واریز ۳۲۸ میلیارد تومان به حساب خزانه با ‌پیگیری‌های دیوان محاسبات لرستان

واریز 328 میلیارد تومان به حساب خزانه با ‌پیگیری‌های دیوان محاسبات لرستان

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان از واریز ۳۲۸ میلیارد تومان به حساب خزانه با ‌پیگیری‌های دیوان محاسبات لرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مظفر جمالی‌نژاد ظهر امروز در دیدار با استاندار لرستان اظهار داشت: همه بخش‌های حاکمیتی یک راهبرد و برنامه مشترک را به‌منظور مبارزه همه‌جانبه با مفاسد مالی در دستور کار قرار دادند و همه باید برای تحقق این مهم تلاش کنیم.

وی افزود: توانمندی جامعه، رضایتمندی، اعتمادآفرینی و ارتقای سرمایه اجتماعی جامعه با  اجرای درست و بهینه راهبرد مشترک مبارزه با مفاسد ایجاد می‌شود و سیاست دیوان محاسبات در دوره جدید با شعار شفافیت و انضباط مالی نیز در راستای همین راهبرد است.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان با اشاره به ویژگی‌های ممتاز و متفاوت این دیوان عنوان کرد: دیوان محاسبات نهادی مستقل است و کارکنان این سازمان بر اساس آیین رفتار حرفه‌ای و با رعایت کامل اصل استقلال و به‌دور از هرگونه چشمداشتی عمل می‌کنند.

وی با بیان اینکه دیوان محاسبات همراه و در کنار مسئولان لرستان است، بیان کرد: پیشگیری از انحراف‌های احتمالی در دستگاه‌های اجرایی از سیاست‌های اصلی این دیوان است و تمام ابزارهای قانونی را برای تحقق این سیاست به‌کار می‌گیرد.

جمالی‌نژاد با اشاره به راه‌اندازی سامانه 198 گفت: این سامانه با هدف نظارت مردمی بر عملکرد مالی دستگاه‌های اجرایی و شنیدن صدای مردم راه‌اندازی شده است و مردم می‌توانند هرگونه فساد و یا تخلف مالی در دستگاه‌های اجرایی را از طریق سامانه 198 به ما اطلاع دهند.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان با بیان اینکه بازدید میدانی از پروژه‌های این استان جزو برنامه های اصلی ما قرار دارد، ابراز کرد: حدود 160 طرح و موضوع در سال 1401 مورد بررسی میدانی قرار گرفت و برای تسریع در اجرای کمی و کیفی، بهره‌برداری مناسب، پیگیری‌ها، جلسات و مکاتبات فراوانی را  با دستگاه‌های اجرایی در راستای ایجاد تعامل بین‌بخشی انجام داده‌ایم.

جمالی‌نژاد با اشاره به اینکه بهای تمام‌شده خدمات دولت گران است و باید استاندارد شود، اظهار داشت: حسابرسی بهای تمام‌شده جزو برنامه کاری دیوان است و عارضه‌یابی، ارائه راهکارها و تمرکز بر دستاوردهای دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان اولویت‌های حسابرسی مبتنی بر عملکرد توسط این دیوان پیگیری می‌شود.

وی با تأکید به اینکه کارکنان دیوان محاسبات لرستان عملکرد 139 دستگاه اجرایی این استان را تحت رسیدگی و حسب مورد در برنامه حسابرسی دارند، افزود: بیش از 61 دستگاه اجرایی از این تعداد در سطح لرستان فاقد ردیف بودجه مستقل هستند و حدود هفتاد درصد بودجه و منابع مالی این استان خارج از مکانیزم  بودجه و از طریق مرکز به‌صورت ملی و ابلاغی در اختیار لرستان قرار می‌گیرد.

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان با اشاره به تهیه و ارسال 64 گزارش حسابرسی به مراجع ذی‌ربط، واریز 328 میلیارد تومان ناشی از رسیدگی‌ها و پیگیری‌های دیوان به حساب خزانه و یا دستگاه های اجرایی، تعیین‌تکلیف 948 یافته حسابرسی در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف، عنوان کرد: برگزاری 140 نشست تخصصی و مشترک با دستگاه‌های اجرایی، انجام و تعیین‌تکلیف استعلامات فنی ادارات، بررسی گزارش‌های مردمی و سایر ارجاعات در سال 1401 تنها بخشی از عملکرد این نهاد نظارتی است که با تلاش شبانه‌روزی همکاران خدوم و تعامل خوب ادارات محقق شده‌ است.

وی با ارائه آمار و ارقامی به نقش  رسیدگی‌های دیوان محاسبات لرستان برای رفع ضعف‌های مرتبط با سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی، تقویت کنترل‌های داخلی، مستندسازی اموال و تثبیت مالکیت دولت، برداشت از حساب بانکی دستگاه‌های اجرایی، دفاع مؤثر از بیت‌المال در محاکم، جذب به‌موقع اعتبارات، وصول منابع، مصرف بهینه اعتبارات، پیشرفت فیزیکی طرح‌ها و پروژه‌ها، جذب قیر مصرفی مدارس، آسفالت و بهسازی روستاها، تسهیلات تکلیفی و  اشتغال تأکید کرد.

وی یکی از اولویت‌های دیوان محاسبات لرستان را جذب مانده مصرف‌نشده اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایهای در سال 1401 برشمرد.

انتهای پیام/ 644/.

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon