قربانزاده: مدیران برای اموال مازاد تعصب نشان ندهند
رئیس سازمان خصوصیسازی با بیان اینکه مدیران برای اموال مازاد دستگاههای خود، تعصب نشان ندهند گفت: با فروش اموال مازاد، بودجه تمام پروژههای نیمه تمام استان در آینده نزدیک حل میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، جلسه کارگروه مولدسازی با حضور حسین قربانزاده معاون زیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصیسازی پیش از ظهر امروز در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری زنجان برگزار شد.
در ابتدای مراسم برخی از مدیران استان همچون بختیاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی، بازرگان مدیرکل ورزش و جوانان استان، حاج کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان، رضاخانی مدیرکل کتابخانههای عمومی زنجان، دغدغهها و مشکلات مولدسازی را در حوزه کاری خود بیان کردند؛ همچنین این مدیران اذعان کردند که طرح مولدسازی طرح بسیار خوبی است به شرطی که ساز و کار اجرایی آن درست اجرا شود.
محسن افشارچی استاندار زنجان در این مراسم ضمن تقدیر از معاون وزیر اقتصاد بابت قبول دعوت برای سفر به استان زنجان اظهار داشت: ما جزو استانهای هستیم که تمایل زیادی طرح مولدسازی را اجرا کنیم و داراییهای راکد دولتی را تبدیل به احسن کنیم.
وی گفت: ولی در این موضوع یک مشکلی قرار دارد؛ همه مدیران کل که نماینده وزارتخانهها و دستگاههایشان در استان هستند، برای اجرای طرح مولدسازی طرف مسئولان وزارتی خود را میگیرند و تمایلی برای فروش اموال مازاد خود نشان نمیدهند.
استاندار زنجان تصریح کرد: درخواست ما این است که قوانینی به وزارتخانهها ابلاغ شود که در طرح مولدسازی، نظر استاندار در داخل استان در اولویت باشد چرا که استاندار بهتر از وزیر و یا مسئول خارج از استان میتواند تشخیص بدهد که چه اموالی در استان مازاد هستند و باید پس از فروخته شدن در کدام پروژه نیمه کاره هزینه شود.
وی با تأکید بر اینکه به مولدسازی به دید یک فرصت نگاه میکنیم، مطرح کرد: روند طرح مولدسازی باید شتاب بگیرد و کاملاً با نظارت دستگاههای بالادستی موافق هستیم و معتقد هستیم اگر نظارت نباشد ممکن است این طرح به بیراهه برود ولی باید نظارت چابک باشد تا روند سریعتر جلو برود.
افشارچی با بیان اینکه از محل فروش اموال مازاد دستگاههای دولتی، بسیاری از پروژههای نیمه تمام که سالهای سال خاک میخورد حل میشود، عنوان کرد: مدیران برای اموال مازاد دستگاههای خود، تعصب نشان ندهند و اجازه بدهند کمیته مولدسازی استان کار خود را بکند.
استاندار زنجان گفت: وضعیت ساختمان فرمانداریها در سطح استان به خصوص فرمانداری سلطانیه خوب و زیبنده نیست و قطعاً پس از فروش اموال مازاد، یک بخشی از هزینه به نوسازی ساختمانهای فرمانداری شهرستانهای استان اختصاص خواهد یافت.
در ادامه حسین قربانزاده معاون زیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصیسازی با تقدیر از استاندار زنجان برای پیگیری طرح مولدسازی گفت: استاندار زنجان نخستین استاندار در کشور است که پیگیر امر مولدسازی است و در همین راستا از وی تشکر میکنم.
وی ضمن ارائه گزارشی از روند اجرای طرح مولدسازی در کشور گفت: از مدیران دولتی درخواست دارم در این طرح با استاندار همکاری کنند و از اموال مازاد دست بکشند.
معاون زیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصیسازی تصریح کرد: با فروش اموال مازاد، بودجه تمام پروژههای نیمه تمام استان در آینده نزدیک حل میشود و متأسفانه پروژههای نیمه تمام سالیان سال است که نیمه کاره رها شده و مورد گلایه و انتقاد مردم قرار گرفته است.
وی دارایی اموال مازاد را الماس گرانبها توصیف کرد و گفت: اگر مدیران استان زنجان همت کنند، قول میدهم در سال جاری پنج برابر پروژه عمرانی استان محقق شود.
قربانزاده با بیان اینکه در اموال دستگاههای دولتی ناترازی وجود دارد، گفت: چطور میشود آموزش و پرورش زنجان چند ساختمان در مناطق خوب داشته باشد ولی از سوی دیگر نیاز مبرم به چند مدرسه در اقصی نقاط استان داشته باشد؟ مشخص است این ناترازی در گذشته توسط مدیران وقت ایجاد شده و باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه استاندار در کمیته مولد استانی اختیارات فراوانی دارد،گفت: به اختیار کمیته مولد استانی اگر تشخیص داده شود اموال مازاد دستگاهی به فروش برسد و در یک پروژه ستارهدار هزینه شود قطعاً باید عملیاتی شود و ماهم حمایت میکنیم.
محمدرضا نادری مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان در ابتدای این جلسه ضمن تشریح وضعیت اموال مازاد در استان گفت: تاکنون 260 ملک مازاد در سطح استان شناسایی شده و همچنان تیمهای ارزیاب برای بررسی بیشتر به تحقیقات خود ادامه میدهند.
وی با بیان اینکه متأسفانه برخی دستگاههای اجرایی در زمینه فروش اموال مازاد با ما همکاری نمیکنند، گفت: امیدوارم در آینده روند بهتر و اصلاح شود.
انتهای پیام/.