منطقه سیاه سرقت در بلوار منتهی به کتابخانه ملی/ چرا پلیس وارد نمی‌شود؟

منطقه سیاه سرقت در بلوار منتهی به کتابخانه ملی/ چرا پلیس وارد نمی‌شود؟

برخی از اعضای کتابخانه ملی از سرقت‌های پی‌در پی در بلوار منتهی به کتابخانه ملی انتقاد دارند. کتابخانه ملی می‌گوید‌، که پارکینگ ندارد و مسئولیتی متوجه آن‌ها نیست. در عین حال مذاکراتی با پلیش انجام شده اما اتفاقی نیفتاده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ در روزهای اخیر مسئله سرقت از خودروهای شخصی در بلوار منتهی به کتابخانه ملی در اراضی عباس‌آباد به عنوان یکی از دغدغه‌های جدی اعضای کتابخانه ملی در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده است. تعدادی از اعضای کتابخانه ملی نیز در این راستا در تماس با خبرنگار تسنیم به انتقاد از وضعیت موجود پرداخته و خواستار ورود نهادهای ذیربط به این موضوع شده است.

احسان حیدری پزشک و از اعضای کتابخانه ملی در تماس با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به این موضوع می‌گوید: موضوع سرقت از  ماشین‌های پارک شده در بلوار منتهی به کتابخانه ملی از مدت‌ها پیش مطرح بوده و این روزها به بحرانی‌ترین حالت خود رسیده است،‌ در روز حداقل دو تا سه مورد شکستگی شیشه،‌ سرقت رادیو ضبط‌، زاپاس و ... داریم. خودروی زانتیای شخصی بنده همین چند ماه پیش در این بلوار سرقت شد.

 وی ادامه داد:‌ ما با مدیریت کتابخانه ملی در این زمینه مذاکراتی داشتیم تا از نیروهای حراست کتابخانه بخواهند تا در ساعات مختلف گشتی نیز در محوطه پارک خودروها بزنند،‌ اما مدیریت کتابخانه مطرح کرد که بلوار در حیطه مسئولیت آن‌ها نیست و باید نیروی انتظامی وارد شود. قرار بر این شد که با نیروی انتظامی مذاکره کنند و به ما نتیجه را اعلام کنند،‌ وقتی پیگیری کردیم، گفتند که نیروی انتظامی قبول نکرده و گفته برای ما هزینه‌بر است که بخواهیم ماموری مستقر کنیم.

حیدری تصریح کرد:‌ ما هم‌چنین پیشنهاد دادیم که دوربین مدار بسته برای این محوطه نصب کنند‌، در مقابل کیوسک حراست کتابخانه یک دوربین مدار بسته نصب است و اتفاقا در آن نقطه کمترین دزدی رخ می‌دهد. اما نصب دوربین نیز گویا به وظایف کتابخانه ملی مرتبط نیست و به اراضی عباس آباد و شهرداری ربط دارد. قرار شد که آن‌ها به عنوان متولی کتابخانه این موضوع را از ارضی عباس آباد پیگیری کنند ولی نتیجه‌ای به ما نرسید.  

وی ادامه داد:‌  علاوه بر سرقت از خودرو‌ها،‌ مواردی نیز دال بر زورگیری در ساعات پایانی شب مشاهده شده است،‌ به ویژه برخی از اعضای خانم کتابخانه که به دلیل نداشتن وسیله نقلیه برای استفاده از مترو مجبور به دور زدن کتابخانه هستند،‌ بیشتر در معرض خطر هستند‌. نکته حائز اهمیت این است که در بلوارهای منتهی به باغ کتاب و .... چنین اتفاقاتی رخ نمی‌دهد،‌ چون مجهز به دوربین‌های مداربسته هستند،‌ بلوار کتابخانه ملی اما فاقد دوربین مداربسته است.

 کتابخانه دارای دو درب شرقی و غربی است،‌ درب شرقی  مخصوص ورود و خروج است،‌ ما از مدیران کتابخانه درخواست کردیم که برای دفع خطر زورگیری در بلوار پشتی‌، درب غربی را نیز باز کنند که مدیریت مطرح کرد کنترلی روی ورود و خروج نخواهد بود،‌ گفتیم پس تنها خروج باشد‌‌، بعد از مدتی شروع به ساخت کیوسک کردند،‌ اما پس از ده روز پیشرفت،‌ کار یکباره متوقف شد و تاکنون که 9 ماه از ساخت اولیه کیوسک نگهبانی در غربی می‌گذرد،‌ پروژه نیمه‌کاره مانده است.

این عضو کتابخانه ملی با بیان این مطلب که برای سرقت‌های چند ماهه اخیر پرونده‌های متعددی در کلانتری ونک باز شده است،‌ گفت:‌ حتی این منطقه در کلانتری ونک به منطقه سیاه دزدی مشهور شده است،‌ اما متاسفانه اقدامی از سوی نیروی انتظامی و مسئولان کتابخانه ملی برای حل این مشکل انجام نشده است.

در پس انتشار اخبار دزدی در بلوار منتهی به کتابخانه ملی‌، روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی در این خصوص اطلاعیه‌ای صادر کرد‌،‌ در این اطلاعیه آمده است: «کتابخانه ملی  پس از انتشار خبر مبنی بر سرقت از خودرو‌های شخصی در خیابان‌های اطراف کتابخانه ملی و بیان این مطلب که این دزدی‌ها در پارکینگ این سازمان انجام شده‌است؛ جهت روشن شدن موضوع و رفع شبهات به استحضار افکار عمومی می‌رساند سازمان اسناد و کتابخانه ملی پارکینگ مخصوص اعضای محترم کتابخانه ندارد و محل توقف ماشین‌ها که در بلوارهای شهری و معابر عمومی قرار دارد و مانند دیگر خیابان‌های عمومی شهر تهران می‌باشد و سازمان اسناد و کتابخانه ملی اختیاری در خصوص این بلوار و معابر عمومی ندارد.

البته با عنایت به دغدغه اعضای محترم کتابخانه ملی، در سنوات گذشته مکاتباتی با مسئولان انتظامی در خصوص ایجاد ایستگاه‌های پلیس در مجاورت کتابخانه انجام شده است.

خوشبختانه مدیریت محترم منطقه فرهنگی گردشگری عباس آباد، از سال گذشته احداث پارکینگ عمومی که در ضلع شمالی ساختمان کتابخانه ملی قرار دارد را آغاز کرده و عملیات عمرانی آن پس از سالها وقفه با پیگیری سازمان اسناد و کتابخانه ملی و مدیریت محترم منطقه فرهنگی گردشگری عباس آباد و اهتمام شهردار محترم تهران هم‌اکنون در حال پیگیری است.»

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران