خشم آلمان از خروج توییتر از توافق اتحادیه اروپا برای مقابله با اطلاعات جعلی


خشم آلمان از خروج توییتر از توافق اتحادیه اروپا برای مقابله با اطلاعات جعلی

سیاستمداران و مقامات آلمانی به شدت از تصمیم توییتر برای خروج از توافق اتحادیه اروپا برای مقابله با اطلاعات نادرست انتقاد کردند و این تصمیم را محکوم کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کمیسیون اتحادیه اروپا روز گذشته اعلام کرد که توییتر از توافق اتحادیه اروپا برای مبارزه با اطلاعات نادرست در اینترنت خارج می شود. تیری برتون، کمیسر بازار داخلی اتحادیه اروپا در توییتی اعلام کرد که به این ترتیب این پلتفرم رسانه‌های اجتماعی به آیین نامه رفتار داوطلبانه پشت می کند. او نوشت: اما تعهدات باقی می ماند.

وی افزود: فراتر از تعهدات داوطلبانه، مبارزه با اطلاعات نادرست تحت قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا (DSA) از 25 اوت اجباری خواهد بود. تیم‌های ما آماده اجرا خواهند بود.

آیین نامه رفتار داوطلبانه اتحادیه اروپا شرکت‌ها را ملزم می‌کند تا در برابر انتشار اطلاعات نادرست اقدام کنند و به طور منظم در مورد پیشرفت ها در این راستا گزارش دهند. از جمله موارد دیگر، مسئله تعداد حساب‌های جعلی ایجاد و استفاده شده مطرح است یا اینکه چگونه بررسی‌های واقعیت بر انتشار اطلاعات نادرست تأثیر گذاشته است. علاوه بر توییتر، شرکت‌هایی که این کد را امضا کرده‌اند شامل گوگل، تیک‌تاک، مایکروسافت و شرکت مادر فیس‌بوک و اینستاگرام متا هستند.

پیش ازاین علائمی ظاهر شده بود که نشان می‌داد توییتر آمادگی انجام تعهدات خود را ندارد. در ماه فوریه، کمیسیون اتحادیه اروپا گزارش هایی درباره نحوه اجرای قوانین توسط پلتفرم های آنلاین منتشر کرد. مقامات بروکسل در آن زمان اعلام کردند که گزارش توییتر از گزارش های دیگر عقب مانده است. بر اساس اطلاعات این نهاد اروپایی آنچه ارائه شده حاوی اطلاعات کمی است و هیچ داده هدفمندی ندارد.

قانون خدمات دیجیتال (DSA) همچنین در نظر گرفته شده است تا اطمینان حاصل شود که پلتفرم‌ها محتوای غیرقانونی در سایت‌های خود را سریع‌تر حذف می‌کنند. این الزامات در سراسر اتحادیه اروپا از اواسط فوریه 2024 و حتی زودتر برای پلت فرم های به ویژه بزرگ اعمال می شود. تخلفات می تواند منجر به جریمه تا شش درصد از فروش سالانه شود.

پیش از این هشدارهایی نیز در مورد اینکه این شرکت برای مواجهه با قوانین جدید آماده نیست به صاحب این پلتفرم یعنی ایلان ماسک داده شد.

همچنین هشدارهایی به صورت مکرر به توییتر در رابطه با عدم آمادگی لازم این پلتفرم برای قوانین جدید داده شده است. زیرا در صورت نقض قوانین مبلغ 6 درصد از درآمد جهانی این شرکت دریافت خواهد شد و در صورت ادامه بصورت تعلیق در خواهد آمد. از زمان مالکیت ماسک تاکنون نیروی کار توییتر از 7500 نفر به 1500 نفر کاهش یافته است. این موضوع ترس از کاهش استانداردهای نظارت و قابلیت پایبندی به قوانین را افزایش داده است.

ایلان ماسک شرکت توییتر را در نوامبر سال 2022 خریداری کرد. از آن زمان تاکنون این شرکت به عنوان یک پلتفرم آنلاین بسیار بزرگ تحت نظارت اتحادیه اروپا قرار دارد. بنابراین رعایت تدابیری مانند انتشار حسابرسی ها نشان دهنده پایبندی به قوانین این اتحادیه خواهد بود.

به نوشته روزنامه هامبورگر ابند بلات، آلمان خروج توییتر از توافق اتحادیه اروپا برای مبارزه با اطلاعات نادرست در اینترنت را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

"فولکر ویزینگ"، وزیر دیجیتال آلمان از حزب لیبرال دموکرات در این باره گفت: اتحادیه اروپا با قانون رفتار در برابر اطلاعات نادرست، ابزاری موثر برای شناسایی و حذف اخبار جعلی دارد. توئیتر باید از مسئولیت ویژه خود در برخورد با اطلاعات نادرست آگاه باشد و تعهد خود را به جای عقب نشینی تقویت کند. وی افزود: در غیر این صورت باید در مورد اقدامات اجباری در رابطه با قانون خدمات دیجیتال صحبت کنیم.

نانسی فایزر ، وزیر کشور فدرال آلمان نیز بر قانون جدید اتحادیه اروپا در مورد خدمات دیجیتال تاکید کرد. وی در توییتر نوشت: این قانون ما برای همه پلتفرم‌ها صدق می‌کند، ما آن را اجرا خواهیم کرد. فایزر خروج احتمالی این پلت فرم متعلق به ایالات متحده آمریکا از منشور رفتار اتحادیه اروپا را "غیر مسئولانه" توصیف کرد. فایزر گفت: اطلاعات نادرست، دروغ و تبلیغات به نفرت دامن می زند و سمی برای دموکراسی است.

توییتر مکررا متهم است که برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست در این پلتفرم به اندازه کافی تلاش نکرده است. از سوی دیگر، "ایلان ماسک"، رئیس این شرکت تاکید می‌کند که می‌خواهد محدودیت‌های بیش از حد آزادی بیان را حذف کند.

"ساسکیا اسکن"، رئیس حزب سوسیال دموکرات نیز انتقادات شدیدی را از این پلتفرم ابراز کرد. اسکن در این باره گفت: توئیتر بدیهی است که نمی‌خواهد با افزایش اطلاعات نادرست در شبکه‌اش مقابله کند و به نفرت جنسی، نژادپرستانه و نفرت بد علیه افراد یا گروه‌های به حاشیه رانده شده اجازه می‌دهد تا فضای بیشتری را اشغال کند.

وی افزود: بنابراین، DSA اکنون باید به ویژه به توییتر نشان دهد که آیا کشورهای عضو به طور مؤثر خواهان مسئولیت پلتفرم‌های اصلی در مبارزه با اطلاعات نادرست، علیه نفرت و سخنان نفرت انگیز و محافظت از دموکراسی هستند یا خیر. قوانین DSA "کاملا مناسب برای این است.

DSA همچنین در نظر دارد، از جمله موارد دیگر، اطمینان حاصل کند که پلتفرم‌ها محتوای غیرقانونی در سایت‌های خود را سریع‌تر از قبل حذف می‌کنند. به نوبه خود، گزارش چنین محتوایی برای کاربران آسان تر خواهد بود. اساساً، خدمات بزرگ باید از قوانین بیشتری نسبت به خدمات کوچک پیروی کنند.

"برتون" در اواخر نوامبر گفته بود که توییتر باید تلاش های خود را برای پیروی از قوانین اتحادیه اروپا افزایش دهد. به گفته وی این شبکه اجتماعی باید دستورالعمل های کاربر شفاف را معرفی کند، محتوا را به میزان قابل توجهی تعدیل کند، از آزادی بیان محافظت کند و در برابر اطلاعات نادرست اقدام قاطعانه انجام دهد.

رئیس توییتر، ایلان ماسک، همیشه تاکید کرده بود که محدودیت‌های بیش از حد آزادی بیان در این پلتفرم باید از بین برود.

"اسکن"، رهبر حزب سوسیال دموکرات سال گذشته حساب توییتر خود را تعطیل کرد و از جمله به این مسئله اشاره کرد که این پلتفرم هیچ کاری در مورد پروفایل های جعلی انجام نمی دهد و در برخورد با محتوای مجرمانه گزارش شده بسیار بی دقت است.

وی تاکید کرد: این واقعیت که توییتر اکنون از توافق اتحادیه اروپا علیه انتشار اطلاعات نادرست در اینترنت خارج شده است، ارزیابی من را تأیید می کند و تصمیم من برای تداوم عدم حضور در این پلت فرم را تقویت می کند. وی هم زمان برای استفاه از Mastodon، یک رقیب توییتر توسعه یافته در آلمان، که خودش از آن استفاده می کند، تبلیغ کرد و از همه رسانه ها و سیاستمداران خواست به آن روی آورند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon