کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) در یک نگاه + فیلم
هفتمین نشست کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند موسوم به آیورا (IORA) در تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، هفتمین نشست کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند موسوم به آیورا (IORA) با حضور انسیه خزعلی، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، خدیجه کریمی، مدیرکل امور بینالملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و نمایندگانی از کشورهای عضو این اتحادیه در تهران برگزار شد.
در این نشست که با مشارکت نهادهای دولتی و غیردولتی همراه بود، نمایندگان 19 کشور از اتحادیه کشورهای اقیانوس هند شرکت داشتند.
محورهای گفتگو
تشکیل کمیته ملی آیورا، برگزاری جلسات متعدد داخلی و خارجی، همکاریهای دو جانبه با دبیرخانه آیورا، استخراج محورهای گفتگو ناظر به مسائل مشترک زنان کشورهای عضو از جمله اقدامات جمهوری اسلامی ایران در جایگاه ریاست این کارگروه بوده است.
در عین حال تلاش شده است ظرفیت دیگر کارگروههای اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند نیز برای توانمندسازی بانوان این کشورها به کار گرفته شود.
اهداف کارگروه توانمندسازی اقتصادی بانوان
اتحادیه اقیانوس هند یک سازمان بیندولتی است که در 7 مارس 1997 تأسیس شد. آیورا یک سازمان بینالمللی متشکل از 23 کشور است که با اهداف توسعه پایدار، همکاریهای اقتصادی و برطرفسازی موانع همکاریهای علمی و تجاری میان کشورها فعالیت میکند.
کارگروه توانمندسازی اقتصادی بانوان (WGWEE) اهداف زیر را دنبال میکند:
1) توجه به مساله توانمندسازی اقتصادی بانوان به عنوان یک مساله چندجانبه در تمام مناطق دارای اولویت IORA با تمرکز خاص بر اقتصاد آبی؛
2) افزایش آگاهی و درک نقش و سهم زنان کارآفرین، نوآوران و رهبران در توسعه اقتصادی در منطقه IORA؛
3) ایجاد یک محیط توانمندکننده که در آن زنان و دختران بتوانند از طریق افزایش آگاهی اجتماعی، تحصیلات با کیفیت و فراهم کردن فرصتهای اقتصادی ارتقا گفتگو، تبادل اقدامات خوب، سیاستها و برنامههایی که حمایت از زنان را فراهم میکنند، به پتانسیل اقتصادی کامل خود برسند.
4) ارتباط با دیگر گروههای کاری با دیدگاه ایجاد یک پلتفرم منسجم برای جریان دادن جنسیت در برنامهها و فعالیتهای IORA؛
5) تعامل با سازمانهای بینالمللی، منطقهای، ملی و تخصصی برای تحقیق و جمعآوری دادههای جداگانه جنسیتی؛
6) تقویت مشارکت با سازمانهای منطقهای و بینالمللی مانند زنان سازمان ملل متحد، برنامه توسعه سازمان ملل متحد، مرکز تجارت بینالمللی، سازمان بینالمللی کار، سازمانهای دیگر و بخش خصوصی.
7) گزارش پیشرفت کار در هر نشست سالانه.
انتهای پیام/