حاج علیاکبری: ائمه جمعه از کار مردم گرهگشایی کنند
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: داشتن ارتباط با مردم و خدمت و گرهگشایی از کار مردم، مهمترین رسالتی است که امروز بر دوش ائمه جمعه قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم در همدان، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلیاکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، در اجلاس منطقهای نمایندگان ولی فقیه در استانها و ائمه جمعه استانهای غرب و جنوب غرب که به میزبانی همدان برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی تمام محاسبات و نقشههای دشمنان را بر هم زده است، اظهار داشت: در تمامی این سالها همیشه دشمنان انقلاب اسلامی در تلاش بودند تا به انقلاب و این کشور ضربه بزنند.
وی با اشاره به اینکه ائمه جمعه بهعنوان فرماندهان قرارگاه فرهنگی باید وظایف خود را بهخوبی بدانند و به آن عمل کنند، یادآور شد: امروز سنگر، مسجد است و قرارگاه، نماز جمعه و مدیریت و فرماندهی هر دوی این مجموعهها با ائمه جمعه است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه باید بپرسیم امروز وضعیت این سنگرها و قرارگاهها به چه نحوی است، خاطرنشان کرد: اگر خدای نکرده کارها خوب پیش نرفت، معلوم میشود که نیازمند کار بیشتری در این عرصه هستیم و به بیان دیگر ارتباط قرارگاه با این مراکز به خوبی برقرار نیست.
وی با تأکید بر اینکه اگر گاهی مسیر گم شد و یا دچار برخی اختلافات شدیم، این وظیفه فرمانده قرارگاه است تا هماهنگکننده بین نیروها باشد، گفت: این سفارش حضرت امام خمینی(ره) است که مسجد سنگر است، به بیان دیگر آنجایی که میتواند نیروی شایسته برای حضور در این نبرد تربیت کند، مسجد است.
حاج علی اکبری، با اشاره به اینکه اگر در جایی دیگر مقاومت میشود نیز به اعتبار مقاومت و تربیت نیرو در مسجد است، یادآور شد: این کلید واژهای بود که حضرت امام(ره) فرمودند و امروز نیز باید نسبت به آن حساس باشیم.
وی افزود: لازم است تا مساجد را به محل اجتماع گرم مومنین تبدیل کنیم و شاهد حضور پر شور جوانان در آن باشیم و فراموش نکنیم که مسجد، سنگر است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اولویت اول کاری ائمه جمعه را توجه و فعالیت در حوزه مساجد عنوان کرد و یادآور شد: ائمه جمعه باید آرایش دفاعی متناسب با شرایط را چینش کنند و برای مقاومت نیروها را سازماندهی کنند و در کنار آن با پشتیبانی سنگرها به حل مشکلات بپردازند و به آن رسیدگی کنند.
وی با بیان اینکه اگر میخواهیم هویت دینی و انقلابی در فرد شکل بگیرد، این مهم با محوریت مسجد محقق میشود، اظهار کرد: توجه به مساجد و ساخت مساجد در اماکن مختلف از ضرورتهاست که باید در پروژهها مد نظر قرار گیرد.
امام جمعه موقت تهران، با تأکید بر اینکه ائمه جمعه برای فعالیت در حوزه مسجد، نباید منتظر عمل دیگر نهادها باشند، گفت: اگر مشکلی در عرصه مساجد وجود داشته باشد، این وظیفه اصلی روحانیون است که وارد شوند و نقش امامت خود را ایفا کنند.
وی تصریح کرد: اگر نقش آفرینی ائمه جمعه در ارتباط با مساجد را از آنها بگیرند، این دیگر امامت نیست و رکن هویتی خودش را از دست داده است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با تأکید بر اینکه ائمه جمعه باید برای رفع کمبودها و مشکلات در گذشته، با تمام توان امروز به میدان بیایند، اظهار کرد: امروز زمان جبران و تدبیر جدید برای این موضوع است.
وی، تربیت مومن و مجاهد تراز را محصول مسجد تراز عنوان کرد و گفت: با مشاهده زندگینامه شهدا، میبینیم که بیش از 97 درصد از شهدا، از بچههای مسجدی بودند.
حاج علیاکبری با بیان اینکه دستیابی به محله، شهر و نظام اسلامی، بیمسجد میسر نمیشود، یادآور شد: در دور جدید مدیریت در شورای سیاستگذاری از اول بر مساله مسجد تأکید داشتیم و پس از گذشت چندین سال، ضمن تأکید بر اهمیت مسجد، نیازمند بازطراحی در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به اینکه اولین نقطه تصمیمات ائمه جمعه در منطقه خودشان، باید مسئله مسجد و اداره مسجد باشد و آن را وظیفه مسلم خود بدانند، خاطرنشان کرد: چه دیگران و نهادهای دیگر همکاری کنند و چه همکاری نکنند، این وظیفه بر دوش ائمه جمعه قرار دارد و لازم است تا برای موفقیت ما به وظیفه، قطعی و مسلم خودمان به شکل مناسب، عاقلانه، عالمانه، هنرمندانه و مجاهدانه عمل کنیم.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با تأکید بر اینکه نهاد امامت جمعه در ارتباط با مساجد، باید خودسازی را از خود شروع کند، خاطرنشان کرد: در این مسیر لازم است تا از همه ظرفیتهای موجود و افراد تأثیر گذار به نحو احسن استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه باید خودمان را از امروز برای انجام این ماموریت آماده کنیم، یادآور شد: در بسیاری از مساجد در مناطق مختلف شاهد حضور پرشور نسل جوان هستیم که ضروری است از تجارب این مساجد برای استفاده در مساجد دیگر بهره ببریم.
امام جمعه موقت تهران، خاطرنشان کرد: داشتن ارتباط با مردم و خدمت و گرهگشایی از کار مردم، مهمترین رسالتی است که امروز بر دوش ائمه جمعه قرار دارد.
انتهای پیام/