هشدار رئیس جمهور آلمان درباره خطرات توسعه هوش مصنوعی


هشدار رئیس جمهور آلمان درباره خطرات توسعه هوش مصنوعی

رئیس جمهور فدرال آلمان در نشستی درباره خطرات توسعه هوش مصنوعی هشدار داده و نظارت موثرتر بر این فناوری را لازم دانست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، "فرانک والتر اشتاین مایر"، رئیس جمهور فدرال آلمان، نسبت به خطرات احتمالی ناشی از توسعه مداوم هوش مصنوعی هشدار داد. اشتاین مایر در نشستی با محوریت این موضوع گفت: هوش مصنوعی یک فناوری مخرب است که زندگی همه ما را تغییر خواهد داد. رئیس جمهور فدرال آلمان هشدار داد که این فناوری همچنین می تواند به صورت دستکاری و بدخواهانه استفاده شود. او به عنوان نمونه به تصویر انفجار ادعایی در وزارت دفاع ایالات متحده اشاره کرد که هزاران بار در اینترنت به عنوان اخبار جدی به اشتراک گذاشته شده بود.

وی افزود: خبر جعلی افشا شد، اما قیمت‌های بازار سهام قبلاً در بازارهای مالی سقوط کرده بود. شفاف سازی همیشه آنقدر سریع و واضح نیست و شفاف سازی همیشه به همه کسانی که پیام را دیده اند نمی رسد.

"اشتاین مایر" گفت، گسترش ترس با چنین عکس‌هایی که به‌طور مصنوعی تولید می‌شوند، متاسفانه خیلی خوب عمل می‌کند و تقلبی‌ها بهتر و بهتر می‌شوند. وی افزود: وقتی جعلی در دنیا منتشر شد، اصلاح آن دشوار است. یک نوع آموزش عمومی دیجیتال ضروری است.همه ما باید یاد بگیریم که به جای تکیه بر معقول بودن یک ماشین، پاسخ های هوش مصنوعی را بررسی کنیم.

اشتاین مایر تاکید کرد که یک چارچوب اخلاقی و قانونی با استانداردهای موثر و نهادهای نظارتی نیز باید ایجاد شود. به گفته وی برای کشف تحولات نامطلوب، روزنامه نگاری قوی و مستقل نیز ضروری است.

مقامات آلمانی مرتبا درباره خطرات توسعه هوش مصنوعی هشدار می دهند.

"ساسکیا اسکن"، رهبر حزب سوسیال دموکرت آلمان هم اخیرا از ایجاد یک مرجع نظارتی برای استفاده از هوش مصنوعی (KI) در آلمان حمایت کرد. این مقام آلمانی در گفتگویی با خبرگزاری آلمان گفت: از آنجایی که مدیریت داده ها نقش مهمی در نظارت دارد، افسر حفاظت از داده ها و آزادی اطلاعات می تواند انتخاب خوبی باشد. وی تاکید کرد: در هر صورت، ما به مرجعی نیاز داریم که ارزیابی کند آیا استفاده از هوش مصنوعی از قانون پیروی می کند یا خیر.

اسکن در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که هوش مصنوعی پتانسیل بالایی دارد، به عنوان مثال برای آموزش عادلانه تر، مراقبت های پزشکی بهتر و مدیریت کارآمدتر. اما مطمئناً خطراتی نیز مانند همه فناوری ها وجود دارد. خوب است که آلمان و اروپا نه تنها از نظر فناوری در خط مقدم باشند، بلکه در مورد نحوه تنظیم استفاده از هوش مصنوعی نیز پیشرو باشند.

وزاری کار و کشور آلمان هم اخیرا نسبت به تبعیض و کنترل غیرقانونی کارمندان توسط هوش مصنوعی در شرکت‌ها هشدار دادند.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در آینده قوانین بسیار سخت گیرانه‌تری در آلمان برای نظارت، کنترل یا انتخاب کارمندان با استفاده از هوش مصنوعی وجود خواهد داشت. روزنامه "زوددویچه سایتونگ" در گزارشی نوشت، "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان و هوبرتوس هیل، وزیر کار فدرال هر دو می‌خواهند در یک قانون جدید حفاظت از داده‌های کارکنان از نظارت کامل بر کارمندان جلوگیری کنند.

به گفته نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان هوش مصنوعی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد و این فرصت‌های بسیار زیادی را در بر دارد، اما همچنین این خطر را دارد که فرآیندها دیگر شفاف نباشند، انسان‌ها مورد تبعیض قرار گیرند یا حقوق شخصی از طریق نظارت نادرست نقض شود.

دولت همچنین می‌خواهد استفاده از هوش مصنوعی را در فرآیندهای استخدام در شرکت‌ها محدود کند. بر این اساس برنامه‌های مربوطه باید با استانداردهای علمی مطابقت داشته باشند و فقط می‌توانند ویژگی‌هایی را بررسی کنند که برای یک موقعیت مهم هستند.

وزیر دیجیتال آلمان نیز اخیرا خواستار مقررات سریع اتحادیه اروپا برای کاربردهای هوش مصنوعی شده است. وی در این باره گفت: هوش مصنوعی وارد زندگی روزمره شده است و زندگی ما را به طور اساسی تغییر خواهد داد. اتحادیه اروپا باید به سرعت به این موضوع واکنش نشان دهد. همچنین وزارت کشور فدرال آلمان خواهان یک چارچوب قانونی شفاف در این راستا است.

وزیر دیجیتال آلمان گفت: ما باید اکنون عاقلانه واکنش نشان دهیم و هوش مصنوعی را به طور معقولی تنظیم کنیم، قبل از اینکه برای این کار خیلی دیر شود. این کار نباید دوباره سال‌ها طول بکشد. باید اطمینان حاصل شود که این فناوری جدید تنها در صورتی قابل استفاده است که به ارزش‌های اروپایی مانند دموکراسی، شفافیت و بی طرفی پایبند باشد.

برنامه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مانند ChatGPT با کمک هوش مصنوعی محتوا تولید می‌کنند. کاربران می‌توانند دستورات یا جملاتی را مشخص کنند که سیستم‌های مربوطه به‌طور مستقل آن‌ها را با کمک حجم وسیعی از داده‌های اینترنت تکمیل می‌کنند.

نتایج نظر سنجی‌ها هم نشان نشان می‌دهد که اکثر شهروندان آلمانی از قوانین سختگیرانه‌تر برای توسعه هوش مصنوعی حمایت می‌کنند.

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon