بلاتکلیفی والدین از نرخ سرویس مدارس در سال جدید

بلاتکلیفی والدین از نرخ سرویس مدارس در سال جدید

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با توجه به عدم ارسال تعیین نرخ سرویس مدارس برای سال ۱۴۰۲ ـ ۱۴۰۳ گفت: این موضوع موجب گلایه خانواده‌ها شده و امیدواریم شهرداری هر چه سریع‌تر این لایحه را به شورا ارسال کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکصد و پنجاه و هفتمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران برگزار شد.

در ابتدای جلسه پس از سخنان ابتدایی چمران اعضای شورای شهر تهران تذکراتی را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند.

مهدی اقراریان به عنوان نخستین تذکردهنده به تذکر چهل‌و‌نهم خود اشاره کرد و گفت: بر اساس بند 30 ماده 80 قانون تشکیلات شوراها شهرداری باید توجه لازم را به صرفه و صلاح شهر داشته باشد و در این زمینه انتظار این است که شهرداری تهران گزارشی را از آخرین وضعیت پروژه‌های مشارکتی در شرکت‌ها و سازمان‌ها و مناطق برای بنده ارسال کند.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با اشاره به درخواست اقراریان جهت ارسال گزارش از آخرین وضعیت پروژه‌های مشارکتی در شهر گفت: بهتر است این گزارش در صحن شورا ارائه شود تا اعضا نیز از جزئیات این گزارش مطلع شوند.

وی تصریح کرد: متاسفانه در گذشته بیش از 90 درصد از پروژه‌ها مشارکتی به دادگاه‌ها کشیده می‌شد و امیدواریم در این دوره فرآیندی در دستور کار قرار بگیرد که واقعا پروژه‌ها مشارکتی باشد و به نتیجه مثبت برسد.

به گزارش تسنیم، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران نیز در جلسه امروز با اشاره به عدم ارسال لایحه تعیین نرخ سرویس مدارس از سوی شهرداری تهران گفت: متاسفانه در این زمینه گلایه‌هایی از سوی والدین مطرح می‌شود و انتظار ما این است که هر چه سریع‌تر این لایحه به شورا ارسال شود.

وی گفت: بر اساس اعلام شهرداری قرار بود تا آخر خردادماه امسال لایحه تعیین نرخ سرویس مدارس به شورا ارسال شود که متاسفانه هنوز این لایحه ارسال نشده است و بسیاری از والدین با حضور در مدارس اعلام کرده‌اند که مدیران مدارس از آنها مبالغی را به عنوان پیش پرداخت درخواست کرده‌اند که همین امر مشکلاتی را به وجود آورده است و امیدواریم هر چه سریع‌تر این لایحه به شورا ارسال شود تا در صحن در خصوص نرخ سرویس مدارس برای سال 1403 ـ 1402 تصمیم‌گیری شود.

سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران نیز در ادامه جلسه امروز شورا، با بیان اینکه در برخورد با آسیب برنامه‌ای برای معتادان بهبودیافته نداریم، تصریح کرد: باید به دنبال برنامه‌های عملیاتی در این زمینه باشیم و نباید به برنامه‌های تئوری فردی اکتفا کرد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ای برای جلوگیری از ابتلای مجدد بهبودیافتگان وجود ندارد، افزود: با این روند هزینه‌هایی که برای بهبود صورت گرفته، هدر خواهد رفت که یکی از این موضوعات ایجاد اشتغال است که باید دستگاه‌های مربوطه در این خصوص اقدام کنند.

نجفی با اشاره به اینکه نمی‌توان تلاش‌های شهرداری تهران به‌ویژه مدیرعامل سازمان رفاه را نادیده گرفت‌، افزود: تمام اقدامات مربوط به شهرداری نیست و از 25 هزار معتاد متجاهر در تهران تنها وظیفه جمع‌آوری 5 هزار معتاد به عهده شهرداری است و با توجه به اینکه تهران شهری ملی است باید سایر دستگاه‌ها نیز وارد عمل شوند.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران تاکید کرد: امیدواریم جلسات با حضور مدیریت شهری و دستگاه‌های اثرگذار ادامه داشته باشد تا با برنامه‌ریزی‌های لازم بتوان از آسیب‌ها در سطح شهر تهران جلوگیری کرد.

به گزارش تسنیم، مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نیز در ادامه جلسه امروز شورا، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه گفت: فعالیت بسیار پیچیده‌ای در قوه قضائیه انجام می‌شود و از نظر رفاهیات نیز در حداقل به سر می‌برند.

وی با اشاره به وضعیت ساختمان بلدیه در میدان امام خمینی(ره) تصریح کرد: این ساختمان سال‌ها است که نیمه‌کاره رها شده و هیچ استفاده‌ای از آن نمی‌شود.

پیرهادی گفت: کاربری این ساختمان قرار است چه باشد و چرا بعد از گذشت دو سال همچنان در این وضعیت دیده می‌شود؟

وی همچنین در تذکری به معاونت عمران شهرداری تهران خواستار تعیین تکلیف این ساختمان در میدان امام خمینی(ره) شد و گفت: ساختمان در نزدیکی شورای شهر و شهرداری تهران واقع شده و نقش مهمی دارد و باید هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود.

به گزارش تسنیم، زهرا شمس‌احسان عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور با تاکید بر ضرورت ساماندهی و رفع نواقص مسیل میانرود قبل از فصل پاییز اظهار کرد: کانال شرقی، غربی میانرود واقع در منطقه 5، حدود 70 سال پیش ساخته شده و امروزه یکی از حیاتی‌ترین مسیل‌های سیل برگردان غرب تهران (به طول 9 کیلومتر) است.

وی افزود: این کانال به طور کلی سرریز روان‌آب حاصل از حوضه‌های آبریز درون‌شهری و برون‌شهری از قبیل درکه، فرحزاد، حصارک، باکری، تپه نیزار و شاهین را جمع‌آوری کرده و به رودخانه کن انتقال می‌دهد.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: در سال‌های گذشته این مسیل سابقه طغیان و ورود آب به فضاهای عمومی شهری از قبیل ایستگاه مترو صادقیه و پایانه تاکسی را داشته است.

شمس‌‌احسان ادامه داد: با توجه به اینکه کانال مذکور همجوار با بافت مسکونی جنوب بلوار فردوس است ضرورت توجه به موضوع ایمنی و مدیریت بحران را مضاعف می‌کند.

وی ادامه داد: در هنگام بارش‌های شدید، طغیان آب و خسارات جانی و مالی در این نقاط و همچنین تاثیر آن بر نقاط بالادست و پایین‌دست محتمل است.

عضو شورای شهر تهران گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته برای مقابله با بحران و ایمن‌سازی نقاط گلوگاهی مسیل میانرود، برخی اقدامات کوتاه مدت و فوری در راستای جلوگیری از تکرار بحران صورت گرفته است.

شمس‌‌احسان افزود: با این وجود، مدیریت بهینه این مسیل مبتنی بر حجم آب و سطح سیلاب برای دوره بازگشت 50 ساله و  100 ساله امری اجتناب‌ناپذیر است. فصل تابستان فرصت مطلوبی برای برخی مداخلات فنی پیرامون ارتقای ایمنی و رفع خطر این مسیل فراهم است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این کانال در محور شرقی، غربی و وجود تجربه تلخ ناشی از طغیان مسیل و جلوگیری از تکرار این تجربه و ایمن‌سازی بهینه و بلندمدت آن از شهردار تهران انتظار می‌رود برای حفظ ایمنی و امنیت کانال و محدوده مسکونی اطراف آن، طرح ساماندهی و بهینه‌سازی متناسب با شرایط کانال مذکور را پیگیری و در نهایت گزارش پیشرفت اقدامات مربوطه را قبل از فصل پاییز در صحن شورا ارائه کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon