طرح "مهرواره محله" چرا راه‌اندازی شد؟

طرح "مهرواره محله" چرا راه‌اندازی شد؟

معاون اداره‌کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گفت: طرح مهرواره محله با رویکرد ایجاد همدلی، اخوت و انس و الفت میان اقشار مختلف مردم محله راه‌اندازی شده و امیدواریم با همراهی و هم‌افزایی بتوانیم در سطح کشور به خوبی اجرا کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام محمد میرزایی ظهر امروز در نشست توجیهی مهرواره محله همدل و عملیات محرم که در سازمان تبلیغات اسلامی کردستان برگزار شد، اظهار داشت: مفسران در تفسیر آیه قرآنی «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا» صفت وحدت و اجتماع مسلمانان را به خوبی استنباط کرده و اینکه قرآن تنها برای فرد نازل نشده بلکه قرآن برای جمع کثیری از انسان‌ها نازل شده و زمانی اسلام ناب محمدی(ص) در جامعه اسلامی پیاده می‌شود که مسلمانان اجتماع کنند.

وی افزود: این آیه بیانگر آنست که تفرقه و عدالت میان انسان‌ها عامل نابودی و اتحاد و وحدت عامل پیروزی مسلمانان است.

راهیار منطقه غرب سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه از صدر اسلام تاکنون مسجد محل و قرارگاه تحول اسلام بوده است، تصریح کرد: در این راستا مهرواره محله همدل باید در محلات مسجد تشکیل شود.

وی با تأکید بر اینکه گره‌گشایی مشکلات محلات با همدلی مردم محلات امکان‌پذیر است، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری حل مسائل محلات نیازمند روایتگری همدلی، نشرخوبی‌ها و مهربانی‌هاست.

به گفته میرزایی، در مسیر تشکیل جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی باید باگذشت، بخشش و مهربانی مردم را هدایت کرد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که ما خوبی‌ها و داشته‌های خود را بخوبی روایت نکرده‌ایم، اذعان کرد: امروز دشمن با روش خاص خود به روایتگری می پردازد.

راهیار منطقه غرب کشور یکی از راهکارهای مقابله با امپراتوری رسانه‌ای غرب را روایت همدلی و نشر خوبی‌ها و مهربانی دانست و اظهار کرد: این کار باید ابتدا در مسجد محلات آغاز شود.

وی دستگیری از نیازمندان و گره‌گشایی در مشکلات اقتصادی افراد آسیب پذیر جامعه در محلات را نمونه‌ای از نشر خوبی‌ها توصیف کرد و یادآور شد: در مسیر نشر خوبی‌ها امید و ایمان باید در دل آحاد جامعه تقویت شود. انتشار اخبار خوب و امید آفرینی به ایجاد امیدواری اجتماعی در جامعه کمک می‌کند.

میرزایی با اشاره به اینکه مردم باید در برنامه فرهنگی مشارکت داشته باشند، تأکید کرد: تقویت فرهنگ ساکنان محلات در شهرهای استان ضروری است.

راهیار منطقه غرب سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه در راستای ایجاد تحول اجتماعی و فرهنگی در محلات باید مساجد محلات کانون تحول قرار گیرد، ابراز داشت: امام جماعت شایسته مسجد باید مدیر و محور محلات قرار گیرند.

کاهش آلام مردم

حجت‌الاسلام علی اصغر کمالی معاون اداره‌کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه مهرواره محله همدل با رویکرد نشر خوبی‌ها و ایجاد همدلی در محلات استارت خورده است، اظهار کرد: این طرح با محوریت مسجد و پرچمداری روحانیون در راستای تقویت روابط اجتماعی و ایجاد روحیه امید و مهربانی در مردم گام بر می‌دارد.

وی نشر و گسترش خوبی‌ها، توجه به آلام و دردها و خوب کردن حال مردم را رویکرد اصلی محله همدل عنوان کرد.

مسئول توجیهی عملیات محرم سازمان تبلیغات کشور بر تقویت کارگروه قرآن در هیئت‌های محرم و الگوگیری هیئت‌ها از امامان و پیشوایان دین تأکید کرد و گفت: طرح مهرواره محله با رویکرد ایجاد همدلی، اخوت و انس و الفت میان اقشار مختلف مردم محله راه‌اندازی شده و امیدواریم با همراهی و هم‌افزایی بتوانیم در سطح کشور به خوبی اجرا کنیم.

کمالی با اشاره به اینکه ایجاد جامعه اسلامی و تشکیل تمدن نوین اسلامی پس از 40سال نیازمند ارکانی است، خاطر نشان کرد: مهم‌ترین مرحله در مسیر حرکت جامعه اسلامی ایجاد محله همدل و تقویت پیوندهای اجتماعی است. یکی از ویژگی‌های طرح مهرواره محلات مردمی بودن آن و گره‌گشایی از مشکلات محلات است.

فعالیت 700 هیئت مذهبی در کردستان 

حجت‌الاسلام برومند رازیانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان نیز اظهار داشت: از آنجا که امروز دشمن با سیطره رسانه‌ای درصدد ناامید کردن عملکرد نظام جمهوری اسلامی است، اقدامات برنامه مهرواره محله همدل می‌تواند توطئه دشمنان نظام را خنثی کند.

وی گفت: انتظار می‌رود ضرورت مهرواره محله همدل به مردم معرفی و در راستای حل مشکلات جامعه از ظرفیت مشارکت‌های مردمی بهره گرفته شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان هیئت‌ها، علما و روحانیون و جامعه قرآنی را اصلی‌ترین سرمایه تبلیغات اسلامی دانست و افزود: طیف گسترده‌ای از نمایندگی اقشار مختلف مردم برعهده آنهاست.

وی تعداد هیئت‌های استان را 700 هیئت، تعداد مداح را 800 مداح و تعداد مؤسسه‌های قرآنی را 700 مؤسسه ذکر کرد و گفت: هزاران مبلغ به صورت پراکنده در استان در امر تبلیغ و ترویج دین فعالیت دارند.

رازیانی با اشاره به تشکیل کمیته رسانه در راستای گسترش فعالیت‌های فرهنگی گفت: بنیاد نوجوان طلاب رسانه‌ای در کنار نهادها و ساختارسازی برای فعالیت‌های فرهنگی در استان آغاز به کار کرده است.

انتهای پیام/488/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon