الوفاق بحرین: حمایت بحرینیها از بازداشت شدگان سیاسی ضروری است
معاون دبیر کل جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین به دنبال اعتصاب غذای زندانیان بحرین از مردم این کشور خواست از آنها حمایت کنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، شیخ «حسین الدیهی» معاون دبیر کل جمعیت ملی اسلامی الوفاق بحرین اعلام کرد که اعتصاب غذای زندانیان سیاسی در زندان «جو » برای مطالباتشان سرگرمکننده نیست.
شیخ حسین الدیهی تاکید کرد که اعتصاب زندانیان سیاسی مظهر پافشاری آنها بر حقوق اولیه و کرامت میباشد و نشان دهنده عزم آنها در مبارزه برای آزادی است و یادآور این است که حقوق، نادیده گرفته نمیشود و نمیتوان نادیده گرفت.
وی با تأکید بر اینکه سرکوب و بیعدالتی اراده زندانیان سیاسی را در هم نمیشکند، اعلام کرد که آنها برای احقاق حقوق خود دست به اعتصاب غذا زدهاند و این فداکاری است که انجام می دهند و مردم غیرتمند بحرین ضروری است با تمام قابلیتهای موجود از آنها حمایت کنند.
معاون دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین افزود که زندانیان سیاسی با اعتصاب غذای خود میخواهند که دولت صدای آنها را بشنود و خواستههای آنها را برآورده کند و آل خلیفه مسئول هر آسیبی است که به آنها می رسد.
وی تصریح کرد: ما در کنار بازداشتشدگان سیاسی هستیم تا که حقوق آنها سلب نشود و نمی توان از آنها گذشت و ما خواستار تحقق خواستههای آنها و آزادی فوری آنها هستیم.
«شیخ عبدالله الصالح» معاون دبیرکل جمعیت عمل اسلامی بحرین اعلام کرد که مسئله بازداشتشدگان سیاسی در بحرین یکی از مهمترین موضوعاتی است که همه مردم باید برای حل آن تلاش کنند.
وی در توییتی نوشت: تا زمانی که یک نفر در زندان است، تلاش خواهیم کرد.
شیخ عبدالله الصالح خواستار آزادی فوری همه زندانیان در زندانهای آل خلیفه شد.
گروههای معارض نیز در همبستگی با زندانیان سیاسی که در اعتصاب غذا در زندان جو به سر می برند، خواستار راهاندازی یک کمپین شدند.
این کمپین با هشتگ «ما حق داریم» و «زندانیان بحرین را آزاد کنید» از امروز آغاز خواهد شد.
از سوی دیگر رسانههای بحرینی اعلام کردند که «عبدالهادی خواجه» یکی از فعالان برجسته بحرین در همبستگی با زندانیان سیاسی جو دست به اعتصاب غذا زده است.
الخواجه که یکی از بنیانگذاران مرکز حقوق بشر بحرین بود در 9 آوریل 2011 به شکلی خشونت آمیز توسط نیروهای امنیتی بحرین بازداشت شد. وی تحت شکنجههای جسمانی، روانی و جنسی در محل بازداشتگاه خود قرار گرفته است.
صدها تن از زندانیان سیاسی در زندان فک در روز دوشنبه 16 مرداد 2023 برای مطالبه حقوق خود پس از بی توجهی مقامات به خواسته های آنان و ادامه نقض حقوق خود با تصمیمات ناعادلانه مانند انزوا، سلب حق، اعتصاب غذای بدون پایان را آغاز کردند. به آموزش، بی توجهی به مراقبت های بهداشتی، سیستم ویزیت و نماز گروهی.
منابع حقوق بشری اعلام کردند که به دنبال اعتصاب غذای بازداشتشدگان سیاسی در زندان «جو» آل خلیفه برای سومین روز متوالی، اوضاع جسمانی 15 نفر از آنها وخیم است.
بر اساس گزارش این منابع، 15 نفر از بازداشتشدگان سیاسی در زندان جو به دلیل اعتصاب غذا و افت سطح قند خون بیهوش شدند.
صدها تن از زندانیان در بحرین در زندان مرکزی «جو» دست به اعتصاب غذای نامحدود زدند. این زندانیان سیاسی برای دستیابی به حقوق اولیه به اعتصاب غذای نامحدود خود ادامه دادند.این اقدام زندانیان سیاسی در بحرین بعد از تداوم نقض حقوق آنها از طریق صدور حکمهای ظالمانه و فقدان خدمات پزشکی اولیه در زندانها صورت میگیرد.
زندانیان سیاسی با صدور بیانیه مشترکی تاکید کردند که مسئولان زندان جو، حقوق اولیهای را که حتی اسرای جنگی از آنها برخوردار هستند، از زندانیان سیاسی دریغ میکنند.
در بیانیه زندانیان سیاسی آمده است: آنها مجبور هستند 23 ساعت از شبانه روز را داخل سلولهای خود بمانند و تنها یک ساعت در روز میتوانند کارهای شخصی خود را انجام دهند.مسئولان زندان حتی مدت زمان و روزهای ملاقات با این زندانیان را بسیار کاهش دادهاند. شرایط بهداشتی و ارائه خدمات پزشکی در زندان نیز بسیار ناگوار است.
پیش از این نیز ائتلاف 14 فوریه بحرین در بیانیهای همبستگی مطلق خود را با زندانیان سیاسی بحرین اعلام و بر لزوم رسیدگی به مطالبات زندانیان به دنبال اعتصاب غذای نامحدود تاکید کرد.
ائتلاف 14 فوریه بحرین از مردم خواست تا به فراخوان زندانیان برای ایستادن در کنار آنها باهدف رسیدگی به مطالبات خود از جمله آزادی بی قید و شرط و پاسخگویی همه کسانی که مسئول تخلفات علیه آنها هستند، پاسخ دهند.
پیش از این برخی منابع اعلام کردند که بازداشتشدگان سیاسی تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار میگیرند و هیچ نهاد حقوق بشری نتوانسته عدالت را در مورد آنها اجرا کند و به انزوای آنها که بیش از مهلتهای قانونی شش ماهه مقرر شده است پایان دهد.
مرکز حقوق بشر بحرین سلسله حملات علیه زندانیان سیاسی در زندان مرکزی «جو» را که خواستار تضمین حقوق خود، ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و توقف انتقامجویی علیه آنها از جمله مجازات دسته جمعی هستند، مورد بررسی قرار داد.
بحرین از سال 2011 درگیر موج بیداری اسلامی است.گروههای مدافع حقوق بشر بارها آل خلیفه را به خاطر بازداشت مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند.
بحرین در دهه گذشته حدود 15 هزار نفر را به دلیل عقاید سیاسی بازداشت کرده و به این ترتیب به اولین کشور عربی با بیشترین تعداد زندانی در سالهای گذشته تبدیل شده است.
شرایط نامناسب زندانهای بحرین با توجه به شیوع بیماری بین بازداشت شدگان و فراهم نکردن مراقبت پزشکی کافی از آنها و مشکل ازدحام جمعیت باعث فوت تعدادی از آنها شده است. در نوامبر 2015، حدود 2500 زندانی در زندان «جو» ثبت شد که تنها 2 پزشک، یک نفر برای هر شیفت داشتند.
انتهای پیام/