ایجاد ۶ هاب فناوری و آزمایشگاه ملی بزرگ با محوریت هوش مصنوعی

ایجاد 6 هاب فناوری و آزمایشگاه ملی بزرگ با محوریت هوش مصنوعی

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما در معاونت علمی برنامه ایجاد ۶ هاب فناوری و آزمایشگاه ملی را داریم که ۶ موضوع بزرگ با ظرفیت های عظیم داشته باشیم که حداقل ۱۰۰۰نفر را در حوزه های فناوری مدیریت کنیم که قطعاً یکی از آنها هوش مصنوعی است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در افتتاحیه بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ اظهار کرد: این رویداد بعد از دو سال وقفه به خاطر شیوع ویروس کرونا برگزار می‌شود و در این مسیر از ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و نهادهای برگزار کننده تشکر می‌کنم.

وی گفت: نزدیک به 500 شرکت در این نمایشگاه حضور دارند و 70 میهمان خارجی در نمایشگاه ایران ساخت IHIT مستقر بوده و نمایشگاه اختصاصی دارند و همچنین جلسات B2B برای توسعه بازارها استفاده می‌شود.

دهقانی با بیان اینکه الکامپ 1402 با الکامپ دهه 70 تفاوت‌های بسیار زیادی دارد، تصریح کرد: در دهه 70 بیشتر با با عرضه کامپیوتر و عرضه خدمات دیجیتال مواجه بودیم اما امسال با شرکت‌هایی دانش‌بنیانی مواجه هستیم که محصولات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود را ارائه محصول کردند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسئله اقتصاد دیجیتال به چند فناوری کلیدی وابسته است، گفت: فناوری الکترونیک از ریزتراشه‌ها، سنسورها، حسگرها یک بخش ناگزیر در اقتصاد دیجیتال است. فناوری اینترنت اشیا و اتصالات و ارتباطات یک موضوع جدی در اقتصاد دیجیتال است و موضوع سوم نیز هوش مصنوعی است.

دهقانی ادامه داد: اگر به این سه فناوری که زاینده اقتصاد دیجیتال هستند، توجه تولیدمحور نکنیم در آینده به مصرف کننده تبدیل خواهیم شد.

وی تأکید کرد: فناوری زمانی که وارد زندگی بشر می‌شودیک جزیی به انسان داده و یک چیزی را دریافت می‌کند به عنوان مثال زمانی که ماشین‌آلات وارد زندگی بشر شدند کار فیزیکی و سخت را از انسان گرفته و از طرفی بدن انسان‌ها ضعیف شد!  یا فناوری شبکه های اجتماعی به انسان‌ها اجازه داد بدون حضور فیزیکی وارد شبکه های اجتماعی شوند اما ارتباطات خانوادگی را گرفت که این ذات فناوری است.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: هوش مصنوعی قرار است به جای انسان ها فکر کرده و طراحی کند و کمتر از 10 سال آینده طراحی ساختمان ها، خودروها، میکروالکترونیک ها و ... را با هوش مصنوعی خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: هوش مصنوعی به بچه‌ها یاد خواهد داد که دیگر لازم به فکر کردن نیست درواقع با ورود هوش مصنوعی بشر قابلیت فکر کردن، اندیشیدن و توان ذهنی را از دست خواهد داد مگر اینکه سازنده هوش مصنوعی باشیم.

دهقانی خاطرنشان کرد: لذا یکی از فناوری‌های برانداز در اقتصاد دیجیتال را هوش مصنوعی می‌دانیم. ما در معاونت علمی برنامه ایجاد 6 هاب فناوری و آزمایشگاه ملی را داریم که 6 موضوع بزرگ با ظرفیت های عظیم داشته باشیم که حداقل 1000نفر را در حوزه های فناوری مدیریت کنیم که قطعاً یکی از آنها هوش مصنوعی است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon