگر حماس نیز وارد شود، توانایی مقاومت بسیار افزایش می‌یابد و این امر ممکن است حتی به یک جنگ منطقه‌ای کشیده شده و اوضاع داخلی اسرائیل منفجر شود ، اعتراضات بزرگ در اسرائیل  و عملیات مقاومتی فلسطینیان در کرانه باختری شکل بگیرد و این شرایطی است که ما اصلا برای آن آماده نشدیم.

کمیسر سابق نظامیان رژیم صهیونیستی گفت: «در حالی که ما از پیروزی پس از ترور  فرماندهان مقاومت صحبت کردیم، آن‌ها در عرض 6 روز نیمی از سیستم حاکم در تل آویو و جنوب اسرائیل را  فلج کردند و به اقتصاد ما آسیب جدی وارد کردند که منجر به کاهش تولید و روزهای کاری شد و میلیون‌ها دلار به ما خسارت وارد کرد. ما بمب‌های بسیار گران‌قیمت مصرف کردیم، هزینه گنبد آهنین را دادیم  در نتیجه این اقدامات هزاران شهرک نشین مناطق اطراف غزه را  مهاجرت کردند؛ چون نمی خواهند در چنین جهنمی بمانند، همانطور که ده‌ها هزار نفر نیز در جریان جنگ دوم با لبنان از شمال به منطقه مرکزی مهاجرت کردند.

وی افزود: در نبرد احتمالی بعدی، 3 هزار موشک بر سر ما  فرو  می‌ریزد، البته  مانند موشک القسام اخیر نیست؛ بلکه قدرت انفجاری بسیار بالایی خواهد داشت و صدها کیلوگرم وزن و صدها کیلومتر برد خواهند داشت و شبکه آب و برق را از کار خواهد انداخت و در این صورت دیگر جایی نداریم که به آن فرار کنیم. این یعنی که اسرائیل برای یک جنگ بزرگ و واقعی، آماده نیست . درست است که نیروی هوایی خوبی داریم؛ اما در برابر موشک باران، هیچ اقدامی نمی‌توانند انجام دهند و ما برای ورود به یک جنگ بزرگ، ابزارهای بسیار بیشتری نیازمندیم.

این ارزیابی‌های منفی و بدبینانه  محافل صهیونیست‌ها نشان می‌دهد که کابینه کنونی اسرائیل که یک لشکرکشی بزرگ علیه غزه به راه انداخت، برای آنچه «مشکل غزه» می داند   راه حل‌های صرفا نظامی  ندارد. اشغالگران صهیونیست می‌ترسند که پیامدهای این مشکلات به داخل مرزهایشان  نفوذ کند ، به ویژه اینکه یک راهبرد جامع برای حل مشکلاتشان ندارند. از سوی دیگر پرداختن به چنین راه حل های ریشه‌ای نیز در دستور کار کابینه کنونی نیست و کابینه در حال حاضر  مشغول امور دیگر است و این یعنی مشکلات رژیم اشغالگر با غزه  ادامه خواهد داشت.

پیش از این بارها تحلیلگران صهیونیستی اعلام کردند که ابزار و راهکارهای نظامی ارتش اسرائیل قادر به حل معضل امنیتی که از غزه ناشی می‌شود، نخواهد بود.

اخیرا شبکه الجزیره با استناد به گزارش‌ها و تحلیل های رسانه‌های عبری زبان اعلام کرد: اسرائیل انتظار داشت با ضربه سریعی که به ساختار فرماندهی جهاد اسلامی در غزه وارد شد، جنگ به سرعت به پایان برسد، اما این جنگ به مدت 5 روز متوالی ادامه پیدا کرد، تا این جنگ بسیار طولانی تر از مدتی باشد که تل‌آویو برای آن برنامه ریزی کرده و انتظار آن را داشت.

براساس آخرین نظر سنجی که روزنامه معاریو آن را منتشر کرده مشخص شد 55.7 درصد از صهیونیست‌ها معتقدند که ارتش اسرائیل در تحقق هر نوع پیروزی در غزه ناکام بوده است و تا آخرین لحظه تا فرا رسیدن موعد آتش بس موشک‌های مقاومت همچنان مناطق مختلفی از شهرک‌های اطراف نوار غزه و تل‌آویو را مورد هدف قرار می‌داد تا ثابت کند که ترور فرماندهان هیچ نفعی برای اسرائیل در پی نداشته است.

رژیم صهیونیستی از روز سه شنبه 19 اردیبهشت تجاوزات وحشیانه خود به نوار غزه را آغاز کرد. درگیری بین مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل بعد از آن آغاز شد که این رژیم اقدام به ترور سه تن از فرماندهان جهاد اسلامی کرد که در اثر آن 15 نفر از جمله کودک و زن به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon