آلمان عقب مانده ترین اقتصاد در بین کشورهای عضو جی ۷


آلمان عقب مانده ترین اقتصاد در بین کشورهای عضو جی 7

افزایش قیمت انرژی و ساخت و ساز و کمبود کارگران ماهر و وابستگی شدید سبب شده اقتصاد آلمان بر اساس ارزیابی صندوق بین‌المللی پول به عقب افتاده ترین در بین کشورهای عضو جی ۷ تبدیل شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه "دی سایت" آلمان در مطلبی با عنوان کاهش رشد جهانی اقتصاد آلمان به شرایط وخیم اقتصادی این کشور مهم اروپایی و عقب ماندن آن از کشورهای صنعتی پرداخته و نوشت: افزایش قیمت انرژی و ساخت و ساز، سرمایه گذاری کمتر، کمبود کارگران ماهر و وابستگی شدید از مشکلاتی است که این کشور با آن دست و پنجه نرم می کند و در اینجا این پرسش مطرح است که چرا آلمان بدتر از سایر کشورها عمل می کند؟

در حالی که اقتصاد جهانی در ماه جولای سه درصد رشد کرد، اقتصاد آلمان 0.3 درصد کاهش یافت. به گفته کارشناسان صندوق بین‌المللی پول، جمهوری فدرال آلمان تنها کشور عضو جی هفت خواهد بود که در سال 2023 رشد اقتصادی نخواهد داشت.

در ادامه این مطلب آمده است: برای مدت طولانی، صنعت عاملی بود که اقتصاد آلمان را قوی کرد و حالا این بخش تبدیل به یک بار برای اقتصاد آلمان می شود. تولید ضعیف و سفارشات کمتر به ویژه مهندسی مکانیک، مهندسی برق و صنایع شیمیایی را تحت تأثیر قرار داده است. قیمت بالای انرژی و ساخت و ساز، کمبود سرمایه گذاری، وابستگی شدید به سایر کشورها، کمبود کارگران ماهر و بوروکراسی پیچیده هم به این موارد اضافه شده است. در اینجا این پرسش مطرح است که چرا آلمان بسیار بدتر از سایر کشورها عمل می کند؟ و چگونه دولت تحت رهبری اولاف شولتز قصد دارد از صنعتی‌زدایی جلوگیری کند؟

بر اساس پیش‌بینی اخیر صندوق بین‌المللی پول اقتصاد آلمان در سال جاری 0.3 درصد کوچک می‌شود. بنابراین، اقتصاددانان صندوق بین‌المللی پول نسبت به سه ماه پیش در این باره بدبین تر هستند. آن ها در ماه آوریل، کاهش 0.1 درصدی تولید اقتصادی در آلمان برای سال 2023 را پیش بینی کردند. این امر آلمان را به تنها کشور گروه 7 تبدیل می کند که صندوق بین المللی پول پیش بینی بهاری خود را در مورد آن بهبود نداده است.

به گفته صندوق بین‌المللی پول، جمهوری فدرال آلمان از ضعف فعلی صنعت رنج می برد که این نتیجه قیمت بالای انرژی است. علاوه بر این، این کشور اثرات تجارت جهانی نسبتا ضعیف را احساس می کند.

در این شرایط با توجه به آمار ضعیف اقتصادی و تورم، ریکاردا لانگ، رهبر حزب سبز در دولت ائتلافی آلمان هم خواستار انجام کارهای بیشتری برای اقتصاد شده است.

فردریش مرز، رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان هم نسبت به خطر سقوط اقتصادی در کشورش هشدار داده و خواستار اقدامات متقابل از سوی دولت فدرال شد. مرز به خبرگزاری آلمان گفت: در اواسط تابستان، تعداد بیکاران افزایش یافت و تعداد ورشکستگی ها در نیمه اول سال 2023 نسبت به سال قبل 16 درصد بیشتر بود. علاوه بر این، تولید صنعتی در حال کاهش است.

رهبر حزب دموکرات مسیحی هشدار داد: آلمان در حال از دست دادن جایگاه خود در صحنه رقابت است.

کارستن لینمان، دبیر کل منتخب حزب دموکرات مسیحی هم این انتقاد را وارد کرد که دولت فدرال در واکنش به کمبود کارگران ماهر، بیش از حد به مهاجرت از خارج متکی است. او به روزنامه های گروه رسانه ای فونکه گفت: دولت فدرال آلمان این اشتباه را مرتکب می شود که در درجه اول بر مهاجرت کارگران ماهر خارجی تمرکز می کند. به گفته وی دولت، بزهکارانه پتانسیل داخلی را نادیده می گیرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon