سرمایه‌گذاری برای نشر آثار فاخر جشنواره گوهرشاد در حوزه عفاف و حجاب

سرمایه‌گذاری برای نشر آثار فاخر جشنواره گوهرشاد در حوزه عفاف و حجاب

دبیر رویداد حرف‌آورد جشنواره گوهرشاد از ارائه ۷۷۶۳ اثر به دبیرخانه جشنواره در قالب‌های مختلف و ایده‌های خلاقانه مکتوب خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جشنواره پویش اصیل ایرانی اسلامی با عنوان «گوهرشاد» که به منظور تبلیغ و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و باور‌ها و ارزش‌های مرتبط با آن در جامعه برگزار می‌شود، دومین دوره خود را در سال 1402 پشت سر می‌گذارد.

گفتمان‌سازی حیا، عفاف و حجاب به عنوان یکی از مهم‌ترین سنگر‌های جامعه پیشرفته و تمدن توحیدی و لزوم تقویت آن در بین آحاد مردم از اهداف جشنواره گوهرشاد است.

در آستانه برگزاری اختتامیه دومین دوره جشنواره گوهرشاد گفتگویی با عاطفه سعیدی نژاد، مدیر نهضت پیشرفت بانوان و دبیر رویداد حرف آورد جشنواره گوهرشاد انجام دادیم تا ضمن تشریح جشنواره ما را در جریان آخرین اخبار آن قرار دهد. 

تجربه‌های موفق در حوزه عفاف و حجاب در بخش حرف‌آورد جشنواره

برای آشنایی بیشتر با جشنواره گوهرشاد از برنامه‌ها و اهداف آن بگویید.

دومین جشنواره پوشش اصیل ایرانی اسلامی «گوهرشاد» در دو بخش «دانش آموزی و دانشجویی» شامل مسابقه هنری و «انفرادی و مؤسسات و مجموعه‌ها» شامل ارائه و داوری ایده‌های خلاقانه به همت و پیشرانی مجموعه‌های مردمی عرصه عفاف و حجاب و تسهیل‌گری و تنظیم‌گری دستگاه‌ها و نهادها برگزار شد.

این جشنواره در سطح استانی با همکاری ستاد نهضت پیشرفت بانوان و کارشناس امور بانوان ادارات کل تبلیغات اسلامی در سراسر کشور اجرا شد.

این ستاد در دوره جدید در قالب حرف آورد با محوریت تجربه موفق نهی از منکر لسانی در زمینه حجاب، محدودیت‌های قوانین پوشش در غرب، حجاب از دیدگاه زن تازه مسلمان، روایت فرهنگ پوشش اقوام ایرانی، چالش‌های زن محجبه در غرب و ابعاد انحطاط فرهنگی زن غربی و ... پای کار این جشنواره آمد.

چشم انداز این طرح چیست؟

جشنواره گوهرشاد درواقع یک جشنواره ملی است که چند رویداد پیرامونی اعم از جذب ایده‌های خلاقانه، رقابت تخصصی در حوزه‌های هنری، پویش فراگیر رسانه ای - مجازی و مسابقه مردمی در حوزه فرهنگی و هنری را شامل می‌شود. در نظر است با اجرای چنین طرح‌هایی بتوانیم زمینه حضور جدی مردم در میدان برای ایجاد یک جریان همگانی و پر سرعت برای اصلاح جامعه را فراهم کنیم.

مشارکت گسترده مردمی برای ترویج حجاب

مشارکت افراد در ارسال اثر چگونه بوده است؟

در این دوره، 7763 اثر به دبیرخانه حرف آورد جشنواره گوهرشاد در قالب‌های مختلف و ایده‌های خلاقانه مکتوب رسیده که از سوی هیأت داوران در سه مرحله مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت 11 اثر به مرحله داوری مردمی رسید.

از هفته آینده این آثار از راه سایت و فضاهای صداوسیما به صورت عمومی عرضه می‌شود؛ یعنی از مردم دعوت به عمل می‌آوریم به این آثار رأی بدهند که در نهایت سه نفر انتخاب شوند.

چه دستاوردها پیشرفت‌هایی در سال دوم این طرح به دست آمده است؟

در جشنواره گوهرشاد به دنبال این هستیم که ظرفیت‌های مردمی را در تولیدات رسانه‌ای و هنری و غیره در حیطه عفاف و حجاب فعال کنیم.

با توجه به شرایطی که سال گذشته کشور تجربه کرد ضرورت شکل‌گیری جریان‌های مردمی و انواع نقش‌آفرینی‌های مردمی بیش از گذشته برای مردم بخصوص اقشار مذهبی و دلسوز جامعه مشخص شده لذا در این دوره جشنواره گوهرشاد با استقبال وسیع‌تری توانست کار خود را پیش ببرد.

سرمایه‌گذاری برای نشر آثار فاخر در حوزه عفاف و حجاب

آیا بعد از برگزاری جشنواره، آثار ارسال شده برای مردم قابل استفاده خواهد بود؟ درواقع می‌خواهیم بدانیم برای بهره‌مندی از آثاری که ارائه شده چه برنامه‌ای دارید؟

آنچه در بخش حرف آورد جشنواره گوهرشاد شاهد بودیم بسیاری از آثار ارسالی کیفیت خوب رسانه‌ای داشتند که قابلیت وایرال شدن و استفاده در شبکه‌های مجازی و تلویزیونی را دارد و به صورت عمومی تولیدکنندگان این آثار یعنی شبکه حرف آوردی‌ها به عنوان شبکه کنشگران دغدغه مند که علاقه مند هستند تولید اثر داشته باشند، مخاطب ما هستند.

به همین دلیل به عنوان یک ظرفیت مردمی باید روی توانمندسازی آنها و تبدیل آثار آنها به آثار ارزشمند و فاخر سرمایه‌گذاری کنیم. دوره‌های مهارت‌آموزی با عنوان دوره‌های پلکانی حرف آورد  برای ارتقای مهارتی این افراد در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
triboon
گوشتیران