کمبود دارو مشکلی آزار دهنده برای والدین آلمانی


کمبود دارو مشکلی آزار دهنده برای والدین آلمانی

این روزها آلمان با مشکل کمبود دارو که به ویژه به زعم کارشناسان مسئله‌ای آزاردهنده برای والدین آلمانی است دست و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مسئله کمبود دارو به بحرانی سخت در آلمان تبدیل شده و کارشناسان مرتبا درباره عواقب آن هشدار می دهند.

به نوشته رسانه های آلمانی بسیاری از داروها این روزها در آلمان نیست و یا به سختی قابل دسترسی است. والدین از یک داروخانه به داروخانه دیگر فرار می کنند و در پایان باید به دنبال جایگزین هایی برای داروهای خود باشند و احتمالاً برای بحث در این باره به پزشک اطفال مراجعه کنند.

گلوگاه ها و کمبودهای عرضه دارو ماه هاست که آلمان را به خود مشغول کرده است. به گفته موسسه فدرال داروها و تجهیزات پزشکی (BfArM)، در حال حاضر یک گلوگاه عرضه برای انواع آنتی بیوتیک، از جمله طیف گسترده ای از آنتی بیوتیک ها مانند پنی سیلین V، که در تعداد زیادی از عفونت های باکتریایی استفاده می شود، وجود دارد.

تنها آنتی بیوتیک ها و شربت های تب نیستند که در آلمان کمیاب شده اند، بلکه داروهای سرطان، داروهای ضد فشار خون و داروهای هورمونی نیز شرایط این چنینی دارند.

کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت آلمان چندی پیش در این باره گفت: شرایطی مانند زمستان گذشته، زمانی که والدین حتی نمی‌توانستند داروی تب بر را برای فرزندانشان که به شدت بیمار بودند، دریافت کنند، را نمی‌خواهد دوباره تجربه کند. به گفته وی آن شرایط شرافتمندانه ای نبود.

تینو سورژ، سخنگوی سیاست بهداشتی فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در بوندستاگ هم در این باره در گفتگویی با ان تی وی آلمان گفته است: ما دوباره با تنگناهای تحویل دارو مواجه هستیم. این آزاردهنده است زیرا ما قبل از کریسمس وضعیت مشابهی داشتیم. حتی در آن زمان از وزیر بهداشت خواسته بودیم که هر چه زودتر اجلاس سران فدرال را آغاز کند و با داروسازان، پزشکان، شرکت های بیمه سلامت و شرکت های دارویی نشست تشکیل دهد تا چنین اتفاقی تکرار نشود. در عوض، کارل لاوترباخ ماه ها منتظر ماند. آنچه در حال حاضر اتفاق می افتد برای بسیاری از والدین آزاردهنده و مشکل بزرگی است.

وی همچنین گفت: حتی در طول همه گیری کرونا تصمیم گرفته شد تجهیزات حفاظتی ذخیره شود. تاکنون به ندرت اتفاقی در این راستا رخ داده است. داروها باید دوباره در آلمان و اروپا بیشتر تولید شوند. اما این تنها در صورتی کارساز خواهد بود که مشوق هایی را تعیین کنیم. دیگر نباید اینطور باشد که فقط با ارزان ترین عرضه کننده دارو قرارداد بسته شود.

پروفسور دکتر ولفگانگ گرینر، رئیس دانشکده علوم بهداشت در دانشگاه بیله‌فلد هم در این باره می گوید: تنگناهای عرضه در واقع افزایش یافته است. موسسه فدرال داروها و تجهیزات پزشکی (BfArM) این موارد را در یک پایگاه داده عمومی مستند می کند. تعداد گزارش های سالانه از زمان شروع مستندسازی در سال 2013 به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

چندی پیش فرانک اولریش مونتگومری"، رئیس سازمان نظام پزشکی آلمان، سیاستمداران را به شکست آشکار در تامین دارو متهم کرد.

وی همچنین گفت: این واقعیت که کودکان و به ویژه بیماران سرطانی امروز از این موضوع رنج می برند، تاسف بار است و به وضوح نشان می دهد که تجاری سازی اغراق آمیز دارو به کجا می انجامد.

بسیاری از کشورهای اروپایی این روزها از مسئله کمبود دارو رنج می برند.

پزشکان چندین کشور اروپایی از جمله آلمان و فرانسه اخیرا در نامه سرگشاده‌ای به وزرای بهداشت درباره خطرات کمبود شدید داروهای کودکان در سراسر اروپا هشدار دادند.

به گفته یک انجمن پزشکی در آلمان، برخی از کودکان بیمار در حال حاضر نمی توانند به اندازه کافی شربت های آنتی بیوتیکی دریافت کنند. "یاکوب ماسکه"، سخنگوی انجمن حرفه ای پزشکان اطفال (BVKJ)، در این باره به خبرگزاری آلمان گفته است که وضعیت بسیار نگران کننده است.

در این شرایط تعداد داروخانه ها در آلمان هم همچنان در حال کاهش است و اکنون به زیر مرز 18000 نفر رسیده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon