چند پیشنهاد رئیس بسیج دانشآموزی در راستای ارتقای اردوی راهیان نور
رئیس بسیج دانشآموزی پیشنهاداتی را در جهت ارتقای اردوهای راهیان نور به مسئولان امر ارائه کرد.
سردار مجتبی باستان رئیس بسیج دانشآموزی در همایش «تجلی اخلاص» به مناسبت گرامیداشت سالروز آزادسازی مهران و نیز تجلیل از دستاندرکاران و برگزیدگان راهیان نور کشور و افتتاحیۀ راهیان نور شمال غرب کشور در سازمان بسیج مستضعفین گفت: راهیان نور بزرگترین عملیات فرهنگی کشور است که میتواند به مقاومسازی و بالا بردن توان تابآوری، الگودهی و انگیزهبخشی به جوانان کمک کند. اردوهای راهیان نور به مثابه نرمافزاری است که میتواند در زمینۀ تحقق حیات طیبه که در سند تحول بنیادین آموزش و پروش آمده است، نقش ایفا کند. حیات طیبه محور اصلی این سند تحول است. در این سند به ویژگیهای دانشآموزشی که در تراز انقلاب است، اشاره میشود. در این راستا باید دانشآموزی تربیت شود که دارای این ویژگیهاست: انسانی مؤمن، موحد و معتقد به امامت، جهادگر، شجاع، ایثارگر، وطندوست، ولایتمدار، تلاشگر و بسیاری از ویژگیهای دیگر.
وی افزود: بر این اساس، سازمان بسیج مستضعفین با همکاری وزارت آموزش و پرورش در سال 1401 اردوهای راهیان نور و اردوهای پیشرفت را برنامهریزی کرد که در قالب قرارگاه امام حسن عسکری علیهالسلام در مجموع 453 هزار دانشآموز را به اردوهای راهیان نور غرب و شمال غرب، جنوب، دریایی، راهیان پیشرفت ملی و راهیان پیشرفت استانی و شهرستانی اعزام کرد.
وی دربارۀ قرارگاه راهیان نور امام حسن عسکری علیهالسلام گفت: در این قرارگاه این اقدامات صورت گرفت: 1. برگزاری اردوهای راهیان نور و اردوهای پیشرفت در تمام فصل سال. اگر راهیان نور برگزار میشود، چه خوب است که دستاوردها، موفقیتها و پیشرفتهای کشور برای دانشآموز تبیین شود 2. توجه به راهیان نور در بستر فضای مجازی. فضای مجازی بستری بسیار مناسب برای نشر و ترویج فرهنگ دفاع مقدس است 3. حضور معلمان و دانشآموزان در طول اردوهای و اردوگاهها راهیان نور 4. مسئولیتسپاری به دانشآموزان در اردوها. درخواستم این است که از قشر دانشآموز در زمینههای طراحی و اجراء استفاده کنیم 5. تمرکز بر جهاد تبیین در راستای دستاوردها و موفقیتها و پیشرفتهای انقلاب اسلامی.
سردار باستانی با اشاره به اینکه بهترین بحث ما در سال گذشته طی اردوهای پیشرفت، تمرکز بر نشاط بود، گفت: برای سال 1402 چند درخواست دارم: 1. تعیین سن تشرف به اردوها 2. توجه و تمرکز بر جهاد تبیین برای معرفی استکبار پهلوی و استکبار جهاانی 3. برگزاری اردوهای تبیینی و اردوهای راهیان نور و اردوهای پیشرفت 4. توجه به شبهات و سؤالات جوانان و نوجوانان در بستر اردوها. 5. تلاش در تداوم و استمرار راهیان نور و پیشرفت 6. توجه به بستر فضای مجازی با استفاده از تولیدات چند رسانهای 7. بهرهگیری از رسانهها و رسانۀ ملی در راستای انعکاس اردوهای راهیان نور و پیشرفت.
انتهایپیام/