چرا یهودیان از اسرائیل می‌گریزند؟

چرا یهودیان از اسرائیل می‌گریزند؟

شبکه تلویزیونی الجزیره در گزارشی اعلام کرد، تجربه سال‌ها و دهه‌ها گذشته برای بسیاری از مهاجران یهودی ثابت کرد، فلسطین اشغالی آن وطن و رؤیایی که برایشان ترسیم شده نیست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، این رسانه در گزارشی که در پایگاه اطلاع رسانی‌اش منتشر شد، نوشت:  اسرائیل مانور زیادی بر روی تصاویر ورود پناهجویان یهودی جنگ روسیه و اوکراین به فلسطین اشغالی داشت، تصاویر مهاجرین جدیدی که با پرچم‌های سفید و آبی در دست و نشان دادن علامت پیروزی از پلکان هواپیما به پایین می‌آمدند، اما آنچه که تل‌آویو به شدت به دنبال پنهان کردن آن است تعداد یهودیانی است که تصمیم به ترک اسرائیل گرفته و بعد از آنکه به این سرزمین مهاجرت کردند، تصمیم به ترک آن گرفته‌اند تا پدیده‌ای که در زبان عبری به نام "یوردیم" یعنی ریزش معروف است، عیان تر شود.

در ادامه گزارش آمده است: به طور مثال: آمارهایی که دو ماه بعد از آغاز جنگ اوکراین منتشر شد، نشان داد حدود 1800 یهودی روسی از مجموع 5600 نفری که در چارچوب قانون بازگشت، مهاجرت کرده بودند، با در دست داشتن گذرنامه‌های اسرائیلی خود به مسکو بازگشتند.

این به آن معنی است که یک سوم از یهودیان روسی تباری که به فلسطین اشغالی مهاجرت کرده بودند بعد از روی کار آمدن افراطی‌‌ترین کابینه در (رژیم) اسرائیل به سرعت به دیار خود بازگشتند.

در همین زمان شاهد گسترش موج درخواست‌ها برای کسب تابعیت اروپایی در میان یهودیان مهاجر هم گسترش پیدا کرد.

در این بین بالاترین میانگین تقدیم درخواست‌ها با 13 درصد برای دریافت تابعیت فرانسوی بود، این در حالی است که درخواست برای دریافت تابعیت کشورهای اتحادیه اروپا هم به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده و مسئولین پرتغالی هم اعلام کردند طی این مدت شاهد افزایش 68 درصدی میزان درخواست‌های اسرائیلی‌ها برای دریافت تابعیت این کشور می‌باشند، مسئولین لهستانی و آلمانی هم از افزایش 10 درصدی این درخواست‌ها خبر دادند.

براساس گزارش الجزیره پدیده مهاجرت معکوس، پدیده بیگانه‌ای با رژیم اسرائیل نیست و طی سال‌های اولیه تاسیس (رژیم) اسرائیل 10 درصد از مهاجرانش آن را ترک کردند به نحوی که طی اولین دهه از تاسیس (این رژیم) 100 هزار نفر از مهاجران دست به مهاجرت معکوس زدند و این رقم در سال 1967 از مرز 180 هزار نفر گذشت.

این روند مهاجرت معکوس در حالی صورت می‌گیرد که مسئولین اسرائیلی برای مقابله با آن محدودیت‌های بسیار شدیدی را برای درخواست اجازه خروج اعمال کردند.

در پایان این گزارش هم آمده است: تجربه سال‌ها و دهه‌های گذشته برای بسیاری از مهاجران به سرزمین‌های اشغالی ثابت کرد که اینجا سرزمین رؤیاهای آنها نیست، از اینرو می‌توان گفت که اسرائیل امروز دیگر سرزمین مهاجرت، آنگونه که طی پنج دهه اول از عمر خود بود، نیست، شاید همین امر هم یکی از دلایلی باشد که مسئولین اسرائیلی را بر آن داشته تا قانون صدور گذرنامه را تغییر داده و کسب گذرنامه را برای صهیونیست‌ها دشوارتر از گذشته کند.

انتهای پیام/*

 
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران