درخواست کمک آلمان از کلیساها برای مقابله با گرمای شدید

درخواست کمک آلمان از کلیساها برای مقابله با گرمای شدید

وزارت بهداشت آلمان با توجه به موج گرمای شدید از کلیساهای این کشور درخواست کرده که به عنوان پناهگاهی برای محافظت از شهروندان در برابر گرما عمل کنند و همواره بر روی شهروندان باز باشند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسب سرکش گرمای بی سابقه و خشکسالی در اروپا همچنان می تازد و مشکلات و چالش های بیشتری را برای قاره سبز ایجاد می کند.

در مناطق وسیعی از جنوب اروپا دمای بیش از 40 درجه سانتیگراد در روز و بیش از 30 درجه در شب باعث ایجاد مشکلاتی برای مردم شده است. هواشناسان بلغارستانی، اسپانیایی و ایتالیایی هم اکنون نسبت به موج گرمای بعدی در هفته آینده هشدار داده‌اند.

هواشناسان کشورهای آسیب دیده از گرما بارها به تغییرات آب و هوایی به عنوان علت موج گرما اشاره می کنند. به گفته آن ها در سال های آینده موج گرمای شدید همراه با هوای گرم از آفریقا، به عنوان مثال در ترکیه، پیش بینی می شود. به گزارش سرویس آب و هوای محلی، در اسپانیا نیز امواج گرما در سال های اخیر افزایش یافته است.

خطر آتش سوزی جنگل ها در سایر مناطق نیز در نتیجه خشکسالی شدید و شدت گرفتن باد در برخی مناطق قاره سبز افزایش می یابد.

آژانس هوایی اروپا ESA هشدار داد که موج گرما علاوه بر یونان، ایتالیا، اسپانیا و فرانسه بر آلمان و لهستان نیز تأثیر خواهد گذاشت.

سرویس هواشناسی آلمان (DWD) روز شنبه با ثبت دمای 38.8 درجه سانتیگراد در بایرن بالاترین دمای سال را برای آلمان تا کنون ثبت کرد. یک هواشناس DWD بر اساس داده های اولیه به خبرگزاری آلمان گفت که این مقدار در Möhrendorf-Kleinseebach در منطقه Erlangen-Höchstadt حدود ساعت 3:20 بعد از ظهر اندازه گیری شد. همچنین در کیتزینگن، که در شمال بایرن قرار دارد دمای 37.8 درجه و در درسدن-استرهلن در زاکسن 37.3 درجه ثبت شد.

ثبت دماهای بالای دیگری نیز در بادن-وورتمبرگ گزارش شده است. دمای بیش از 30 درجه در سراسر شرق جمهوری و همچنین در بایرن و بادن-وورتمبرگ اندازه گیری شد.

آژانس فدرال محیط زیست آلمان (UBA) محدودیت های مصرف آب را با توجه به خشکسالی ممکن می داند. به گفته این آژانس ابزارهای قانونی برای این امر موجود است. کریستف شولت، رئیس بخش آب و خاک در UBA در این باره به روزنامه هندلزبلات گفت: شهرستان ها می توانند در صورت کمبود آب به منظور محدود کردن استفاده های خاص، احکامی به اصطلاح عمومی صادر کنند.

اقدامات صرفه جویی در مصرف آب مدت هاست که یک سناریوی واقعی برای اتحادیه شهرها و شهرداری ها در آلمان بوده است. گرد لندسبرگ، مدیر عامل این اتحادیه در این باره گفت: تغییرات آب و هوا به منبع آب رسیده است. وی در خصوص اقدامات امدادی احتمالی به سال گذشته اشاره کرد که گرما و خشکسالی اقدامات تکمیلی را در منطقه ایجاب کرده بود. به گفته وی در برخی شهرستان‌ها، سال گذشته برای صرفه جویی، مصرف آب محدود شده بود، به عنوان مثال با ممنوعیت آب پاشی چمن ها و پر کردن استخرها یا شستن ماشین‌ها.

به نوشته روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان در این شرایط کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت فدرال آلمان، خواستار بازگشایی کلیساها برای ایجاد پناهگاه در برابر گرمای شدید شده است.

به عنوان اقدامی در برابر گرمای تابستان، کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت فدرال آلمان خواستار باز شدن درهای کلیساها روی مردم به عنوان پناهگاهی در برابر گرما شده است. این مقام آلمانی روز دوشنبه از کلیسایی در سیه‌نا در توسکانی در توییتی نوشت: کلیساها باید در طول موج گرما به‌عنوان اتاق‌های سرد در طول روز باز باشند و (از شهروندان) محافظت کنند. او گفت: این کلیساها به عنوان معماری زیبای قرون وسطی، اما همچنین یک اتاق سرد قابل استفاده هستند.

کاربران توییتر تا حدی با تایید و تا حدی با حیرت به این درخواست واکنش نشان دادند. در این بیانیه آمده است: تقریباً در همه کشورها کلیساها در طول روز باز هستند.

سخنگوی کلیسای انجیلی آلمان (EKD) به خبرگزاری آلمان گفت: آقای لاوترباخ برای درهای باز می دود. همه در کلیساهای ما، برای دعا، عبادت، و همچنین برای محافظت از گرما مورد استقبال قرار می گیرند.

سخنگوی کنفرانس اسقف های آلمان تأیید کرد: تقریباً همه کلیساها در طول روز - و در تمام فصول باز هستند. سخنگوی اسقف اعظم آخن همچنین اطمینان داد: کلیساها همیشه باز هستند.

به نوشته هفته نامه اشپیگل، گرمای بیش از حد دفاتر کار، بی حالی بعد از ناهار، و در بدترین حالت حتی مشکلات سلامتی در انتظار کارکنان مشاغل در آلمان در فصل گرم است. یک دستور العمل ساده از بخش جنوبی قاره سبز قطعاً می تواند در اینجا کمک کند البته با فرض انعطاف پذیری کارفرما.

به دلیل دمای بالا، پزشکان خواستار معرفی یک طرح بر اساس مدل جنوب اروپا در آلمان هستند. یوهانس نیسن، رئیس انجمن پزشکان در خدمات بهداشت عمومی (BVÖGD)در این باره گفت: هنگامی که هوا گرم است، باید از روش کار کشورهای جنوبی راهنمایی بگیریم و آن صبح زود بیدار شدن است. به گفته وی صبح‌ها برای کار و استراحت در ظهر مفهومی است که باید در ماه‌های تابستان اتخاذ کنیم».

نیسن ادامه داد: مردم مثل همیشه و در گرمای هوا کارآمد نیستند وقتی هوا خیلی گرم است. کم خوابی بدون خنک شدن در شب نیز منجر به مشکلات تمرکز می شود.

از دیدگاه این پزشک برجسته، الزامات کاری پیچیده باید به ساعات اولیه صبح موکول شود. پنکه‌های کافی و لباس‌های سبک‌تر نیز مورد نیاز است، حتی اگر نظم لباس در دفاتر کار این اجازه را نمی‌دهد. وی افزود: همچنین مهم است که بیشتر بنوشید و غذاهای سبک‌تر را در چندین وعده کوچک‌تر بخورید. نیسن می گوید: یک حمام سرد زیر میز می تواند راه دیگری برای خنک شدن در دفتر کار باشد.

در همین حال، آنجا پیل، عضو هیئت مدیره DGB از کارفرمایان خواست تا به طور منظم ارزیابی خطر گرما را در طول ماه های تابستان برای اطمینان از ایمنی شغلی در دمای بالا برای کارکنان آماده کنند. او به روزنامه های RND گفت: "کارفرمایان باید از کارمندان خود در برابر گرما محافظت کنند - کار در گرما برای کارکنان استرس زا است و در بدترین حالت سلامت آنها را به خطر می اندازد.

پیل ادامه داد: این موارد هنوز در شرکت ها استاندارد نیستند. پیل همچنین خواستار تعطیلی دفاتر با دمای بیش از 35 درجه شد، مگر اینکه کارفرما ابزارهایی مانند دوش هوا را به کارکنان ارائه دهد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon