تعطیلی داروخانه‌های آلمان در اعتراض به دستمزدها


تعطیلی داروخانه‌های آلمان در اعتراض به دستمزدها

امروز (چهارشنبه) داروسازان آلمانی در اعتراض به شرایط کاری و دستمزدها داروخانه‌ها را تعطیل کردند و تجمعات اعتراضی در برخی مناطق برگزار می‌شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "هامبورگر ابند بلات" آلمان، امروز (چهارشنبه) بسیاری داروخانه ها در سراسر آلمان در اعتراض به دستمزدها و شرایط کاری بسته می مانند.

در اعتراض به سیاست های بهداشتی دولت فدرال آلمان، بسیاری از داروخانه ها در این کشور امروز (چهارشنبه) بسته خواهند ماند. با این حال، همانطور که توسط اتحادیه فدرال انجمن های داروسازان آلمان (ABDA) اعلام شده است، عرضه دارو همچنان باید از طریق داروخانه های اورژانسی حفظ شود.

با این اقدام اعتراضی سراسری، این صنعت می خواهد توجه را به کمبود کارکنان و هزینه های اضافی جلب کند، به عنوان مثال به دلیل کمبودها در تامین دارو. معترضان از جمله افزایش کارمزدها که مدت هاست وجود نداشته است را نیز درخواست کرده اند. تعداد داروخانه ها در آلمان اخیراً به زیر 18000 رسیده است.

همچنین تظاهرات و تجمعات در چندین شهر برای "روز اعتراض" برنامه ریزی شده است. کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت آلمان قبلاً درخواست ها برای دستمزد بالاتر را رد کرده است. وی این مسئله را قابل درک دانست که داروخانه ها به درخواست های هزینه و سایر مشکلات اشاره کرده‌اند و در عین حال گفت که متأسفانه به دلیل کمبود بودجه اضافی و افزایش مشارکت در بیمه سلامت قانونی، در حال حاضر زمینه ای برای این امر وجود ندارد.

"لارس لیندمان"، سیاستمدار بهداشتی حزب لیبرال دموکرات آلمان در این باره به خبرگزاری آلمان گفت: اگر آزادی عمل مالی زیاد اجازه نمی دهد، پس باید شرایط چارچوب را تغییر دهیم. داروخانه ها به بوروکراسی کمتر، حداکثر انعطاف و امنیت برنامه ریزی نیاز دارند. وی تاکید کرد: وزیر بهداشت باید روی این موضوع تمرکز کند و با داروخانه ها تبادل نظر کند. تنها نه گفتن هیچ راه حلی نمی آورد. یک چیز واضح است: درهای بسته داروخانه نباید به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شود.

معترضان خواستار این هستند که که هزینه ثابت 8.35 یورو برای هر داروی تجویزی برای مشاوره، که ده سال است افزایش نیافته است، به 12 یورو افزایش یابد. بر اساس این درخواست سپس باید به طور منظم با توسعه شرایط هزینه ها تنظیم شود. همچنین باید یک نرخ ثابت اضافی برای هر داروخانه وجود داشته باشد تا بتواند پیشنهاد عرضه را در آن منطقه تضمین کند. برای تلاش اضافی در مورد داروهایی که قابل تحویل نیستند، باید برای هر تعویض 21 یورو هزینه اضافه پرداخت شود.

تعداد داروخانه ها در آلمان مرتبا در حال کاهش است. بر اساس آمارهای رسمی در پایان ماه مارس 17939 داروخانه در آلمان وجود داشت که پایین ترین سطح در بیش از 40 سال گذشته بود. از پایان سال گذشته، 129 داروخانه کمتر در سراسر کشور وجود داشته است: 17 افتتاح جدید با 146 تعطیلی در سه ماهه اول سال 2023 مواجه شدند.

بر اساس داده های این صنعت، تعداد شاغلان در داروخانه ها در سال گذشته اندکی کاهش یافت و به 159352 نفر رسید. 1.4 میلیارد داروی نسخه‌ای و بدون نسخه برای بیماران توزیع شد. کل گردش مالی داروخانه ها به تقریباً 64.9 میلیارد یورو افزایش یافت. سود عملیاتی قبل از مالیات یک داروخانه متوسط ​​به 162890 یورو کاهش یافت. برای امسال، این انجمن به دلیل افزایش دستمزدها، هزینه های اضافی 10000 یورویی را انتظار دارد.

در این شرایط داروسازان آلمانی احساس نمی کنند صدای آن ها توسط سیاستمداران شنیده می شود. در واکنش به این شرایط آنها خواستار یارانه های بیشتر و بوروکراسی کمتر هستند. دولت فدرال درک کمی از این موضوع دارد.

مشکلات داروخانه ها در آلمان بسیار زیاد است: از یک طرف، مانند تقریباً در همه مناطق، هزینه های آنها در نتیجه همه گیری کرونا و تورم به شدت افزایش یافته است. علاوه بر این، تنگناهایی برای عرضه داروهایی مانند آنتی بیوتیک ها وجود دارد. در حال حاضر بیش از 600 دارو در دسترس نیستند، به همین دلیل است که دولت فدرال در حال برنامه ریزی قانونی برای رفع تنگنای تامین است.

داروخانه ها همچنین از کمبود نیرو شکایت دارند. از یک طرف، افراد کمتری هستند که بخواهند در حرفه های داروسازی مشغول به کار شوند. از سوی دیگر کمبود جوانان برای عهده داری کار در داروخانه های موجود وجود دارد. در برخی مناطق خطر کمبود عرضه وجود دارد.

یکی از خواسته های داروسازان در آلمان این است که دولت به دغدغه های آنها توجه کند. گابریله رجینا اووروینینگ، رئیس اتحادیه فدرال انجمن‌های داروسازان آلمان (ABDA)، ، این خطر را می‌بیند که داروخانه‌ها نتوانند به دلیل مشکلات فراوان، تعهدات قانونی خود را انجام دهند.

اتحادیه فدرال انجمن های داروسازان آلمان (ABDA) از این رو اعتراضاتی را برنامه ریزی کرده است و اعلام کرده که این اعتصاب نیست، زیرا داروسازان مجاز به اعتصاب نیستند. با این حال، بسیاری از داروخانه ها در روز چهارشنبه 14 ژوئن تعطیل خواهند بود. پس از آن داروها فقط در داروخانه های اورژانسی در بسیاری از نقاط در دسترس هستند.

علاوه بر این، انجمن‌ها و اتاق‌های داروسازی دولتی خواستار تجمعات اعتراضی در سراسر آلمان شده‌اند. روز دوشنبه تجمعی در هانوفر برگزار شد. در بسیاری از داروخانه ها نیز پوسترهایی درباره اعتراض و مطالبات انجمن داروسازان نصب شده است.

در حالی که شرکت های بیمه سلامت و دولت فدرال به افزایش هزینه ها مانند کمک های بلاعوض و داروهای بیشتر فروخته شده در سال های اخیر اشاره می کنند، داروسازان خاطرنشان می کنند که تورم و تنگناهای دارویی منجر به کاهش درآمد شده است.

اولاف بهرنت، رئیس انجمن داروسازان براندنبورگ، در این باره گفت: یک چیز برای حرفه ما قطعی است: دولت فدرال این روز اعتراض را برانگیخت. با وجود افزایش هزینه ها و تورم، داروسازان در ده سال گذشته هیچ گونه تعدیل هزینه ای دریافت نکرده اند.

هانس پیتر هوبمن، رئیس انجمن داروسازان ایالت بایرن هم گفت: با این روز اعتراض می خواهیم اهمیت داروخانه ها را برای عرضه محلی داروها نشان دهیم.

مشتریان داروخانه باید حتی پس از یک روز اعتراضی در روز چهارشنبه برای محدودیت‌های بعدی هم آماده باشند. گابریل اوروینینگ، رئیس انجمن مربوطه، به نشریه فوکوس گفت: اگر صدای ما شنیده نشود، دوباره تظاهرات خواهیم کرد. مردم متوجه خواهند شد که چه معنایی دارد که داروخانه وجود دارد - یا نه. این انجمن از داروخانه ها خواست که به عنوان بخشی از اعتراض علیه سیاست های بهداشتی دولت فدرال، روز چهارشنبه تعطیل شوند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان