میراسماعیلی: تا روزی که هستم، برنامهها را پیش میبرم/ اگر دنبال اختلاس بودم، شرایطش را داشتم!
رئیس فدراسیون جودو گفت: تا روزی که هستم، برنامهها را پیش میبرم، البته تا الان کسی به من چیزی درخصوص رفتن نگفته است.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، آرش میراسماعیلی در نشست خبری که امروز (یکشنبه) در محل فدراسیون جودو برگزار شد، اظهار داشت: در ابتدا یک گریزی به چهار سال گذشته میزنم. قبل از ورود من به فدراسیون بحث تعلیق جدی شده بود و آن نامه نگاریها، فدراسیون جهانی را حساس کرد. در آن شرایط نامه نگاریهایی انجام شد و موضوع به دوران ما موکول شد.
وی افزود: با فدراسیون جهانی رایزنی کردیم و با رئیس کمیته المپیک ایران هم جلسه داشتیم. بدون اطلاع من، و با آیکن امضای من، نامه گارانتی ارسال شد. در مسابقات قهرمانی آسیا اجازه حضور نداشتم و در آنجا جنجال به پا شد، در حالیکه قبل از سفر گفتم که تیم اعزام نشود، اما آن اتفاقات افتاد. بعد از آن، رای به تعلیق دائم جودو با پیش شرط مبارزه با نمایندگان رژیم صهیونیستی داده شد.
میراسماعیلی تصریح کرد: من به صورت کتبی به وزارت ورزش اعلام کردم که وارد شکایت با فدراسیون جهانی نشویم، اما قبول نکردند و شکایت کردند. تقریبا یک سال و نیم در کش و قوس شکایت بودیم و در شرایط سختی قرار داشتیم، اما در آن شرایط که تنها هم بودیم، دفاع کردیم.
رئیس فدراسیون جودو گفت: اتفاقاتی رخ داد و برخی مغرضان داخلی، این موضوع یعنی رفع تعلیق را موفقیت نمیدانستند. در این چهار سال شرایط سختی بر ما گذشت، اما یاد گرفتیم تلاش کنیم. هر کسی به جز من بود، کار را زمین میگذاشت و این رشته نابود میشد. ما مسابقات رسمی را با تعداد زیاد و با جوایز نقدی آغاز کردیم و برنامهها اجرا شد. در زیرساختها ورود کردیم و دوازده خانه جودو ساخته شد. ما با پنج کشور تفاهم نامه امضا کردیم و در شرایط تعلیق ، اردوی مشترک داشتیم. در همین سه ماهه نخست سه اعزام داشتیم. بنابراین با تعامل و تفاهم نامه، سعی کردیم جودو را سرزنده نگه داریم.
وی افزود: با توجه به تعلیق و شرایط کرونا، حضور ما با ترکیب کامل در بازیهای کشورهای اسلامی یک موفقیت بود. حتی خناسان داخلی میخواستند جلوی حضور بانوان را بگیرند، اما نتوانستند. شاید در این چهار سال برخی سنگ اندازی کردند که یکسری افراد مریض و بیمار بودند. اینها در فدراسیونهای قبلی هم این کار را کرده بودند و دستشان برای خانواده جودو رو شده است. آنها منافع شخصی را ارجحیت میدهند. آنها عقدههای درونی خود را در اینستاگرام جبران میکنند.
میراسماعیلی تصریح کرد: آنها شرایط سختی را برای ما پیش آوردند. هیچکس به اندازه من در این چهار سال اذیت نشد. هیچ رئیس فدراسیونی نمیتواند ادعا کند که به اندازه من به سفر استانی رفته است. این بیاخلاقیها نشات گرفته از این است که به دنبال منافع شخصیشان هستند.
وی خاطرنشان کرد: خزانهدار فدراسیون از ما جدا شد و بعد از یکی دو سال شکایت کرد که ما هم از او شکایت کردیم. شما میتوانید رقم پرونده را ببینید. من از یک شهرستان مستضعف آمدهام، اما ما نان بازویمان را خوردهایم. میگویند که همه شرایط من به خاطر مسابقه ندادن با نماینده رژیم صهیونیستی است، اما من سال ها در تیم ملی بودم و مدالهای زیادی دارم. من در یک سال گذشته دوازده میلیارد آوردهام و اگر دنبال رانت و اختلاس بودم، شرایطش را داشتم.
رئیس فدراسیون جودو افزود: من رئیس فدراسیون هم نباشم، کسی نمیتواند این مدالها را از من بگیرد. بودجه چهار میلیاردی در شرایطی برای ما بود که بدهی مالیاتی پنج میلیاردی داشتیم، در حالی که این برای من نبود. 4 سال است حساب شخصیام بسته است و با حساب پسرم کار میکنم. به من چند روز پیش گفتند بخاطر مالیات 2 میلیاردی فدراسیون میخواهند دستگیرت کنند. گفتم بخاطر مالیات کسی را نمی گیرند اما باید مسئولان ورود کنند که چرا اداره مالیات فدراسیون ها را اذیت میکند و برخورد چکشی دارد.
وی تصریح کرد: در بحث پرونده پیش آمده، باید به یکی از مسئولان دادگستری اخطار بدهم که بی مورد به موضوع ورود کرد، وگرنه مجبورم افشاگری کنم. از زمانی که او به پرونده ورود کرد، روند پرونده تغییر کرده است. او باید عدالت را رعایت کند، وگرنه اتفاقات خوبی رخ نخواهد داد.
میراسماعیلی درباره استعفای میران گفت: او یک مبلغ 30 میلیون تومانی از ما درخواست داشت. من با او صحبت نکردم و به او پیام دادم که این در توان فدراسیون نیست و او اصلا در اردوی تیم ملی حضور پیدا نکرد.
وی درباره لزوم جلسه با سجادی و خسرویوفا گفت: من طبق دیداری که با رئیس فدراسیون جهانی داشتم، وی اعلام آمادگی کرد که به ایران بیاید. این گزارشها را انتقال دادم، اما این موضوع انجام نشد. البته تعاملات خوبی با فدراسیون ایران و فدراسیون جهانی شکل گرفته و هیچ اتفاقی بعد از شهریور رخ نخواهد داد و جودو به راه خودش ادامه میدهد. همین سهمیه برای بازیهای آسیایی یک نوع حمایت است و نیاز به این حمایت و حضور داریم. در جلسه با ویزر دو سهمیه وایلد کارت برای المپیک به ایران اختصاص داده شد و این قطعی است و این نشان دهنده حمایت فدراسیون جهانی است.
میراسماعیلی درباره تجمع مقابل در فدراسیون که امروز انجام شد و ادامه دارد، گفت: این بی اخلاقی است که البته آنها افراد خوشنامی هم نیستند. یکی سرمربیگری میخواهد و وقتی نمیشود، مخالف میشود. برخی وقتی از فدراسیون رفتند، دستشان کوتاه شد. اینها حرکتها پوپولیستی است و حتی در جلساتشان هم حرفهای غیر منطقی میدهند. البته خانواده جودو جواب این افراد را میدهد.
وی افزود: حتی اگر یک روز هم در فدراسیون باشم، با قدرت کارم را انجام میدهم. من بچه نظام هستم و بارها از داخل و بیگانگان سیلی خوردهام. این برای ما دردآور است که یک ایرانی علیه من و فدراسیون ایران اقدام میکند. تا روزی که هستم، برنامهها را پیش میبرم، البته تا الان کسی به من چیزی نگفته است.
وی درباره اینکه گفته میشود شاید به دلیل ناراحتی قلبی استعفا بدهد، گفت: امروز هم که هستم، شرایط جسمانی خوبی ندارم، اما به احترام دوستان آمدهام. من تا روزی که بخواهم انجام وظیفه کنم، میمانم. الان که اینجا هستم به خاطر جودو است. این درد است که جودو هنوز یک خانه جودو ندارد. من این رشته را با60 هزار نفر تحویل گرفتم، اما حالا به 110 هزار نفر رسیده است. جودو را در ایران تکه تکه کردند.
رئیس فدراسیون جودو تصریح کرد: سامبو، کوراش و ... در بازیهای آسیایی قبلی از جودو بودند. رئیس فدراسیون جهانی از من سوال کرد که چه کمکی میتواند به من کند؟ من گفتم که به جودوی ایران احترام بگذارد. این برای سومین بار بعد از دوران قهرمانی است که حمله قلبی به من دست داده است. البته هیچ رئیس فدراسیونی نیست که استرس نداشته باشد، در حالی که روسای سایر کشورها دغدغه ندارند. حالا شما این موضوع را با ایران مقایسه کنید. امیدوارم شرایطی درون ورزش کشور طوری باشد که مدیران با آرامش تلاش کنند.
وی درباره احتمال رویارویی دوباره با نمایندگان رژیم صهیونیستی پس از پایان دوران تعلیق گفت: قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. آن زمان که این اتفاق افتاد، بی تدبیری انجام شد. همه مسئولان بینالمللی شرایط ما را میدانند.
میراسماعیلی درباره سهمیه بازیهای آسیایی گفت: در بخش بانوان یک سهمیه داریم، اما در مردان چهار سهمیه در نظر گرفته شده است. البته انتظار داشتیم در بانوان دو سهمیه بگیریم. دوست داریم جودو با این سهمیه برود و خواهید دید که ملیپوشان دست و پا بسته نیستند و حتی امید به کسب مدال هم دارند.
وی درباره بازگشت ورزشکاران در کوراش و جوجیتسو به جودو گفت: حضور همزمان در دو رشته را ممنوع کردهایم و گفتهایم که این یک رشته را انتخاب کنند. هر کسی که برود یا برگردد، ممانعت نخواهیم کرد.
رئیس فدراسیون جودو گفت: امیدوار هستم که سیستم امنیتی و حراست به این نتیجه برسند که درخصوص اطلاعات که به خارج میرود، دقت نظر کنند و این افراد شناسایی شده و با آنها مقابله شود. در واقع باید شرایطی ایجاد کنند که آنها در آن رشته نباشند.
وی در مورد کادر فنی تیم ملی خاطرنشان کرد: ما حسین قمی را سرمربی گذاشتیم و تا بازیهای آسیایی به کارشان ادامه میدهند. در شرایط تعلیق آوردن مربی خارجی سخت است، اما برای تقویت کادر فنی بعد از هانگژو تلاش میکنیم. در این باره با خسرویوفا هم صحبت کردهام تا از یک مربی خارجی در کادر فنی استفاده کنیم.
انتهای پیام/