خوانش کتابی که نویسندهاش آن روزگار را لمس نکرده است
آئین معرفی، خوانش و نقد و بررسی کتاب "تشکیلات بهشتی" به همت اداره کل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی و با حضور نویسنده اثر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجتالاسلام والمسلمین علیاکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی در مراسم معرفی، خوانش و نقد و بررسی کتاب "تشکیلات بهشتی" ضمن تبریک عیدسعید قربان و گرامیداشت سالروز شهادت مظلومانه سیدمحمد بهشتی و 72تن از یارانش، اظهار داشت: امروز شاهد برگزاری آئین معرفی کتابی ارزشمند از نویسنده جوانی هستیم که آن روزگار را لمس نکرده و محسن ذوالفقاری به واسطه علاقه شخصی به حوزه تشکیلات شهید بهشتی و احساس وظیفه در خصوص نشر آن، درصدد چاپ و نشر این کتاب برآمده است.
وی با بیان اینکه دین اسلام، دینی چند بعدی است، عنوان کرد: اسلام دارای وجه بسیار مهمی همچون بعد تشکیلاتی است. نقطه عطف و ارزشمند تفکر و نظام تشکیلاتی، هدایت انسان به سوی بهشت و رستگاری اوست. قطعا خروجی این کتاب میتواند به درک صحیحی از کار تشکیلاتی و انقلابی به سبک شهید بهشتی با توجه به اینکه ایشان از بنیانگذاران و تاثیرگذاران شکلگیری انقلاب بودند و بر طبق نظریه گام دوم انقلاب و کمک شایانی کند.
سبزیان تاکیدکرد: امروزه احزاب،گروهها و طبق نظریه مقام معظم رهبری، هستههای مقاومت نیازمند یادگیری فنون کار تشکیلاتی هستند. این کتاب میتواند این نیاز اساسی را برطرف کند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی در خصوص تبلیغ و توزیع کتاب "تشکیلات بهشتی"در بین مسئولین استانی نیز اعلام آمادگی کرد.
نگاه دغدغهمندانه نویسنده به حوزه تشکیلات اسلامی
حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد سلطانی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت بهشتی گفت: سالروز شهادت افرادی را گرامی میداریم که جان خود را برای اعتلای اسلام و سربلندی مسلمانان از دست دادند.
وی تصریح کرد: از محسن ذوالفقاری، نویسنده جوان و زمانشناس کتاب «تشکیلات بهشتی» تشکر میکنم که دغدغهمندانه به حوزه تشکیلات اسلامی نگاه کردند.
سلطانی اظهار کرد: شهدای عزیز ما به ویژه شهدای انقلاب و محراب، سرمایههای اصلی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. عزیزانی که با تحمل بسیار از سختیها اعم از شکنجه، تبعید، خفقان و ... این انقلاب را به بار نشاندند. امروز وظیفه ماست که به منظور ادامه راه آنان، نسبت به نشر آداب، برنامه و سیره آنان همت گماریم.
وی گفت: امیدوارم با اجرای این قبیل برنامهها بتوانیم ادای دینی به ساحت شهدای نظام و 17هزار شهید ترور داشته باشیم. هنگامی که در 7 تیرماه 1360 ترور شهید بهشتی و 72 تن از یارانش به دست منافقین انجام شد، همه اقشار جامعه از مخالف تا موافق، نگران حال بهشتی بودند و این نشان از مظلومیت و محبوبیت وی داشت.
سلطانی ابراز کرد: امام راحل سخنانی فراوانی در خصوص شهید بهشتی فرمودهاند، اما پس از شهات ایشان فرمودند«آنچه که شهادت ایشان در مقابل آن، ناچیز است و بابت آن تاسف میخورم، مظلومیت ایشان بود». امیدوارم این برنامه بتواند از مظلومیت ایشان به صورت کامل و جامع دفاع کند.
آثار شهید بهشتی مرجعی قوی برای شروع فعالیتهای تشکیلاتی است
محسن ذوالفقاری، نویسنده کتاب «تشکیلات بهشتی» در خصوص انگیزه نگارش این کتاب نیز گفت: داستان تولد کتاب به سالهای دوم و سوم دانشگاه من باز میگردد. هنگامیکه قصد شروع برخی از فعالیتهای فرهنگی را در مساجد شهرک غرب تهران داشتم. از یکی فعالان فرهنگی درخواست کمک کردم و ایشان شرط یاری خود را خوانش کتاب «حزب جمهوری اسلامی» اثر دکتر بهشتی، عنوان کرد.
وی تصریح کرد: این کتاب را مطالعه کردم و پس از آن به مطالعه دیگر آثار شهید بهشتی پرداختم؛ کتابهایی که همچون شخصیت ایشان به واقع مظلوم واقع شدهاند. به جرأت میتوان گفت آثار شهید بهشتی برای شروع و انجام فعالیتهای تشکیلاتی یک منبع و مرجع بسیار قوی و موثر هستند. تجربه خوانش آثار شهید بهشتی، استفاده از آنان در محافل و تشویق دوستان انگیزه اصلی نگارش این کتاب شد.
انتهای پیام/282/.