از ساز و آواز تا قهرمانی جهان؛ خلیلی: کشتی و کمانچه به من آرامش می‌دهند

از ساز و آواز تا قهرمانی جهان؛ خلیلی: کشتی و کمانچه به من آرامش می‌دهند

قهرمان کشتی آزاد نوجوانان جهان می‌گوید کشتی و کمانچه به او آرامش می‌دهند.

سینا خلیلی که به تازگی قهرمان 65 کیلوگرم کشتی آزاد نوجوانان جهان شده، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره مربیان سازنده‌اش گفت: مربیان پایه‌ام استاد محمدعلی تنکابنی و ابراهیم کلاری جانی بودند. تا قبل از آنکه به رده سنی نوجوانان برسم زیر نظر آنها تمرین می‌کردم، اما حدود دو سالی است که شاگر فرشید قبادی هستم و مربی بدنسازم هم سیدجواد هاشمی است.

این کشتی‌گیر که آخرین سال حضورش در تیم ملی نوجوانان را پشت سر گذاشت، درباره عدم حضور در جهانی سال گذشته تصریح کرد: سال گذشته هم مدعی بودم اما پای پرواز دوبنده تیم ملی را از دست دادم. در انتخابی تیم ملی اول شده بودم، اما در آخرین اردوی جهانی از ناحیه دست آسیب دیدم و از تیم کنار گذاشته شدم.

خلیلی در این باره که نسبت به سال گذشته، کادرفنی تیم ملی نوجوانان تغییر کرده و بهنام احسان‌پور جای مجید ترکان را گرفته است، گفت: آقا بهنام خیلی عالی و حرفه‌ای کار را پیش برد و ارتباط خیلی خوبی با بچه‌ها برقرار کرد. جدا از آمادگی جسمانی و فنی، از نظر ذهنی هم روی بچه‌ها کار کرد. در کنار بهنام احسان‌پور، سعید احمدی، مهران نصیری و باقی مربیان هم خیلی زحمت کشیدند.

این کشتی‌گیر سوادکوهی دررابطه با اینکه درکنار کشتی، کار موسیقی را هم دنبال می‌کند و در صفحه شخصی‌اش فیلم‌هایی از آواز خواندنش گذاشته است، عنوان کرد: من هم نوحه و هم آواز می‌خوانم. ساز هم می‌زنم، کمانچه. موسیقی را به صورت حرفه‌ای دنبال می‌کنم.

وی درخصوص اینکه آیا ربطی بین موسیقی و کشتی می‌تواند برقرار کند، گفت: کشتی و کمانچه هر دو به من آرامش می‌دهند. زمان‌هایی که خانه هستم و در اردو و مشغول تمرین نیستم، ساز می‌زنم و می‌خوانم.

خلیلی درپاسخ به این سؤال که مشوق او در کار کشتی و موسیقی چه کسی بوده است، اظهار داشت: پدرم خودش اهل موسیقی است؛ سازهای بادی. او ورزشکار هم بود، کشتی می‌گرفت اما نتوانست مقامی کسب کرد. هم در موسیقی و هم کشتی، با تشویق پدرم جلو رفتم. او چون حمایت نشد، نتوانست کشتی را ادامه دهد، اما من را حمایت می‌کند.

در حالی که سوادکوه پیش از سینا خلیلی قهرمانان بنامی چون مهدی تقوی، جواد ابراهیمی و... را داشته، این کشتی‌گیر نوجوان به استقبال گرم مردم شهرش از مدال طلای جهانی او اشاره کرد و گفت: دست همه‌ درد نکند، حضور خیلی گرمی در مراسم استقبال داشتند، همه تشویقم کردند و این خیلی برایم ارزشمند بود.

این کشتی‌گیر زیر 17 سال درباره اینکه آیا توانسته در این مدت درس و مدرسه‌اش را هم پیش ببرد؟، گفت: من سال یازدهم علوم انسانی هستم، به خاطر حضور در اردوهای تیم ملی از درس و مدرسه دور بودم، اما قرار است با من همکاری کنند و بتوانم امتحاناتم را پشت سر بگذارم.

خلیلی هدفش را حضور در بازی‌های المپیک دانست و گفت: فقط به المپیک فکر می‌کنم، دوست ندارم درباره اینکه چه حریفانی پیش رویم هستند صحبت کنم. کار خودم را می‌کنم و برای رسیدن به هدفم برنامه دارم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon