واگذاری ۲۲۰ هزار پنل تولید برق خورشیدی به جامعه عشایری‌

واگذاری 220 هزار پنل تولید برق خورشیدی به جامعه عشایری‌

سرپرست سازمان امور عشایر ایران از واگذاری ۲۲۰ هزار پنل تولید برق خورشیدی به جامعه مولد و کم توقع عشایری در مناطق مختلف ‌کشور خبر داد.

سیاوش احمدی میرقائد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: با نگاه ویژه دولت سیزدهم بویژه رئیس جمهور به ارائه خدمات مطلوب و توسعه زیرساخت‌ها مناطق محروم و کمتر برخوردار ، 220 هزار پنل تولید برق خورشیدی تا پایان دولت بین جامعه مولد و کم توقع عشایری در سراسر کشور توزیع می‌شود.

وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد و دیدار با عشایر ، عنوان کرد: در این سفر طرح احداث سرپناه ایمن برای عشایر به صورت نمادین در دشت سقاوه مارگون به نمایندگی از تمام مناطق عشایری کشور افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

احمدی میرقائد با تاکید بر اینکه تنوع بخشی به اشتغال و درآمد جامعه عشایری جزو برنامه‌های در دستور کار سازمان عشایری و  دغدغه مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی است، یادآور شد: در سفر رئیس جمهور از 4 طرح محوری در این راستا رونمایی شد که امیدوارم شاهد تحقق برنامه‌های پیش بینی شده باشیم.

وی خاطرنشان کرد: طبق خواست دولت بویژه شخص رئیس جمهور تا پایان سال 1403 با تدبیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 380 خانه بهداشت سیار عشایری در کشور راه‌اندازی و به جامعه هدف خدمات لازم را ارائه خواهند کرد.

احمدی میرقائد از اختصاص 20 هزار هکتار از دیمزارهای کشور برای توسعه کشت گیاهان دارویی در مناطق عشایری خبر داد و افزود: همچنین در سفر رئیس جمهوری به استان کهگیلویه و بویراحمد و حضور در جمع عشایر دشت سقاوه مصوب شد سازمان امور اراضی برای احداث و راه‌اندازی میدان‌های عرضه و فروش دام زمین مورد نیاز را فراهم و نسبت به واگذاری اقدام کند.

احمدی میرقائد با تاکید بر اینکه عشایر با تولیدات خود منشا نعمت برای کشور هستند و با کمترین هزینه برای دولت نقش بسیار تاثیرگذاری در تامین امنیت غذایی و تولید مواد دامی، پروتینی و لبنی کشور دارند، افزود: تنها دستگاهی که به صورت سازماندهی شده برای عشایر کار می کند سازمان امور عشایر بوده و نگاه عشایر نیز همیشه به این سازمان است.

وی توجه به جامعه عشایری در برنامه هفتم توسعه را ضروردی دانست و خاطرنشان کرد: توسعه خدمات و افزایش رفاه در مناطق عشایری دغدغه مدیران سازمان عشایری بوده و در این راستا دفتر مطالعات برنامه جامعی را تدوین خواهد کرد.

احمدی میرقائد این را هم گفت که سالانه در بودجه اعتبارات مورد نیاز جامعه عشایری دیده می‌شود و برای خدمات رسانی مطلوب به این جامعه مولد از هیچ کوششی دریغ نمی‌شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon